• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    0
Benim de oyle inanilmaz komigime gidiyor,ogrendigim gunden beri gizlemek icin bol seyler giyiyorum 🤣 ben ama progestan igne kullandigim icin gaz da oluyorum diye dusunmustum, igne yapiyor cunku 🤭
Ay hahaha ama çok komik duruyor evet ve tatlı 🙈🥹
Dün arkadaşlarla toplandık eşime dedim şu göbeğime bak ya uff falan yapıyorum o da ne güzel işte millet gösterir sen ufluyosun diyor 😅 dedim tamam da 1 aylık gibi değil ki 4 aylık bu cinsiyet sormasınlar bi de bana 🫠😅

Ay hahaha ama çok komik duruyor evet ve tatlı 🙈🥹
Dün arkadaşlarla toplandık eşime dedim şu göbeğime bak ya uff falan yapıyorum o da ne güzel işte millet gösterir sen ufluyosun diyor 😅 dedim tamam da 1 aylık gibi değil ki 4 aylık bu cinsiyet sormasınlar bi de bana 🫠😅
Benim de oyle ve panik oluyorum simdiden boyleyse ben kac kg ile tamamlarim sureci diye 🤣🙈 mevcut kotlarimin hepsi yuksel bel oldugu icin inanilmaz rahatsiz hissediyorum, taytlar sıkıyor, esofmanlar en iyi arkadasim🐣😅🤰🏽

Kızlar 4 haftalık değil de sanki 4 aylık bir göbeğim var gerginn patlıcak gibi sizin de öyle miiii😅
Evett canım benim Kesinlikle öyle diğer hamileliklerimde hemen bi şişkinlik olmuştu 😂 ama hep böyle mi devam ediyordu onu hatırlamıyorum 😬

Benim de oyle ve panik oluyorum simdiden boyleyse ben kac kg ile tamamlarim sureci diye 🤣🙈 mevcut kotlarimin hepsi yuksel bel oldugu icin inanilmaz rahatsiz hissediyorum, taytlar sıkıyor, esofmanlar en iyi arkadasim🐣😅🤰🏽
Ben kızım da 16 kg almıştım 🫠 doğumdan sonra 9 kg gitmişti sonrada emzirme vs bence veriliyor o süreç o kadar da korkulacak değil eski fit halimize yine döneriz şaka bi yana güzelce geçsin hamileliğimiz bulantılar kusmalar olmasın 🤞 sonrasını sonra düşünücez artık😁

Kizlar ben geldimmm

Eklentiler

• 1000123958.webp
    1000123958.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 20
Ben kızım da 16 kg almıştım 🫠 doğumdan sonra 9 kg gitmişti sonrada emzirme vs bence veriliyor o süreç o kadar da korkulacak değil eski fit halimize yine döneriz şaka bi yana güzelce geçsin hamileliğimiz bulantılar kusmalar olmasın 🤞 sonrasını sonra düşünücez artık😁
Ay ne guzel, benim ilk gebeligim🥰 benim besinci haftaya girdigim gun le beraber bulanti ve mide yanmalarim basladi malesef, kusma duzeyi degil ama hep tatsiz 🤭
Evet tabiki isin girgiri bunlar, saglikla kucagimiza alalim yeter ki 🌸

herşey olacağına varır kendimi sakin tutmaya çalışıyorum tamam destekleriniz için çok teşekkür ederim kadın kadına çok güçlüyüz bence biz kadınlar gerçekten Harikayız 🧿

Ay ne guzel, benim ilk gebeligim🥰 benim besinci haftaya girdigim gun le beraber bulanti ve mide yanmalarim basladi malesef, kusma duzeyi degil ama hep tatsiz 🤭
Evet tabiki isin girgiri bunlar, saglikla kucagimiza alalim yeter ki 🌸
Evet o sürelerde başlıyor zaten inşallah bu şekilde devam eder ilerisi olmaz canım 🥰🙏

Back