- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.988
Bence de burası iyi zaten kimsenin özel bişi paylaştığı da yok.ben burda takilcam ozelde yazdigin mesaj bile gozukmuyo beni arasaniz burdayim
Ben de özledim buranın aktif liğini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de burası iyi zaten kimsenin özel bişi paylaştığı da yok.ben burda takilcam ozelde yazdigin mesaj bile gozukmuyo beni arasaniz burdayim
Bildiriyorum şimdi sanaBuradan hiç bildirim gelmemiş ya bana
Sen kendin mi karar verdim pirinçli muhallebi vermeye yoksa biri mi önerdi .Yok daha kaşıkla yutmayı bilmiyor emzikle yutturıyoruz ama bugün doktorumuz 4. Ayda pirinçli muhallebi olmaz dedi bıraktık
Evet buradan devam edelim ama herkeşler gelsinBence de burası iyi zaten kimsenin özel bişi paylaştığı da yok.
Ben de özledim buranın aktif liğini
125 gr lık mama kavanozu vardı onun yarısını yedi yani daha da yiyecekti de vermek istemedimH Heart of Gold yoğurdu ne kadar verdin canım ilk seferde
İg de mutfakta_bebek_var. Onu takip ediyorum tarifleri harika ben oradan faydalanacağımSelam kızlar
Bu ara baya ek gıda araştırıyorum tarifler biriktiriyorum ama tecrubelerimiz daha da önemli bence ne yenir ne yenmez paylaşsak ne güzel olur
ben daha kaşığın ucuyla yoğurt verdim valla, bide karpuz kavun suyu, hepsi tadimlik, 100 gr, yani bi mama ogunu yerine yoğurt versem süper olacak125 gr lık mama kavanozu vardı onun yarısını yedi yani daha da yiyecekti de vermek istemedim
İg de mutfakta_bebek_var. Onu takip ediyorum tarifleri harika ben oradan faydalanacağım
Ben karpuz sürdüm ağzına hemen farklı bir tat olduğunu anladı şeftali dilimleyip difrize koydumben daha kaşığın ucuyla yoğurt verdim valla, bide karpuz kavun suyu, hepsi tadimlik, 100 gr, yani bi mama ogunu yerine yoğurt versem süper olacak
Bende fasulye domates filan koycam ama meyve nasıl olur bilmiyorum daha önce hiç koymadım, tadları değişiyor mu acabaBen karpuz sürdüm ağzına hemen farklı bir tat olduğunu anladı şeftali dilimleyip difrize koydum
Bende en azından mevsiminden olsun diye koydum ama bilmiyorum canımBende fasulye domates filan koycam ama meyve nasıl olur bilmiyorum daha önce hiç koymadım, tadları değişiyor mu acaba
Ben öyle yapmaya başladığımdan beri mama sayımız 2 ye düştü. Çünkü doyuyor ve mama ihtiyacı kalmıyor.ben daha kaşığın ucuyla yoğurt verdim valla, bide karpuz kavun suyu, hepsi tadimlik, 100 gr, yani bi mama ogunu yerine yoğurt versem süper olacak
Ben koydum ama henüz vermedim tadı nasıl olacak ben de merak ediyorumBende fasulye domates filan koycam ama meyve nasıl olur bilmiyorum daha önce hiç koymadım, tadları değişiyor mu acaba
Yaaaa c tesi günü göksu parkındaydık... Çok isterim aslında gelmeyi ama yarın dönüyoruz ve birazdan h tepedeki iş arkadaşlarım gelecek muhabbet bitmez biz de...inş bi sonraki geldiğimde önceden ayaarlayalım ve görüşelimH Heart of Gold kahveye gel birlikte içelim, eşim bahçeye gitti yalnızım evde,göksu tarafındayım(gerçekten organ mafyası gibi oldu)
Ben kayısı ve kabak koydum...şeftaliyi haftaya yapacağım.Bende en azından mevsiminden olsun diye koydum ama bilmiyorum canım
başka zaman insallh cnm...ek gıda işi çok iyi olcak, mama derdinden kurtulacagiz. Benim ki haftada bir kutu bitiriyor yaa..Ben öyle yapmaya başladığımdan beri mama sayımız 2 ye düştü. Çünkü doyuyor ve mama ihtiyacı kalmıyor.
Gerçi 2 gündür kaka yapmadı acaba ek gıda mı diye düşündüm ama ankaraya geldiğimizden beri böyle olunca pek de emin olamadım
Ben koydum ama henüz vermedim tadı nasıl olacak ben de merak ediyorum
Yaaaa c tesi günü göksu parkındaydık... Çok isterim aslında gelmeyi ama yarın dönüyoruz ve birazdan h tepedeki iş arkadaşlarım gelecek muhabbet bitmez biz de...inş bi sonraki geldiğimde önceden ayaarlayalım ve görüşelim
Bizimde öyle 8-9 günde bitiyor.başka zaman insallh cnm...ek gıda işi çok iyi olcak, mama derdinden kurtulacagiz. Benim ki haftada bir kutu bitiriyor yaa..