• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    0
Kızlar düşük için maydonoz soğan dana eti yemeyin diyorlar 2 ay boyunca
Daha önce tüp bebekte yaptım düşüklerimde oldu hiç böyle bir uyarıda bulunan dr olmamıştı🥶 bence çok fazla tüketilmedikçe hiç bir şeyin zararı olmaz sağlıklı bebek her türlü tutunur insanlar ilaçlarla bile düşüremiyor sağlıklı gebeliği

Daha önce tüp bebekte yaptım düşüklerimde oldu hiç böyle bir uyarıda bulunan dr olmamıştı🥶 bence çok fazla tüketilmedikçe hiç bir şeyin zararı olmaz sağlıklı bebek her türlü tutunur insanlar ilaçlarla bile düşüremiyor sağlıklı gebeliği
Artık düşmemesi için insan herseyi dinlemek istiyor doğru söylüyorsunuz herseyin fazlası zarar

Kızlar düşük için maydonoz soğan dana eti yemeyin diyorlar 2 ay boyunca
maydanozu duymuştum ama özellikle bol bol yemek, suyunu içmek falan zararlı diye biliyorum. Salatanın içine doğranan biraz maydanozu yemek zarar verir mi bilemedim. Ama soğan ve dana eti garip geldi bana ilk defa duydum böyle birşeyi şimdiye kadar birçok farklı doktora gittim tüp bebek dahil hiçbirisi böyle bir bilgi vermemişti 🤔

daha önce normal yolla gebelikten 4 düşüğüm oldu benim o sebeple doktorlarım önlem amaçlı olarak kullandırıyorlar . Tüp Bebek transferi öncesinden beri kullanıyorum ben bu ilaçları. Sanırım ilk 3 ay devam edeceğim. Şuan bilinen bir tehlike yok ama geçmişte yaşandığı için önlem aldılar.
Canım araştırıldı mı düşüklerin nedeni

Kızlar bi de benim sarımtrak akıntım geliyor çok az. Yerleşme lekelenmesi oldu bende zaten. Ondan dolayı mı acaba bu akıntı

Canım araştırıldı mı düşüklerin nedeni
burda detaylarını paylaşıp olumsuz düşünceler yaymak istemem ama ilk 3 düşüğüm kendiliğinden gerçekleşti erken haftalarda (10-8-6) ve araştırmaya gönderemedik son düşüğüm 15 haftalıktı onu incelemeye gönderdik ama biz bebeğin kalbi durduktan 1 hafta sonra farkettiğimiz için soku kaybı vardı ve sonuç alamadık. Fetal Dna da yaptırmıştık sağlıklı gelmişti ama suyum geldi erken haftada ve ne yazıkki müdahale edilse bile yapılacak birşey yoktu. Bende kan pıhtılaşması var oksopar kullanıyorum şuan daha önce de kullanmıştım bu sebeple şimdi genetikli tüp bebek denedik umarım bu defa sağlıkla kucağımıza alacağız 🙏

burda detaylarını paylaşıp olumsuz düşünceler yaymak istemem ama ilk 3 düşüğüm kendiliğinden gerçekleşti erken haftalarda (10-8-6) ve araştırmaya gönderemedik son düşüğüm 15 haftalıktı onu incelemeye gönderdik ama biz bebeğin kalbi durduktan 1 hafta sonra farkettiğimiz için soku kaybı vardı ve sonuç alamadık. Fetal Dna da yaptırmıştık sağlıklı gelmişti ama suyum geldi erken haftada ve ne yazıkki müdahale edilse bile yapılacak birşey yoktu. Bende kan pıhtılaşması var oksopar kullanıyorum şuan daha önce de kullanmıştım bu sebeple şimdi genetikli tüp bebek denedik umarım bu defa sağlıkla kucağımıza alacağız 🙏
Benimde çok erken haftalarda 3 düşüğüm var. 1i 7 haftalık kürtaj, diğer ikisi 5+2 düşük. Şimdi yine hamileyim kan sulandırıcı kullanıyorum, hersey de çok yolunda diyor doktorum ama çok korkuyorum🥺

Benimde çok erken haftalarda 3 düşüğüm var. 1i 7 haftalık kürtaj, diğer ikisi 5+2 düşük. Şimdi yine hamileyim kan sulandırıcı kullanıyorum, hersey de çok yolunda diyor doktorum ama çok korkuyorum🥺
benim de 15 haftalık olan kürtaj sadece. Korkma korkma korkunun bize bir faydası yok biliyorsun. Elimizden gelen birşey olsa daha öncekilere müdahale edebilirdik. Olmayınca olmuyor. Şuan doğru zaman geldi ve bebeklerimiz sağlıkla büyüyecek Allahın İzniyle canım hep güzeli düşün kötüyü çıkar aklından 🌸

benim de 15 haftalık olan kürtaj sadece. Korkma korkma korkunun bize bir faydası yok biliyorsun. Elimizden gelen birşey olsa daha öncekilere müdahale edebilirdik. Olmayınca olmuyor. Şuan doğru zaman geldi ve bebeklerimiz sağlıkla büyüyecek Allahın İzniyle canım hep güzeli düşün kötüyü çıkar aklından 🌸
Çok doğru söylüyorsun arada böyle korkulara yeniliyorum ama hiçbir faydası yok. Bu sefer sağlıkla büyüsün yavrularımız inşallah🙏💕 zaman su gibi aksın geçsin

Back