- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim dun yaptirdim ve cok uyudu.aynen atesi yoktu benimkininde.acisini çıkardı cok uyumanin 5 de kalktı baya bi uyumadiSende mi bugün yaptırdın cnm, evet cnm aşıdan nasıl uyuyor nasıl uyuyor. Ateşine baktım ateşi yok. İlaclık bir durumu yokta merak ettim süreci yaşayan kişilere sormak istedim.
Senin ki de uyuyorsa sorun yok demek ki...
Sonuçta bir mikrop verildi ne vücut mücadele ediyor. Tepkisi demek ki uyku oldu.
Canım acaba teni hassas olduğundan morarma olabilir miKızlar çınar beyaz tenli. Kucağımda tutarken bacakları hemen morarıyor. Aslında mantıken normal. Ama yine de tedirgin oluyorum. Biliyorsunuz yeğenim kalp hastası. Sizde de oluyor mu
Benim ki valla gece uyudu sabah 9 u geçiyordu kalktı.Evet canim dun yaptirdim ve cok uyudu.aynen atesi yoktu benimkininde.acisini çıkardı cok uyumanin 5 de kalktı baya bi uyumadi
Kızlar çınar beyaz tenli. Kucağımda tutarken bacakları hemen morarıyor. Aslında mantıken normal. Ama yine de tedirgin oluyorum. Biliyorsunuz yeğenim kalp hastası. Sizde de oluyor mu
Canım acaba teni hassas olduğundan morarma olabilir mi
Benim kızda beyaz tenli çıplakken tutunca kızarıyor
Daha önce yatarken altta kalan eli morarıyordu,hatta doktorada sormuştum. Üstüne yattığı için oluyor büyük ihtimal,sorun olsa kalp muayenenizde muhakkak çıkardı demişti.
İçin rahat etmesi için bir çocuk kardiyolojiye götür istersen
İyi sizde de oluyorsa. Biz gideceğiz zaten yeğenimde okduğu için ama acele etmiyorum. Biraz daha toparlasın öyle götürürüm diyordum. Şimdi biraz daha rahatladım açıkçası.Nazlı Hilal’de de oluyor canım
Kucağımda tutarım bacakları morarır, koltuk altından kucaklarım kolları morarır
Hatta bazen ellerini öyle sıkı yumruk yapıyor ki o zaman da dirseğine kadar morarıyor
Biz 20 günlükken eko baktırdık bir sorun çıkmadı çok şükür
Anladım kuzum iyi o zaman. Annen de dediyse bu iş tamamdırM muttervonmarienkaefer kuzum bugün aynı durumdan dolayı bende endişelendim annem normal olduğunu söyledi tecrübe dedim rahatladım artık
Kalpte üfürüm çıkmıştı bizde canım. Masum üfürümmüş. Bende çok takip ettim bu morarma kızarma olayını. Ama öyle tutarken morarması kızarması normalmiş.İyi sizde de oluyorsa. Biz gideceğiz zaten yeğenimde okduğu için ama acele etmiyorum. Biraz daha toparlasın öyle götürürüm diyordum. Şimdi biraz daha rahatladım açıkçası.
Canim mhrs den üroloji bolumune randevu aldim gidince muayene bile etmeden gun verdilerhavadansudan canım devletten nasıl aldınız randevu sünnet için ?
Ay ins canim.asiyi oldul diye rahattim.ins hastalanmazlar.rizeye gidecem agustosta yazin bir salgin oluyor ishal ve kusma.dayim bi ara hastanede bile yatti.Benim ki valla gece uyudu sabah 9 u geçiyordu kalktı.
Kaldığı yerden devamdı. Bi ara çok az yarım saat bile değil uyudu. Şimdi yıkadım. Uyuyor.
Ya bu aşıyı olup, rotayı ağır geçirende varmış.
Kafam karışık, ben 9 yaşındayken okuldan mikrop kapmıştım. Öyle bu ishal olmuştum ki, ishal/ kusma/ yemek yiyememe/ halsizlik anlatamam. Hiç unutmadım hala o günleri yazarken yaşıyorum.
Doktora hemen götürmüşlerdi ama tedaviye hemen cevap vermiyor bu tarz durumlar.
O yüzden rotayı yaptırdım ne olduğunu bildiğim için.
İnşallah bebeklerimiz bu mikropla hiç tanışmaz.
Canim ayni durum bizde de var.hatta emzirirken bile oluyor.sizdr de oluyorsa normal demekkiKızlar çınar beyaz tenli. Kucağımda tutarken bacakları hemen morarıyor. Aslında mantıken normal. Ama yine de tedirgin oluyorum. Biliyorsunuz yeğenim kalp hastası. Sizde de oluyor mu
Günaydın kuzumGunaydin kizlar.benimki dun uc aylık oldu henuz basini tutamiyor.sizinkiler nasil
Dogdugunda buda tutuyordu nasil dik kaldırıyordu saga solada ceviriyordu ama simdi tam olarak tutamiyor dahaGünaydın kuzum
Defne bayadır tutuyor başını hatta neredeyse doğduğundan beri. Bebek odasında yüzüstü yatırdıklarında annem bikere olsun yatırmadı o kafayı demişti
Canım ben oldum bu illeti çok beter bişey Allah hiç bir bebeğe çocuğa yaşatmasın.Ay ins canim.asiyi oldul diye rahattim.ins hastalanmazlar.rizeye gidecem agustosta yazin bir salgin oluyor ishal ve kusma.dayim bi ara hastanede bile yatti.
Canım bu aydan itibaren gün içinde yastık üzerinde yüz üstü çevir. Hem kaba motor gelişimi için hemde oturmaya başlıcaklar ufaktan kasların hareket etmesi içinGunaydin kizlar.benimki dun uc aylık oldu henuz basini tutamiyor.sizinkiler nasil
Ablam gitti bi kaç yıl evel. Dalış yapmak için çok güzel yerler varmış. Beğenmişlerdi:))yok turkiye gitmicez . cok pahali ve uzun yolculuk,kubaya gitme planimiz var .hem yakin hem ucuz
35,3 düşük değil mi canım. Makine doğru mu ölçüyor acaba?Kızlar bugün rota aşısı olduk.
Bebeğim akşam üstü uyamaya başladı. Pek keyfi yok. Fakat mamasını yiyor.
Ateşi de yok 35.3.
Huysuzluk yapmıyor ama uyuyor.
Aşı yaptıran anneler sizlerinde bebekleri böyle mi oldu?