Veririm canım sağolBelki gec dollenmedir canm doktora gdersen icin rhatlar belki.. bze de haber ver gidince
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Veririm canım sağolBelki gec dollenmedir canm doktora gdersen icin rhatlar belki.. bze de haber ver gidince
Allah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın bu mübarek günde canımGünaydın kızlar
Ben yine hastanedeyim ve yine kan verdim bu 6. Kan ve hala değerler güzel yükselemiyor çarşamba kese de görünmedi bugün karar günü
Dua edin benim için de arkadaşlar
adana candır gerisi heyecandırBayramda adanadayız hehehh sıcak falan ama çok severim adanayı bol kebap yiyecuum
Sabah yataktan kalkamıycak kadar bulantım oluyo ama 7 ay bekledim bu bebiş için yapacak bişey yok sağlıkla gelsinde ben çekmeye razıyımGünaydın annecikler nasılsınız bulantısı başlayan var mı
Aaa bende balikesirliyim eşim Marasli ama ankarada oturuyoruz eşimin işi nedeniyleMemleketim Balikesir aslinda iş nedeniyle manisadayim
Hayırlı uğurlu olsun ayy darisi hasretle bekleyen hepimize olsun bende pazartesi gidicem duyabilirmiyim acaba 6+4 olucam o gün umarım ultrasonda da o tarih çıkarÇok şükür gördüm bebeğimi ultrasonda, kalbini de gördük pıt pıt. Ağlamaktan zor muayene oldum, analık nasıl bir his böyle, kaç çocuğun olursa olsun hep aynı telaş, hep aynı heyecan. Darısı başınıza
Teşekkür ederim Tabi görürsün. İdrara sıkışık git.Hayırlı uğurlu olsun ayy darisi hasretle bekleyen hepimize olsun bende pazartesi gidicem duyabilirmiyim acaba 6+4 olucam o gün umarım ultrasonda da o tarih çıkar
Canm ben 6+2 iken gittim ultrasonda 6+5 cikti 3 gun ilerde cikti yani ve bebegimi de gordm kalp atisini da duydum insallah sen de duyarsin canm buarada idrara sıkısk da degildmHayırlı uğurlu olsun ayy darisi hasretle bekleyen hepimize olsun bende pazartesi gidicem duyabilirmiyim acaba 6+4 olucam o gün umarım ultrasonda da o tarih çıkar
Ayy süper yaa bizim herkes eskişehirde bi ben ankaradayım işte iş nedeniyle
Anneannem osmangazide oturuyordu eskiden :) annemde kanal 26 nın orda. Çok özledim Eskişehir’i. Bayramda gidecektim ama aksilik oldu annemin Niğde’ye gelmesi gerekti. Artık ne zaman giderim bilmem bayramdan sonrada kızım kreşe başlayacak gene gidemicemOo bir hemşerim daha çıktı
Çok şükür gördüm bebeğimi ultrasonda, kalbini de gördük pıt pıt. Ağlamaktan zor muayene oldum, analık nasıl bir his böyle, kaç çocuğun olursa olsun hep aynı telaş, hep aynı heyecan. Darısı başınıza
Bende 7 ay bekledim bende razıyım ama bulantı kusma vs olmadı sadece yemek kokusundan nefret ediyorum bu aralarSabah yataktan kalkamıycak kadar bulantım oluyo ama 7 ay bekledim bu bebiş için yapacak bişey yok sağlıkla gelsinde ben çekmeye razıyım
Benim eczanem osmangazi mahallesinde 2013’ten beri varım bu mahallede. Oturuyorlarsa tanıyorumdur belki. Ve ben de Anadolu mezunuyumAnneannem osmangazide oturuyordu eskiden :) annemde kanal 26 nın orda. Çok özledim Eskişehir’i. Bayramda gidecektim ama aksilik oldu annemin Niğde’ye gelmesi gerekti. Artık ne zaman giderim bilmem bayramdan sonrada kızım kreşe başlayacak gene gidemicem
Anadolu üniversitesi mezunuyum ayrıca :)))
Günaydın annecikler nasılsınız bulantısı başlayan var mı
Gebelik varmi canim anlayamadimNormalde mayis olsun istiyordum ama yanlış hesaplamışım
Hayirli olsun darisi bize insallahÇok şükür gördüm bebeğimi ultrasonda, kalbini de gördük pıt pıt. Ağlamaktan zor muayene oldum, analık nasıl bir his böyle, kaç çocuğun olursa olsun hep aynı telaş, hep aynı heyecan. Darısı başınıza