- 15 Temmuz 2016
- 8.201
- 13.712
- 248
Hipotermi çok çok farklı bi durum hipotermiyi doktoruna sor bebek nasıl hipotermi olur diye detaylı açıklar cnm benim.İnşallah kuzum.
Biz de dün annemle onu konuştuk saçlı doğdu derisi hava almıyor ter bezleri de tam çalışmadığı için bu kadar çok oldu herhalde dedik ne kadar doğrudur tabi bilinmez :) olabilir yani kuzum
Canım senim de ateşin öyleymiş belki size özel bi durumdur ama bende 35’i düşük olarak biliyorumhatta 35 derecenin altına düşmesi hipotermi oluyordu yanlış hatırlamıyorsam
Rota diğer aşılarla aynı anda yapılmıyor cnm.İhmal etme devlete git günde bilmem kaç kişinin kalça USG sini. Çekiyor emin ol daha tecrübeliler
Sadece rota mı oldunuz diğer aşılarda var mı ? Aşı olduğu gibi metoş da uyudu epey
Doktor söyledi zaten canım desteksiz bişey söylemem :)Hipotermi çok çok farklı bi durum hipotermiyi doktoruna sor bebek nasıl hipotermi olur diye detaylı açıklar cnm benim.
Bebeklerde 35/36 ateş normaldir.
Ayrıca koltuk altından ölçme en sağlıklısıdır.
Ben koltuk altından ölçtüm 35.3, koltuk altı ölçümünde 0.6 derece üzerine eklersin. 35.9 gayet normal bi ateş.
Anladım canım doğrudur :)LoveAndMarriage Anladım canım da herkesin bilgisi farklı değil 35 hipotermi değil.
İnternette de var doktorlarında söylediği 35 derece altıdır.
Ben bı çok doktorla kontak gidiyorum.
Konu destek değilde:) yanlış bilgi. Doktoruna tekrar sor. 35 hipotermi ise o zaman benim bu yaşa kadar başıma neler gelmesi lazımdı.
Ateş referans aralığı 35/37.7
35 altı düşük ateş
37.7 yüksek ateş
Canım şırıngayla enjekte ediyor. Biraz sıktı. Bizimki yedi onu. Sonra asklında bu kdrı yetiyor ama garanti dozu uyguluyoruz çıkaran bebekler için demişti bizim dr. Bizim ki onu da yalayıp yuttuKızlar bu rota aşısı nasıl oluyor tam olarak ? Ağızdan olduğunu öğrenince aklıma takıldı benim kız fazla kusmuklu çıkarmasın aşıyı
yok turkiye gitmicez . cok pahali ve uzun yolculuk,kubaya gitme planimiz var .hem yakin hem ucuz
Ben sütüm kesilmesin diye bu kadar uğraşıyorum
İnşallah nazlı Hilal’de hemen alışır tekrar
Çok özlüyorum Tuba
Bugün kucağıma alınca beni unutmuş gibi geldi
Unutmaz değil mi beni
Kaynanam da gülerek evet seni unuttu dedi
Zaten psikolojim bozuk güya şaka yapıyor
Kızlar bilenler yardımcı olabilirse sevinirim
Hastane tipi pompa kiralama olayı nasıl oluyor
Daha önce kiralayan var mı
Cuma taburcu olacağım ama çıktıktan sonra 48 saat daha emzirmem yasakmış
Memeyi de hemen tutamazsa sütümü sağıp veririm diye düşündüm
Elimdeki makina çok kötü onu kullanamam
Bir haftalık hastane tipi pompa kiralamayı düşünüyoruz
Lütfen bilenler yardımcı olabilirse sevinirim
O zaman belirtiym ben doktora kuzum kusuyor diye belki öyle yaparCanım şırıngayla enjekte ediyor. Biraz sıktı. Bizimki yedi onu. Sonra asklında bu kdrı yetiyor ama garanti dozu uyguluyoruz çıkaran bebekler için demişti bizim dr. Bizim ki onu da yalayıp yuttu
Anladım canım doğrudur :)
Küba hayalim
Bizde Türkiyeyi bu yıl iptal ettik. Aşırı pahalı biletler. Bizde İspanyaya gitme planımız var
Herkesi unutur seni unutmaz sen onun annesisin. Sakın öyle düşünüp kendini üzme stresse girme. Herşey yoluna girecek merak etme ❤❤
Hastane reçete yazsın eczaneden kirala canım
Öyle oluyor mu bilmiyordum canım
Doktora sorayım
Tatlım her halukarda yapıyor ztn. Bizim ki kusmadığı halde verdi. Verir merak etme.O zaman belirtiym ben doktora kuzum kusuyor diye belki öyle yapar
Tatlım her halukarda yapıyor ztn. Bizim ki kusmadığı halde verdi. Verir merak etme.
atanamayanogretmen kuzum kv densizlik etmiş. Hiç takılma sen ona. Asla unutmaz o seni.
Kuzum pompaya gelince bunu kiralayan belli noktalar var. Hatta ist de sıra oluyordu. Müsait olunca arıyorlar gidip alıyorsun. Biz de eczaneden olmuyor. Ama belki sizin orada daha farklı bir yol vardır. İst de bi kaç yerde var gidip oradan alıyorsun.
Geçmiş olsun canımMelike taburcu olmadım canım
Bugün böbreklerime takılan stentler alındı
Enfeksiyon bölümü de Cuma’ya kadar tekrar takip edelim dedi
Tellerden vücuda tekrar enfeksiyon yayılma ihtimali varmış
Dost mu düşman mı belli değilBen sütüm kesilmesin diye bu kadar uğraşıyorum
İnşallah nazlı Hilal’de hemen alışır tekrar
Çok özlüyorum Tuba
Bugün kucağıma alınca beni unutmuş gibi geldi
Unutmaz değil mi beni
Kaynanam da gülerek evet seni unuttu dedi
Zaten psikolojim bozuk güya şaka yapıyor
Benimde aklıma o ihtimal geliyor canımİnşallah kuzum.
Biz de dün annemle onu konuştuk saçlı doğdu derisi hava almıyor ter bezleri de tam çalışmadığı için bu kadar çok oldu herhalde dedik ne kadar doğrudur tabi bilinmez :) olabilir yani kuzum
Canım senim de ateşin öyleymiş belki size özel bi durumdur ama bende 35’i düşük olarak biliyorumhatta 35 derecenin altına düşmesi hipotermi oluyordu yanlış hatırlamıyorsam
Olur kuzum. Karbonat işe yarayacak gibi ama dökülmüş bi kısmıBenimde aklıma o ihtimal geliyor canım
Dediğin gibi ne kadar doğrudur bilinmez
Cuma rota için doktora gidicem olmazsa bunu bir sorayım deri rahat etsin diye belki kestirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?