Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Olmaz mi nasil bakicam aralari cok az olucak ikisine yetisebilecekmiyim okulda gecen yil izindeydim buyilda yari donem calisip izne ayrilmam gerekecek. Eminim ogrenciler bile birseyler diyecek. Ama hic beklemedigimiz bi ayda bebisi ogrendik.Rabbim saglikli sihhatli kavustursun insaallah
Nick:lady10 Tahmini dogum tarihi: 04 Nisan 2019 Şehir/ Hastane: manisa Diğer Çocuklar: 9aylik oglan Yaş: 31 Cinsiyet: belli değil
az once yanlis yazmisim canim Lusi
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım allah isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inş kan testim 198 çıktı 4 haftalık gibi görünüyor daha doktora gitmedim değer düşük mü sizce
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım allah isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inş kan testim 198 çıktı 4 haftalık gibi görünüyor daha doktora gitmedim değer düşük mü sizce