- 25 Mart 2012
- 4.213
- 4.389
Günaydın canımGunaydin kizlar.biz bugun sunnet olacaz.ay korkuyorum biraz
Hayırlısıyla olsun bitsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGunaydin kizlar.biz bugun sunnet olacaz.ay korkuyorum biraz
Lansinoh kullanıyoruz her markayı denedim değişen bişey olmadı her mamayı da denedim maalesef sadece mama ile besleniyorGünaydın canım çok şükür iyiyiz...Sadece mama ile mi besleniyor? Mamadan dolayı mı gaz olduğunu düşünüyorsun? Golden goat kullanamıyoruz aptamil pronutra kullandım en başından beri. Bugün 94 günlük oldu oğlum ve gaz problemimiz bitti
Biberon maarkası nedir ve içerken hava yutuyor mu tam kavrıyor mu biberonu?
Sagol canim.biti şükürGünaydın canım
Hayırlısıyla olsun bitsin inşallah
Ins canim oyle olurda cabuk iyilesir.sagol canimHayırlısıyla sağlıkla olsun inşallah canım erken yaptırmakla en iyi etmişsin fark etmeyecek bile
Canim sen hangi hastaneye goturdun.burda toros devlete goturdum bakmadı ozel bir hastaneyi aradim sadecr tip fakultesi bakiyor dedi.Tabii bakar ben de öyle yaptım. Direk göz doktor undan randevu aldım. ASM muayene istiyor hocam dedim tmam dedi
Ala ala erdemli devlet hastanesine götürdüm canım. Bakmama sebepleri neymiş peki ?Canim sen hangi hastaneye goturdun.burda toros devlete goturdum bakmadı ozel bir hastaneyi aradim sadecr tip fakultesi bakiyor dedi.
Bebeklere bakamiyoruz dedi sanirim kullanilan cihazla alakali.bence orasida oylesine bakmistir cunku forumun yanindaki haataneyi aradim orasibile tipa goturun dediAla ala erdemli devlet hastanesine götürdüm canım. Bakmama sebepleri neymiş peki ?
Bana doktorum baktir demisti ama kesin gotur demedi yani üstünde durmamisti.bende whatsaptan sordum muhakkak gotureyim mi diye evet yazdi.iyice arastir canim heryer bakmiyorKızlar bu göz muayenesi için bize asm veya devletteki doktor kimse bir şey söylemedi
Nazlı Hilal bu ayın 25inde 3 aylık olacak
Haftaya götürsem mi kafam karıştı
Canım eline bi alet aldı gözlerine baktı 1 dk muayene etti iyi bir sıkıntu yok şaşılık yok kayma yok dediBebeklere bakamiyoruz dedi sanirim kullanilan cihazla alakali.bence orasida oylesine bakmistir cunku forumun yanindaki haataneyi aradim orasibile tipa goturun dedi
merhaba ben 38 dem önce müdhale etmiyorum benim bildiğim 37.5 üstü ateşKizlar gece atesimiz vardi biraz. 37.1/2 oldu yarim c.kasigi calpol verdim sonra 36.8/7 oldu. Dijitalle alindan ve sakaktan olcuyorum 0.1 derece fark ediyor. Sabah yine 37.1 oldu tekrar yarim c.kasigi calpol verdim. 1.5 saat kadar sonra ilik dus aldirdm 37.3 du. Zaten cok dusmedi normalde 36.5/6 oluyor. Simdi 37 °
Cok yukselmiyorda tam normale inmiyorda. Dr.a gotursem mi ki yarina kadar bekliyim mi?
Buralar sicak tek ince citcitli tulum giyyor. Uzerine yazma ortyorum.ruzgar mi carpti acaba?
Enfeksyon cikti canim dr a goturdum. 38.4 u gormustukmerhaba ben 38 dem önce müdhale etmiyorum benim bildiğim 37.5 üstü ateş
Geçmiş olsun canım.Enfeksyon cikti canim dr a goturdum. 38.4 u gormustuk
Gecmis olsun canimKizlar gece atesimiz vardi biraz. 37.1/2 oldu yarim c.kasigi calpol verdim sonra 36.8/7 oldu. Dijitalle alindan ve sakaktan olcuyorum 0.1 derece fark ediyor. Sabah yine 37.1 oldu tekrar yarim c.kasigi calpol verdim. 1.5 saat kadar sonra ilik dus aldirdm 37.3 du. Zaten cok dusmedi normalde 36.5/6 oluyor. Simdi 37 °
Cok yukselmiyorda tam normale inmiyorda. Dr.a gotursem mi ki yarina kadar bekliyim mi?
Buralar sicak tek ince citcitli tulum giyyor. Uzerine yazma ortyorum.ruzgar mi carpti acaba?
Huuu Nisan Anneleri neredesiniz?
Gizli takipçilerimiz siz nerdesiniz?