- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.988
Devlet sektöründeyim canım memurum. Kreş için erken mi ? Bu soru tamamen çocuğuna bağlı. Sen eğer ruhsal ve çevresel olarak hazır olduğunu hissediyorsan gönder kreşe( yarım gün ile başlarsın sonra tam güne çıkarırsın) yok daha erken emzik var bez var kendini ifade edemez diyorsan gönderme.Canim esim kendi ailesIne de siki bagli. Ve duygusal bi adam sukur. Gorumcelerim o yuzden iyidir sagolsnlar. Ben ozel sektordeyim canim. Sen meb de mi calisiyodn. Biz de kres dusunduk ama cok erken seneye vercem. Annem bakiyor ama 2 siyle nasil bas eder bilmiyorum. O yuzden part mi devam etsem dedim ama isyeri kabul eder mi bilmiyorum. Yani etmek zorundalar yasa geregi de tazmnatli iscikisi yapabilirler. Kafam karisik bu konuda
Canım ASM nin bize dediği 3. Ayı doldurmadan göz muayenesi olsun biz 26 sında olduk. Ortalama 80 günlük civarındaydıKızlar bu göz muayenesi için 3. Ayını doldurması şart mı ? 2,5 aylık olduk da haftaya burada değiliz bu hafta içi götürsem erken mi olur sizler ne zaman yaptırdınız
Etiketlenene kadar ben de farketmedimBurdan bana hiç bildirim gelmedi
Ben de kimse yazmıyor zannediyordum
Epey yazılmış sayfalar birikmiş yine