- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- 1
- 3.824
- 83
Canım ev bulamadık henüz, eşim ev sahibi ile konuşup; çıkmayalım gerekirse zam yap vs diyecek.O Ocimum basilicum canım ev işini naptınız,toparlanabiliyor musun
LoveAndMarriage canım şampuan fayda etti mi konaklarınıza
havadansudan denk gelmiyoruz canım kaç zamandır nasılsın iyimisin
atanamayanogretmen kuzum nasıl oldun taburcu olma durumun vardı oldun mu?
Belli oldu mu
İnşallah karbonat olsun fayda eder kuzumİnşallah işe yarar kuzum bakalım daha yeni başladık.
Yok canım hiç tüketmiyorum neredeyse. Normalde de çok ağır şeyler yemediğim için yediklerimden kaynaklandığını düşünmüyorum. Yine de aklımda bulunsun gün içinde dikkat edeyim belki farkında olmadan etki edecek bişey yiyor olabilirim
Devlette yaptiracaz para vermicez.bende acaba erken mi diyorum bazenBen de çok istiyorum sünnet ettirmek. Hala erteleyip duruyorumBen de korkuyorum . Bu arada kaç lira dediler sünnet için
Sen oyle diyince bi olsun diye düşündünm ama genede bazen vazgeciyorumHayırlı olsun cnm. Hiç korkma. Ben de eylül gibi düşünüyorum:) hiç korkma. Hemencecik iyileşecek allahın izniyle
Ay kuzum ben neoclc diye bir şurup aldım çok iyi geldidaha rahat uyuyor. Hı hala öyle 4 saat deliksiz uykuları fln görmedik ama gece 2.5-3 saat uyuyor en azından.
Allaaamm büyümüş de pasaportu olmuş
Acabs bende mi 6 ci ayi beklesemTC den bulurlar tatlım merak etme.
Tatil dönemi olunca hastaneler hep dolu yaaklımda bulunsun canım bizim nerede yaptıracağımız ve ne zaman belli değil. Bi doktor var aklımızda o da 6. Aydan sonra öneriyor. Bakalım artık duruma göre hareket edeceğiz.
oo sizin evde bayram havası var..tey teyygözünüz aydın canım
Tatlım gece uyurken böyle tam dalmaya yakın çenesini hafifçe açıp emziği vermeyi bi dener misin bakalım çıkaracak mı?
Bizde de işe yaramadı bıraktık hatta şişeyi bitirmeden attık
Sagol canim sordugun icin.iyiyim canim sen nasilsin.mersine geldim ailemin yanins.bebis nasilO Ocimum basilicum canım ev işini naptınız,toparlanabiliyor musun
Belli oldu mu
Aa bak benimkide bugun cok uyuyor asidan oldugu aklima gelmemisti.bende bugun yaptırdımKızlar bugün rota aşısı olduk.
Bebeğim akşam üstü uyamaya başladı. Pek keyfi yok. Fakat mamasını yiyor.
Ateşi de yok 35.3.
Huysuzluk yapmıyor ama uyuyor.
Aşı yaptıran anneler sizlerinde bebekleri böyle mi oldu?
Şu durumda çok zor canım yaCanım ev bulamadık henüz, eşim ev sahibi ile konuşup; çıkmayalım gerekirse zam yap vs diyecek.
Yoksa şuan benim için çok zor olacak toparlanması
Uykusuzluk yorgunluk hayat devam ediyor işte..
Sen nasılsın bebişimiz nasıl ?
Ohh hem gezme hemde özlem gidermeDevlette yaptiracaz para vermicez.bende acaba erken mi diyorum bazen
Sen oyle diyince bi olsun diye düşündünm ama genede bazen vazgeciyorum
Acabs bende mi 6 ci ayi beklesem
Sagol canim sordugun icin.iyiyim canim sen nasilsin.mersine geldim ailemin yanins.bebis nasil
35.3 ateş normal mi canım biraz düşük değil miKızlar bugün rota aşısı olduk.
Ateşi de yok 35.3.
Sende mi bugün yaptırdın cnm, evet cnm aşıdan nasıl uyuyor nasıl uyuyor. Ateşine baktım ateşi yok. İlaclık bir durumu yokta merak ettim süreci yaşayan kişilere sormak istedim.Aa bak benimkide bugun cok uyuyor asidan oldugu aklima gelmemisti.bende bugun yaptırdım
Yok cnm düşük değil, 34 düşük.35.3 ateş normal mi canım biraz düşük değil mi
Evet ya mersine gelrn oldu bayagi.benim hem ailem hem kayinbabamlar burda.Şu durumda çok zor canım ya
Hem ev arayışı hem bebekle toparlanma
İnşallah ev sahibiniz kabul ederde en azından düzgün içine sinen bir ev bulana kadar durursunuz.
