Benim başladı ama sadece sabahları oluyoGünaydın annecikler nasılsınız bulantısı başlayan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim başladı ama sadece sabahları oluyoGünaydın annecikler nasılsınız bulantısı başlayan var mı
Evet ilk haftadan beri hem kasık hem bel ağrısı var bende.Hayırlı günler. Bizde bu ay çocuk düşünüyoruz inşaallah. Sizde kasık ağrısı oluyor mu ?
Ben gebelik testinden önce ovülasyon testiyle hamileliğimi öğrenenlerdenim. Eğer beklemek istemiyorsanız ovülasyon testi yapabilirsiniz.Oğlumda adetim geçtikten sonra öğrendim o yüzden adetim geçmeden bir test yapmayayım diyorum ama karnımın alt kısmı on gündür ağrıyor
Benim idrarda negatif cikmisti ama reglim cok gecince doktora gittim. Dr direk kan istedi sonuca gore gebe degilsiniz adet sokturucu yazalim demisti. Sizde silik cikmis ama once kanda cikmasi gerekmezmiydiPeki idrar testi yapmış miydiniz o dönem. Benim idrar testinde silik çizgi var o yüzden kafam karisti
Benim idrarda negatif cikmisti ama reglim cok gecince doktora gittim. Dr direk kan istedi sonuca gore gebe degilsiniz adet sokturucu yazalim demisti. Sizde silik cikmis ama once kanda cikmasi gerekmezmiydi
Amin insAllah kedim
@Uykucu melek mart annesi de mi
iAdet zamanımdan bi kaç gün öncesinde başlamıştı kasık ağrısı ben dayanamadım kan verdim direkt çıktı sen nasıl dayanacaksın
Oğlumda da sag tarafimda hem agri hem de yumru gibi bisey vardı ama adetim birkaç gün geçince başladıAdet zamanımdan bi kaç gün öncesinde başlamıştı kasık ağrısı ben dayanamadım kan verdim direkt çıktı sen nasıl dayanacaksın
Oğlumda da sag tarafimda hem agri hem de yumru gibi bisey vardı ama adetim birkaç gün geçince başladı
Inşaallah canim . Adetime ort 9 10 gün var hayırlısıBiraz daha bekle bakalım gönlüne göre olsun her şey
Ovulasyon testi ile öğreniliyor mu ki . Y nasıl oluyorBen gebelik testinden önce ovülasyon testiyle hamileliğimi öğrenenlerdenim. Eğer beklemek istemiyorsanız ovülasyon testi yapabilirsiniz.
Inşaallah canim . Adetime ort 9 10 gün var hayırlısı
Ben bir eczane biliyorum orda sadece onun da adını unuttum Uzun süre orda oturdular yani 20 yıl kadar. Şimdi Batıkent’e taşındı. Aynı kampüste okumuşuz desene. Çok Şanlısınız çok güzel bir şehirde yaşıyorsunuz :)))Benim eczanem osmangazi mahallesinde 2013’ten beri varım bu mahallede. Oturuyorlarsa tanıyorumdur belki. Ve ben de Anadolu mezunuyum
En eskisidir senin bildiğin sanırım . Evet ama her güzel şehir gibi bir kalabalık bir trafik başladı ki insanın çıkası gelmiyor artık, bari çocuk yapalım büyütelim Şaka tabi. Gezmeye bayılırım. Neyseki çocukları peşi sıra yapıp sonradan rahatlayacağımı umut ediyorum.Ben bir eczane biliyorum orda sadece onun da adını unuttum Uzun süre orda oturdular yani 20 yıl kadar. Şimdi Batıkent’e taşındı. Aynı kampüste okumuşuz desene. Çok Şanlısınız çok güzel bir şehirde yaşıyorsunuz :)))
Çok varmış daha ya ben iki gün kala yaptırdım testi sen de haftaya falan yaparsın şuan net çıkmaz hiç bir şey zaten
Evet canim çok var daha . Evlendiğim ay hamile kalmıştım hiç yumurtlama vs nedir bilmiyordum daha yeni öğrendim çok karışık bu islerÇok varmış daha ya ben iki gün kala yaptırdım testi sen de haftaya falan yaparsın şuan net çıkmaz hiç bir şey zaten
Tam adet yaklaştığı gün ovulasyon testi çizgileri ikisi de eşit koyulukta olmalı. Ben ordan anlamıştım ilk kızımda. Normalde daha açık oluyor adet gelecekse.Ovulasyon testi ile öğreniliyor mu ki . Y nasıl oluyor
Teşekkürler .Tam adet yaklaştığı gün ovulasyon testi çizgileri ikisi de eşit koyulukta olmalı. Ben ordan anlamıştım ilk kızımda. Normalde daha açık oluyor adet gelecekse.