- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.588
Çok teşekkür ederim canım benimBence tekrar gir forma çok güzel ifadelerin var, herkesin harcı değil hislerini bu denli guzel aktarabilmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım benimBence tekrar gir forma çok güzel ifadelerin var, herkesin harcı değil hislerini bu denli guzel aktarabilmek
Tesekkur ederim canim bakalim pazartesi yapicam senin gibi olur insallahOlabilir cnm,benimde adet günüm 2 gün geçmişti sonra kahverengi leke geldi adet oluyorum zannettim ,12 haftaya kadar devam ettı lekelenme, ama en iyisi bi test yap sen varsa çıkar
Ne guzel bi haber bakalim benim ne olucakBenim tam test yaptıgım gün pozitifi gördüğümde (adet günümden 1 gün sonra idi) böyle peçeteye gelen açık pembe akıntım oldu. Hatta sanırım tutunmadı düşüyor dedim ama yerleşme lekelenmesiymiş
Ne gezmesi evde pinekledim.bu saat yazılımlarımı yerlestiriyoruk daha.uff en sevmedigim sey oda cok dagiliyorhalada bitmedi.sen niye gezmiyorsun kardeşine mi bakıyorsun halaBugün kimse yazmadı
İyi misiniz kızlar
Gezmelere mi gittiniz ne yaptınız
Haftasonunu nasıl geçirdiniz neler yaptınız anlatın da çatlatın beni biraz
Bugün bende bunları düşündüm.ne zaman dogum yapacaz derken oldu ve bitti.benimki 52 gunluk oldu.son dogum yapanlardan olacam derken nisanin başında dogum yaptim.Bugün buralar pek sessiz
Nazlı Hilal bugün bir aylık oldu teyzeleri
Ben dün geceden beri çok duygusalım
Doğumum, bebeğin ilk çıktığı an, sesini ilk duymam kucağıma vermeleri falan hepsi tek tek gözümün önünden geçti bugün
Zaman çok çabuk geçiyor, bir ay nasıl geçti anlamadım
Hamileliğimi de özlemiyor değilim
Allah isteyen herkese bu güzel duyguları nasip etsin inşallah
Bugün muhteşem bi cmtsiydi ,güne banyoyu temizlemekle başladım resmen kırkladım banyoyu ohhh miss oldu, oradan mutfağa geçtim ,dolapları iç dış sildim,ocak demirlerimi telledim ,evi eşim süpürdü sildi sağolsun: bende balkonları sildim,azar azar evin işini dip köşe yapmaya çalışıyorum bebiş uyudukça, bayram sonrası bebek görmeye gelmeye başlarlar,uzun zaman sonra böyle temizlik yapmak iyi geldi ,üstünden yapıyorum hep ama ayrıntılı olunca bi başka,benimde senden farkım yok hep evdeyim,sen neler yapıyosun
Gece yürüyüşü de güzel olur kuzum ohh mis gibi havada..
Çok severim.
Herhalde herkes gezmelerde kuzum.
Ben evdeyim, uykusuz yorgun kakalı bir güne devam işte.
Ama çatlamak istersen sabah bir bakkala gittim geldim
Sen naptın?
Şimdi seni çatlatayım canım bütün gün eşim bebeğe baktı ben dip köşe temizlik yaptım Hayatımda ilk kez temizliği ben yaptım çok iyi geldi desem inanır mısın
Ne gezmesi evde pinekledim.bu saat yazılımlarımı yerlestiriyoruk daha.uff en sevmedigim sey oda cok dagiliyorhalada bitmedi.sen niye gezmiyorsun kardeşine mi bakıyorsun hala
Selam kızlar sağ göğsüm serleşti dokunduğumda acıyor ateşim yok banyo da yaptım ama hala geçmedi emerkende canım çok yanıyor lahana yok evde başka bir yolu yok mudur? Ne yapacağım? İpek de çok huysuz dışarı çıktık arabada hep ağladı sinirlerim çok bozuk
Bugün bende bunları düşündüm.ne zaman dogum yapacaz derken oldu ve bitti.benimki 52 gunluk oldu.son dogum yapanlardan olacam derken nisanin başında dogum yaptim.
Ah ahh o kadar çok özlüyorum ki hamileliğimi o heyecanları. Bende arada geriye dönüp okuyorum dediğin gibi kitap misali :)
Bir sonraki bebişleri yine hep birlikte yapsak Ne güzel olur diye düşünüyorum hatta (biliyorum imkansız)
Haftasonu ya gezmelerde sanırım canım herkes ya da bebelerden istifade yatışta
Maşallah nazlı hilalede kırkımızada bişey kalmadı bizimde çarşamba bir ayımız doluyor
Zaman gerçekten çok çabuk geçiyor benim biraz sıkıntılı olduğu için hamilelik 9 ay nasıl geçicek diyodum geçti gitti şükürler olsun kızıma kavuştumda 1 aylık olduk neredeyse
Annem gitti babamla kaldık sakin sakin evdeydik. Eşim sınav görevindeydi. Kızım da kendi halinde oyun oynadı tv izledi...metoş zaten uyuyor. Dünden temizlik yapmıştım yemek de yapmıştım..bugün bildiğin keyif yaptım film izledim bulmaca çözdüm uzandım Dinlendim. Çok iyi geldi.