Çok şükür iyiyiz canım bizde,dün az biraz güneş gördük hemen yüzünde sivilce çıktı. Çok hassas olucak gibi benim kız
Ohh hem gezme hemde özlem giderme
Grubumuzun çoğu şuan Mersinde heralde ☺
Bizde iyiyiz canım çok şükür büyüyüp gidiyoruz
O Ocimum basilicum canım ev işini naptınız,toparlanabiliyor musun
Belli oldu mu
İhmal etme devlete git günde bilmem kaç kişinin kalça USG sini. Çekiyor emin ol daha tecrübelilerKizlar ben de ozel hastanede kalca ultrasonu çektirdim. Dr yeniymis cihaza yabanciymis benim kizda cok hareketliydi dr zorlandi. Sol bacagi iki kez olctu hatta iyice. Ilk degerleri hemsreye sildirtti. Ama terddutlu gibiydi ben bebisin altni düzeltirken bi sorun yok degil mi dedim. Duraksayarak yoook dedi. birileri geldi onlarla konusurken cihaza yabanci oldugunu soyluyordu ben tam kapidan cikarken de neredeyse kalca cikikligi yazacaktm dedi. Simdi esim de ben de guvenemedik. Devlette sira beklememek icin gitmistik bi de ozele hem de dr lar daha iyidir die. Sizce bir de devlete gidip cektirsek mi? Kafam karisti
Kızlar bugün rota aşısı olduk.
Ateşi de yok 35.3.
Bişi olmaz tatlım ben akşam 8 de emzirdim düşün yani bi dahaki emzirmem sabah 6 -7 falan. Hem dinlenmiş olur memelerinKızlar bugün yine ameliyathaneye girdim çıktım, yine çok korktum
Böbreklerimdeki stentler alındı
Sonra doktordan izin aldık, eşim kaynanama götürdü banyo yaptım
Kızımı da gördüm 5 dk kucağıma aldım sevdim
Çok özlüyorum
Cuma’ya kadar yatacağım, enfeksiyon bölümü bırakmadı
Normalde 2-3 saatte bir sütümü sağıyordum ama bugün hiç fırsatım olmadı, daha şimdi gelebildim süt sağmaya
Yaklaşık 11 saat geçti
Bir kere böyle oldu diye hemen sütüm etkilenmez değil mi
Bişi olmaz tatlım ben akşam 8 de emzirdim düşün yani bi dahaki emzirmem sabah 6 -7 falan. Hem dinlenmiş olur memelerin
Kesinlikle kuzum. Hatta ben iki gün önce dedim ki bence artık gaz sorunu yok ilaçla alakalı değil bi vermeyeyim. Akşam bir coştubir süre daha vermeyi planlıyorum.
Ah kuzum o emziği gece uykusunun en derin yerinde veriyorum. Sonra iki emiyor. Zafer kazanmış gibi seviniyorum. Bir dk geçmeden bir bakıyorum itttirmiş :) emziği bir türlü aldıramadım. Ki ilk başlarda gayet güzel emiyor gibiydi kısa süreliğine de olsa. Hangi ara alıştı hangi ara bıraktı çözemedm
Oy allah korusunçok zor kıyamam.
Kuzum bizim ki boş biberonu emiyor. Ama asla emziği almıyor. Bir keresinde yılmadım abartmıyorum 20 dk boyunca o öğürdü attı ben verdim o attı ben verdim ama yine kazanan o oldu :) almıyor yani. Mememden süt gelmeyince de çekmiyor. Ama biberonu bi iki sefer denedim boşken çekmeye devam ediyor. Bıraksam sabaha kdr çeker o iştahla çekiyor. Tabii gaz olacak diye uzun denemedim ama gidişat oydu yani.
Canım bak az kaldı süte odaklanma lütfen kötü düşünüp kötüyü çekme ayrıca nazlı hilal seni de unutmadı anne kokusu denen bir şey var hiç öyle şeyler düşünmeKızlar bugün yine ameliyathaneye girdim çıktım, yine çok korktum
Çok özlüyorum
Normalde 2-3 saatte bir sütümü sağıyordum ama bugün hiç fırsatım olmadı, daha şimdi gelebildim süt sağmaya
Yaklaşık 11 saat geçti
Kuzum inan yeğenim oldu eve grldiğinde hoplayıp zıplıyordu. Aklı ermeden en temizi emin olabilirsin. Diğer türlü travma çocuklarda.Devlette yaptiracaz para vermicez.bende acaba erken mi diyorum bazen
Sen oyle diyince bi olsun diye düşündünm ama genede bazen vazgeciyorum
Acabs bende mi 6 ci ayi beklesem
Sagol canim sordugun icin.iyiyim canim sen nasilsin.mersine geldim ailemin yanins.bebis nasil
Kuzum benim geçmiş olsun. Sen böyle olumsuz düşünme kuzum. Hiç bişicik olmaz merak etme. Öyle çabuk kesilen bir şey değil süt.Kızlar bugün yine ameliyathaneye girdim çıktım, yine çok korktum
Çok özlüyorum
Yaklaşık 11 saat geçti
Bizim ki biberonun ucunu emzik formatına sokalım diyor :) deliği bantla kapatacakmış içten. Kenarlara da ip bağlayıp kafasına takacakmışAcaba o biberonun emziği var mı canım? Belki onu tutabilirbende aylardır uğraşıyorum ara ara hep veriyorum ama yok bende kabullendim artık emzik istemiyor
Canım bak az kaldı süte odaklanma lütfen kötü düşünüp kötüyü çekme ayrıca nazlı hilal seni de unutmadı anne kokusu denen bir şey var hiç öyle şeyler düşünme
İnşallah kuzum.İnşallah karbonat olsun fayda eder kuzum
Yazık kuzunun deriside rahat eder hava alır
Acaba bizim konakları saçları mı yapıyor ki
Senin kızda saçlıydı demi
Canım senim de ateşin öyleymiş belki size özel bi durumdur ama bende 35’i düşük olarak biliyorumYok cnm düşük değil, 34 düşük.
Benimde ateşim 35 dir 36 nadir olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?