Sağol canım Allah razı olsun.Geçmiş olsun canım. Bolbol dinlen uzan kendini yorma. Allah senide bebeğinide korusun.
Ama doktor sorun yok dediyse yoktur. Belki bebek yer açmaya çalışıyor oda sana ufak bir kanama yaptırmıştır.
Maşallah mm Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin benim de iğne için heyet raparum var ama eczanede ilaç yok 3 aylık yazmıştı elinde 20 kutu vardı verdi kalanı borçlandı ama nolacak bilemedim bulunmuyor cunku inşallah mağdur olmayız....Canım benim doktor 10+6da çıkıntı var erkek dedi
12+0da gittik yine erkek dedi
Bugün acil gidince ben bile gördüm çükünü
Canım benim doktor 10+6da çıkıntı var erkek dedi
12+0da gittik yine erkek dedi
Bugün acil gidince ben bile gördüm çükünü
Sağol canım Allah razı olsun.
Dinleniyorum şuan evde inşallah bi daha korkutmaz miniğim bizi
Belkide canım dediğin gibidir o yüzden bi kanama yapmıştır Allaha emanet miniklerimiz Allah korusun hepsini
Amin canım inşallah Rabbim cümlemize hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.Maşallah mm Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin benim de iğne için heyet raparum var ama eczanede ilaç yok 3 aylık yazmıştı elinde 20 kutu vardı verdi kalanı borçlandı ama nolacak bilemedim bulunmuyor cunku inşallah mağdur olmayız....
Bol bol dinlenmeye devam kuzum. Geçmiş olsun minnoşada maşallahKızlar hepinize kocaman bir merhaba
1 saat önce acilden geldim,şimdi evde uzanıyorum.
Peçeteye sildikçe çok az bi kanamam geldi.
Doktorumuz ultrasonda baktı ilk önce kalp atışlarını dinletti çok şükür atıyodu
Daha sonra boyunu falan ölçtü günüyle uyumlu bi sıkıntısı yok dedi
Rahim ağzını ölçtü gayet iyi uzunluk,kanama alanın falanda yok dedi. İstirahat verdi progestanı cuma günü bırakmamı söylemişti tedbir amaçlı sabah akşam 2ye çıkardı.
En büyük mutluluğum miniğim yüzünü bize dönmüş ultarasonda iki elleri yanda bakıyodu parmakları minicikti
Aynen canım sanada çok gelmiş geçmiş olsun miniğinin iyi olmasına çok sevindimMerak etme bende dün çok korkmuştum ama görünce insan rahatlıyor keşke sürekli görebilsek insan özlüyor
Sağol canım Allah razı olsun.Bol bol dinlenmeye devam kuzum. Geçmiş olsun minnoşada maşallah
Aynen canım sanada çok gelmiş geçmiş olsun miniğinin iyi olmasına çok sevindiminsan muayene hep uzun olsun doya doya göreyim istiyo
Kızlar hepinize kocaman bir merhaba
Rahim ağzını ölçtü gayet iyi uzunluk,kanama alanın falanda yok dedi. İstirahat verdi progestanı cuma günü bırakmamı söylemişti tedbir amaçlı sabah akşam 2ye çıkardı.
En büyük mutluluğum miniğim yüzünü bize dönmüş ultarasonda iki elleri yanda bakıyodu parmakları minicikti
Heyet raporu çıkarmadınız mı? ben de kan pıhtılaşmasından dolayı hibor iğne kullanıyorum. doktorum 1 yıllık heyat raporu yazdı. ilacı ilk aldığımda 2 kutu alabildim. Şimdi 3 ay yetecek kadar var. bizi mağdur etmezler heralde muhakkak temin edilir.
Çok sağol canım Allah razı olsun.Canım çok geçmiş olsun sana da. Geçen ikili test için gitmemiş miydin o zaman bir şey yoktu değil mi? Neden olmuş peki kanama, ne dediler?
Ay çok şükür canım. Valla aklım sendeydi. Bgn yoğundum bakamadım da. Çok sevindim.Hepinize çok teşekkür ederim kızlar.
İyiyiz allaha şükür minniğim de çok çok iyi zıplıyordu babası ilk kez gördü çok duygulandı gözleri doldu. Rahmim genişliyormuş ondan çok ağrım varmış bazıları hafif sancılı geçiyormuş bazıları çok sancalı. Dinlenmem lazım.
Ama herşey yolundaymış çok rahatladım
Canım geçmiş olsun kanaman mı oldu. Ben giremiyorum sonra kaçırıyorum. İyisindir şimdi inşallah?Çok sağol canım Allah razı olsun.
Cuma günü gitmiştim ikili için bir sorun yoktu.
Bugünde bi sorun yok herşey normal görünüyo dedi bizde anlamadık,çok yoğun olmadı kanamam peçeteye silince bi damla
Kuzum çok geçmiş olsun, bol bol dinlenKızlar hepinize kocaman bir merhaba
Ay çok şükür canım. Valla aklım sendeydi. Bgn yoğundum bakamadım da. Çok sevindim.
Canim içini ferah tut, bugün bende.cok gerildim anlıyorum seni, tüm dualarım burdaki hamislerle ve seninle, yarin gidip görüp rahatlarsın insallahKızlar benimde yarın randevum var en son 9+6 gitmiştim 3 hafta sonra gel dedi ben tam 2 hafta bitti yarına aldım. Çok korkuyorum inş hayırlı haberlerle dönerim. Benim ilk gebeliğim sonlandı gi için çok korkuyorum.Allahım aynı şeyleri bir daha yaşatmasin inş. Kimsede yaşamasın.dualarinizi bekliyorum yarın haber veririm.hepinizi öpüyorum.
Gastrit olanlara dokunur. Benim midemi altüst etmişti. Onu içmeden önce mide koruyucu içmek zorunda kalırdım ama çok şükür düzeldi artık midem.Canim bulantın varsa kesinikle bu hapı kullanma. Çünkü resmen mideyi delirtiyor. Ben hamislikten önce kansizlik icin kullaniyodum bu hapi ama cok dokunuyordu. Belki benim midem hassas gastrit var o yüzden bilemiyorum ama hic sevmemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?