2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271


Maşallah sübhanallah minik kuzularınıza
 
Merhaba kızlar, bugün devlet hastanesinde kontrolüm vardi, ense kalinligi 1.1 cıktı. Bebek 13 hafta 1 gunluk cıktı. Boyu da 67 mm. Yalnız benim anlamadığım ne zaman gitsem hep bebek önde. Geçenlerde 8 gün önde çıkmıştı. Bugün de 4 gün daha ine geçti. Yanı çok hızlı mi buyuyor anlamıyorum. Bu kadar ileri hafta. Şükürler olsun sonuçlar iyi bebisimin. Yarın da kan vermeye gidicem ins
 
Kızlar, ben bulantı kusma yaşamadım en başından beri fakat çoğu şeyden özellikle de severek yediğim şeylerden tiksindim. Normalde iştahlı biriydim. Şimdi bütün gün bir şey yemesem acıkmıyorum. Zorla bir şeyler yutmaktan bıktım
Bebeğimi besleyemezsem diye huzursuz oluyorum..

Annem de bana hamileyken yemek yiyememiş 3 kilo almış, 3,5 kilo doğmuşum doktorum da bebek her durumda anneden beslenir şimdilik önemli değil dedi, devam ederse vitaminleri artıracak sanırım..

Benim gibi iştahsız olan var mı ?
 
erken döllenme falan mı ki acaba. Olsun olsun bir problem olsa doktorun söylerdi zaten canım kafana takma bak ne güzel gelişiyor bebişin :)
 
Aynen cnm benimde aklıma takıldı olmadı perşembe günü devlet hastanesi var yakında oraya giderim
 
Evet canım aynen öyle, çok ayakta durunca oluyor. Cümlemizin yardımcısı olsun canım.. hepimiz için zor bir süreç
Çok ama.cok zor bir süreç.keske aileme yakın olsaydım hiç olmazsa yemek derdim olmazdı temizlik derdim.hersey bana bakıyor bide çocuk olunca hiç dinlenemiyorum sürekli ayaktayım.yeterrr diye çığlık atasim var.keske çalışsaydim hiç olmazsa şu evden uzaklasirdim biraz duvarlar uzerime uzerime geliyor.bi kızım olursa kesinlikle şehir disina gelin vermiycem ve evlendiği zamanda işini bırakmasına kesinlikle ama kesinlikle izin vermiycem inşallah.salak gibi bıraktım işimi.dort duvarın arasına sksp kaldım.
 
Töbe Allahım bu nasıl yorum yahu? Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez. Ayrıca hadi aklına geldi hamileye söylenir mi? Canım boşver sen bu yorumu, anlamsız densiz bir yorum olmuş. Bak kaç kişi aynı şeyleri söylemişiz. Babacığına bir dua yasin gönder canım.
 
Gözün aydın canım döllenmeyle alakalı bu durum bide anne babanın yapısıyla alakalı.
Birden çok önde gidipte gelişimi yavaşlayan veya tam tersi olan bebekler olabiliyo
 
Canım görmeye gittiğinde tam ne kadarlık oluyosun
 
Canım çarşamba mı gideceksin ? Benim kontrol çarşamba inşallah
 
Kızlar bi göz atın bakalım düzenlenecek eklenecek bilgilerde etiketleyin

 
Ben de pırasaya aşerdim iki tabak yedim doyasıya kesti devamı gelmedi Belki bir sefer içsen birdaha canın istemez ya da suyla karıştırarak iç çok istiyorsan...(AMA 1 SEFER)) :)))
Benim hiç aşermem olmadi daha. 12. Hafta bitti, merak ediyorum bende bi şey aşerirmiyim diye
 
Kızlar kilo çizelgemizi de güncelleyelim eylül kilolarınızı ekleyin beni etiketleyin

 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…