- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer temmuz ağustos anneleri daha heyecanlı ama bizim 3 ay önceki hallerEvet güzel anneler yazmadan çıkmayalım lütfen
Ben ara ara girip diğer gruplara da göz atıyorum. Sırf meraktan. Sanki kendim hiç doğurmamışım gibiDiğer temmuz ağustos anneleri daha heyecanlı ama bizim 3 ay önceki haller
Ağustos anneleri de temmuz da doğurmaya başlamış :)Ben ara ara girip diğer gruplara da göz atıyorum. Sırf meraktan. Sanki kendim hiç doğurmamışım gibi
Çok normal ya gidip bakıym birazDiğer temmuz ağustos anneleri daha heyecanlı ama bizim 3 ay önceki haller
Doğru tespitbegonyas ’ın hızına yetişemezler
Canım ben 4 haftalık hamıleyım ve catı agrısı var bu normal miCanim cati agrisi tamamen vajina bolgemizde ki agriysa o benim neredeyse en basindan beri var. Hic gecmedi :)) o civarda ki her kemigim agriyor. Gun icinde hic sorun yok. Ama aksam yataktan kalkinca ilk etapta yurumekte gucluk cekiyorum.
@Blankinfinity kuzum acilma yoksa merak etme. Onu zamanla kontrol altina alirlar. Sen de kontrol altindasin zaten. Endiselenme
ÖNCelikle hamileliğiniz hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inş sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza. 4 hafta çok yeni. O zaman olmuş muydu benim hatırlamıyorum inanın. Yanlış bilgi vermeyeyimCanım ben 4 haftalık hamıleyım ve catı agrısı var bu normal mi
Teşekkür ederim ne bılıym böyle olunca korktum inşallahÖNCelikle hamileliğiniz hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inş sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza. 4 hafta çok yeni. O zaman olmuş muydu benim hatırlamıyorum inanın. Yanlış bilgi vermeyeyim
Benim hamileliğim boyunca ve hatta sonrsında anladığım ve öğrendiğim tek şey ne yaşarsanız yaşayın size en çok panik zarar veriyor emin olabilirsiniz. Mümkün olduğu kadar rahat takılmaya çalışın.. tedbirli ama rahat olun..Teşekkür ederim ne bılıym böyle olunca korktum inşallah
Ne bıleyım 3 ay önce bir düşüğüm oldu korkuyorumBenim hamileliğim boyunca ve hatta sonrsında anladığım ve öğrendiğim tek şey ne yaşarsanız yaşayın size en çok panik zarar veriyor emin olabilirsiniz. Mümkün olduğu kadar rahat takılmaya çalışın.. tedbirli ama rahat olun..
Allah korktugunuzla sinamasin.. sebebi belli miydi? Kac aylik dusuk yaptinizNe bıleyım 3 ay önce bir düşüğüm oldu korkuyorum
Amin cnm 7 haftalıkken düşük yasadım kalbı durdu aslında benım kese yanında büyük bir kanama alanı vardı ondan mı oldu bılmıyorumAllah korktugunuzla sinamasin.. sebebi belli miydi? Kac aylik dusuk yaptiniz
merhaba acaba dr ve hastane paraları ayrımı ödeniypr doğumda?Ne kadara mal olcak size doğum?Evet benim doktorum cukurambarda ozel klinigi var. Dogum icin de hrs, memorial ve live hastaneleriyle anlasmali. Ama kendisi yenidogan doktorlari filan cok iyi diyerek live I onerdi. O nedenle orayi tercih ettik. Insallah hersey guzel olur hepimiz icin
Benimde vardı en başından beri canım ve 9 ay devam etti. Doğum yaptım hala devam ediyor. Farklı kanama vs gibi bir durum yoksa endiselenme. Bol bol yat dinlen canım.Canım ben 4 haftalık hamıleyım ve catı agrısı var bu normal mi
Anladım canım sag ol genelde herkes 10. Haftadan sonra başlıyor diyor da ilk haftalarda olunca acaba anormal bir sey mi var dedim cok sag ol canm sen dogumunu yaptın mıBenimde vardı en başından beri canım ve 9 ay devam etti. Doğum yaptım hala devam ediyor. Farklı kanama vs gibi bir durum yoksa endiselenme. Bol bol yat dinlen canım.
Ağır kaldırma , yorucu isler yapma.
Evet canım. 4 aylık oldu bebeğim.Anladım canım sag ol genelde herkes 10. Haftadan sonra başlıyor diyor da ilk haftalarda olunca acaba anormal bir sey mi var dedim cok sag ol canm sen dogumunu yaptın mı
Cok sevındım canım rabbım sana bagıslasınEvet canım. 4 aylık oldu bebeğim.
Benimde beklenen doğum tarihim 5 nisandi ama 13 Mart'ta geldi oğlum.
Merhaba, bizim doktorumuz liv için 10 bin istedi, ama en son tanıdık vs 8 bin 500 e anlaştık. Heosini doktora odedik, o hastaneye odeyecegi ucreti kendisi ayarlıyor çünkü o paranın içinde hastane ücreti dr var, zaten ona gore hesaplayıp doğum ücreti belirliyorlar. Yani hastaneye herhangi bir ücret odemedikmerhaba acaba dr ve hastane paraları ayrımı ödeniypr doğumda?Ne kadara mal olcak size doğum?