- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Çok cırtlak değil mi yaAaa ben çok beğendim rengimaviyi severim ondan herhalde
Benimki de mavi çok beğendimBenim ekran maviye döndü kızlar sizde bir değişiklik var mi?
Canım benim biliyorum durumunu gerçekten çok zor ama sen öyle güzel üstesinden geliyorsun kiYemek deme bana nolur, herşey yasak bana hüngür hüngür ağlıyorum bazen canım öyle çok istiyor ki... Bide rüyalarıma girmesinler :):):)
Ay cnm sorma düşün bı gece de üç rüya gördüm :)
Ay her şeye razıyım Rabbim hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Olsun onu da kocam seviyorÇok cırtlak değil mi yaturkuaz bu
Canım çok geçmiş olsun şükür güzel haberlerle gelmişsinKızlar hepinize kocaman bir merhaba
1 saat önce acilden geldim,şimdi evde uzanıyorum.
Peçeteye sildikçe çok az bi kanamam geldi.
Doktorumuz ultrasonda baktı ilk önce kalp atışlarını dinletti çok şükür atıyodu
Daha sonra boyunu falan ölçtü günüyle uyumlu bi sıkıntısı yok dedi
Rahim ağzını ölçtü gayet iyi uzunluk,kanama alanın falanda yok dedi. İstirahat verdi progestanı cuma günü bırakmamı söylemişti tedbir amaçlı sabah akşam 2ye çıkardı.
En büyük mutluluğum miniğim yüzünü bize dönmüş ultarasonda iki elleri yanda bakıyodu parmakları minicikti
Canım o bende hep var hatta eskiden ne oluyor derdim sanki bebek varmış gibi içimde pıt pıtzannetmiyorum .Damar atması gibi ama epey süredir var ve ciddi hissediyorum.
Canim içini ferah tut, bugün bende.cok gerildim anlıyorum seni, tüm dualarım burdaki hamislerle ve seninle, yarin gidip görüp rahatlarsın insallah
Canım Allah yar ve yardımcın olsun stres yapıp üzülme miniğin iyidir inşallah bizi habersiz bırakma canım
çok tsk ederim kızlar..çok sağolun. İnş bende guzwl haberlerle gelirim.❤❤❤Umarım çok çok güzel geçer canım. Sakın stress yapma. Benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. Bende stress halindeydim ama dün gördüm baya büyümüş. Seninkide büyümüştür annesi.
Yavrularımız allaha emanet
Benim ekran maviye döndü kızlar sizde bir değişiklik var mi?
Aynen canım değişti beğenmedim ama soğuk soğuk olmuş
Bende diyorum gözlerimde problem mi oluştu diye:) Kafa bi milyon yemin ederim. Bende beğenmedim pembiş daha iyiydi sanki.
Bende acaba yanlis bir yere mi tikladim demistim meger herkeste oyleymis :)Cok alali beleli olmus yarisi pembe yarisi mavi
Bende önce yeşil olmuştu. Şimdi pembe mavi ortaya karışık bir şey olmuş :)Ben begendım bu rengi
Haydi hayırlısı olsun canım, benim de senden bir gün sonraKızlar yrn ben de ikili teste giricem. Son ölçüme göre yarın 12+4 olmam gerekir. Dua edin bize de.
Bulanti icinde gece icip yatmayi dene istersen canimBende de tam tersi vitaminden sonra bulantım oluyor su içmekte bile zorlanıyorum
Canim o.zaman elinizdekileri önceden aldıysanız onları da kullanmayın, yanlış anlamadıysam doz.hatasi var öylemiArkadaslar kan sulandırıcı Cleaxane kullananlar, bu ilaç dolardan dolayı değil Sağlık Bakanlığı'nın "incelemede sınırlı sayıdaki şırıngada etkin maddenin konsantrasyonunun belirlenen limitlerin üzerinde olma potansiyelinin tespit edilmesinin bildirilmesi" üzerine piyasadan kaldırılmıştır.
Oksapar ve enox kan sulandırıcı veriliyor.
Hayırlı olsun canımiyi akşamlar kızlar. bugün ikili testin kan sonucu da çıkmış. şükür her şey yolunda şimdilik. darısı bekleyenlerin başına :)
Doktora gittiğimde sorcam canım belki değiştirir de bilmiyorum 3 ay dolacak ya inşallah, eğer devam edersem gece içebilirim ben de :)Bulanti icinde gece icip yatmayi dene istersen canim
Ay annem gelecek, yemekler yaptırdım tabi doktorun dediği yemekleri ama ana yüreği bı tatlı yapmiş valla yemini bozdum die :) yicem biraz tatlı :)Canım benim biliyorum durumunu gerçekten çok zor ama sen öyle güzel üstesinden geliyorsun kiallahım şifa versin sana
Hepsinde değildir tahminimce, bu tarz önemli ilaçlarda kılı kırk yarıyorlar. Hatalı seriler zaten kaldırılmıştır.Canim o.zaman elinizdekileri önceden aldıysanız onları da kullanmayın, yanlış anlamadıysam doz.hatasi var öylemi
Canım burada daha önce yazan vardı bacak ağrısını, çok şiddetli olmasa da bana da oluyor arada. Mide bulantısı da hiç belli olmuyor bi gün çok iyiyim bi gün bulantı halinde. Sinir desen her şeye sinirleniyorum bu aralar yanıma yaklaşılmıyorKızlar sağ bacağım çok ağrıyor sizde de oldumu????belimden bacagima kadar ağrıyor sinirlerimde lacka.mide bulantimda çoğalmaya başladı.ayyy ne olur bende senin gibiydim diyen arkadaşlar vardır.bunu duymaya ihtiyacım var.kan değerlerim normaldi bı d vitamini eksikliğim vardı.onada 3 aydan sonra başlayacak doktor.
Benimde ilk bugün oldu niye oldu anlamadım valla şu ilk haftalari bı bitirseydim.acaip sitresliyimCanım burada daha önce yazan vardı bacak ağrısını, çok şiddetli olmasa da bana da oluyor arada. Mide bulantısı da hiç belli olmuyor bi gün çok iyiyim bi gün bulantı halinde. Sinir desen her şeye sinirleniyorum bu aralar yanıma yaklaşılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?