Perde atmıştım kuzu gece gece Kırışmasın diye bekledim bitsin asayım diye.
Oy yoruldum anca girdim eve.
Şimdide 9 aydır içemediğim nescafeyi içicem bi güzel Belki çılgınlık yapıp 2 kupa içerim belli mi olur wuu çok heyjanlıı
Selamm kızlar :) anca girebildimm.
Oğluşum bugün 1 aylık oldu
Bizde sabah babasıyla fotoğraflar çektik.
Sonrada gezmeye çıktık, sahilde yürüdük birşeyler içtik ❤
Şimdide film izliyoruz
Gazı olmasın canım. Gaz çıkarması yada kakası nasıl?Günaydın kızlar
Defne hanım dünden beri doğru düzgün uyumadı zombi gibi yaptı bizi uykusu var uyumuyor memede ya da omzumda 10-15 dakika şekerleme yapıyor açıyor sonra gözleri. Uyusada dalamıyor uykusunda sürekli ya kaka yapıcak gibi yapıyor ya kusucak gibi sallıyoruz sürekli. Uyanık kaldığı sürecede emmek istiyor fazla emincede alttan çıkaramazsa kusuyor, memeyi vermezsem çığlığı basıyor napıcam bilemedim
Dün çok emince bol bol çiş yaptı 2 kere dışına çıkardı biraz bide tabi uyumuyor diye sürekli kucakta olunca bezde kaydı sanırım.
Teşekkür ederim canım Yok kuzum sanırım kontrol altına aldım ama geçmedi dün sağolsun A April wind unda tavsiyeleriyle sağdım sonra bi kaba sıcak su koydum bezi sıkıp sıkıp koydum videodaki gibi olmasa da masaj yapmaya çalıştım ateşim yok şimdilik sadece mememde sızı hissediyorumGünaydın canım
Şimdi nasılsın biraz rahatladın mı
canım geçmiş olsun, benim de dün göğsüm kızardı ve ağrıyordu ama sertlik yoktu yani süt bosaltamamaktan değil ama enfeksiyon, atesimde vardı,akşam eşim gelene kadar zor dayandım, migrenimde tuttu üstüne, neyseki sabah kızarıklık azalmistiTeşekkür ederim canım ❤ Yok kuzum sanırım kontrol altına aldım ama geçmedi dün sağolsun A April wind unda tavsiyeleriyle sağdım sonra bi kaba sıcak su koydum bezi sıkıp sıkıp koydum videodaki gibi olmasa da masaj yapmaya çalıştım ateşim yok şimdilik sadece mememde sızı hissediyorum
Bununda ötesinde sanırım bunalıma girdim ipek ağladıkça bende ağlıyorum uyanık olduğu her an ağlıyor zaten uyumuyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum örneğin hastayım şimdi yatmak istiyorum eşimde oyalayamadı keza bende öyle dinlenemiyorum uykusuzum bir yandan da korkuyorum mastit olurum diye
Şimdi de sallıyorum beşiğinde gözlerinin yarısı açık direniyor resmen
Uyku konusunda sanki benim bebişi anlatmışın ,dün 18.00 de uyandı gece 12 ye kadar uyumadı az bişey uyuyo açıyo gözleri artık sallamaktan bi hal olduk niye böyle yapıyo anlamıyorumGünaydın kızlar
Defne hanım dünden beri doğru düzgün uyumadı zombi gibi yaptı bizi uykusu var uyumuyor memede ya da omzumda 10-15 dakika şekerleme yapıyor açıyor sonra gözleri. Uyusada dalamıyor uykusunda sürekli ya kaka yapıcak gibi yapıyor ya kusucak gibi sallıyoruz sürekli. Uyanık kaldığı sürecede emmek istiyor fazla emincede alttan çıkaramazsa kusuyor, memeyi vermezsem çığlığı basıyor napıcam bilemedim
Dün çok emince bol bol çiş yaptı 2 kere dışına çıkardı biraz bide tabi uyumuyor diye sürekli kucakta olunca bezde kaydı sanırım.
Güzel çıkartıyor aslında ama anlamadık bizde. Bikaç gün öncesine kadar her beze hem çiş hem kaka yapıyodu. Şimdi biraz seyrekleşti ama 1 günde 3-4 kakalı bezi oluyor çok aşırı bezi dolduracak kadar olmasada yinede güzel çıkartıyor. Gazıda güzel çıkartıyor aslında hem alttan hem üstten yinede sıkıntılanıyor.Gazı olmasın canım. Gaz çıkarması yada kakası nasıl?