- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.988
Emme esnasında uyku hali oluyor ya canım o ara dalıyorlar. bi gaz sancısı oluyor 10-15 dk sonra uyanıyorlar. Muhtemelen defne ninde öyledir. Çünkü aç olsa ağlar fazlasını kusmaz. Bizde de öyle arada oluyor emerken uyuyor sonra kıvranıyor gazını çıkarınca tekrar devam ediyor. Sadece emziriyordun değil mi canım? Açıkçası ben mamayı bırakmadım. Yeterli gelmiyor zaten. Özellikle akşama doğru emdikten sonra mama takviyesi yapıyorum. Gün içinde uzun süre uyumasının sebebinin karnının tok olmasına bağlıyorum. Çünkü ciddi anlamda uyuyor. Diğer türlü çok zor saat başı 1,5 saatte bir herhalde emzirsem ben de yorgunluktan biterim. Allah kolaylık versin canım.Günaydın kızlar
Defne hanım dünden beri doğru düzgün uyumadı zombi gibi yaptı bizi uykusu var uyumuyor memede ya da omzumda 10-15 dakika şekerleme yapıyor açıyor sonra gözleri. Uyusada dalamıyor uykusunda sürekli ya kaka yapıcak gibi yapıyor ya kusucak gibi sallıyoruz sürekli. Uyanık kaldığı sürecede emmek istiyor fazla emincede alttan çıkaramazsa kusuyor, memeyi vermezsem çığlığı basıyor napıcam bilemedim
Dün çok emince bol bol çiş yaptı 2 kere dışına çıkardı biraz bide tabi uyumuyor diye sürekli kucakta olunca bezde kaydı sanırım.
Teşekkür ederim canım ❤ Yok kuzum sanırım kontrol altına aldım ama geçmedi dün sağolsun A April wind unda tavsiyeleriyle sağdım sonra bi kaba sıcak su koydum bezi sıkıp sıkıp koydum videodaki gibi olmasa da masaj yapmaya çalıştım ateşim yok şimdilik sadece mememde sızı hissediyorum
Bununda ötesinde sanırım bunalıma girdim ipek ağladıkça bende ağlıyorum uyanık olduğu her an ağlıyor zaten uyumuyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum örneğin hastayım şimdi yatmak istiyorum eşimde oyalayamadı keza bende öyle dinlenemiyorum uykusuzum bir yandan da korkuyorum mastit olurum diye
Şimdi de sallıyorum beşiğinde gözlerinin yarısı açık direniyor resmen
[/eöözirip
Geçmiş olsun canım. Akşam bi ara bana da ateş bastı. Bi kaç saatte emzirmemiştim
Hemen emzirip duşa girdim. O sızı ben de hep var. Yüzüstü yatamıyorum mesela ağrıyor.