- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esk.li misin canım aslen esk.liyim ben ailem eskişehirde yaşıyor
Hejehh süper ya ben de iş nedeniyle ankaraya gelmiştimDoğma büyüme Esk’liyim evet Hemşeri çıktık
AMin amin inşaAllah. Allah güç, kuvvet versin bizim gibi annelere.Olmaz mi nasil bakicam aralari cok az olucak ikisine yetisebilecekmiyim okulda gecen yil izindeydim buyilda yari donem calisip izne ayrilmam gerekecek. Eminim ogrenciler bile birseyler diyecek. Ama hic beklemedigimiz bi ayda bebisi ogrendik.Rabbim saglikli sihhatli kavustursun insaallah
Bende manisadayım çok sevindim :)Nick:lady647
Tahmini dogum tarihi: 04 Nisan 2019
Şehir/ Hastane: Manisa/
Diğer Çocuklar: 9aylik oglan
Lusi
Manisa somadayim ben sen merkezde misin?Bende manisadayım çok sevindim :)
Aa evet ben merkezdeyim.Manisa somadayim ben sen merkezde misin?
Nick:lady10Nick:lady647
Tahmini dogum tarihi: 04 Nisan 2019
Şehir/ Hastane: Manisa/
Diğer Çocuklar: 9aylik oglan
Lusi
Memleketim Balikesir aslinda iş nedeniyle manisadayimBende manisadayım çok sevindim :)
BeeenGünaydın annecikler nasılsınız bulantısı başlayan var mı
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım allah isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inş kan testim 198 çıktı 4 haftalık gibi görünüyor daha doktora gitmedim değer düşük mü sizce
Günaydın annecikler nasılsınız bulantısı başlayan var mı
Günaydın kızlar
Ben yine hastanedeyim ve yine kan verdim bu 6. Kan ve hala değerler güzel yükselemiyor çarşamba kese de görünmedi bugün karar günü
Dua edin benim için de arkadaşlar
Hangi mahalle sizin?Hejehh süper ya ben de iş nedeniyle ankaraya gelmiştim
Bugün esk. e geçiyorum bi hafta ordayım
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım allah isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inş kan testim 198 çıktı 4 haftalık gibi görünüyor daha doktora gitmedim değer düşük mü sizce