- 24 Nisan 2017
- 432
- 518
- 53
Canım benimki farklı mı acaba içinde şırıngası varİçinde 20 damla diyo bana çok gibi geldi, gerçi bitkisel olduğundan öyle olabilir,
Sen gaz sancısı yaşamadan veriyorsun o halde, bende kivrandirmiyim yavrunun bari. Bir çay kaşığı vereyim
Tamam işte damlaligi var damlatılan bence aynısı☺Canım benimki farklı mı acaba içinde şırıngası var
Canım reflüsü olabilir yatarken kafasını yüksek tut bir de emzirdikten sonra hemen yatırma yarım saat falan kucağında kalbine yasla aman dikkat et kuzuya kusuyorsa izle hepKızlar elhamdülillah biz de 16 günlük olduk.
Bı iki gündür çok kusuyor kızım.
Dün çarşaf kendi biz kirlendik bayağı kustu bı kez kusmada.
Acaba usuttu mu sizin bebeklerde de böyle oluyor mu?
Bide benim emzirme danışmanim 3 4 saate bı emzir dedi gerekirse aralarda emzik kullan dedi ama bu seferde çok içiyor sütü sanırım öylede kusuyor.
Ne yapacağımı şaşırdım
Pamukçuk için eczanede damla satılıyor canım adını bilmiyorum ama eczacı bilir .Kızlar benim oğlanın ağzı pamukçuk oldukarbonatla sildi annemler ama fayda etmedi ne yapabilirim
Ikizler uslumu bari.allh sana yardm etsn bacm.bnm 2.5 yasindaki kizmda 3 cocuga bedel.Canim valla diger kizimda lagma yaptiriyoduk artik dusun onu denemedik de rezene kimyon ne varsa bende iciyorum bebegimedde veriyorum gazinida cikariyor ama bu gaz hic mi bitmez hic mi rahatlamaz ya pirt pirtsurekli bide ikizlerim var iki yasinda 3 bebeyle ugrasiyorum valla bittim suan ne yazdigimi bile bilmiyorum
Ikizler uslumu bari.allh sana yardm etsn bacm.bnm 2.5 yasindaki kizmda 3 cocuga bedel.
bi kaç gün devam et faydası olur bi iki kere ile geçmiyor maalesef. bi zararı oluyormu bebeğine? benimkide oldu sildim bi kez geçmedi sonra ihmal ettim.Kızlar benim oğlanın ağzı pamukçuk oldukarbonatla sildi annemler ama fayda etmedi ne yapabilirim
Kızlar elhamdülillah biz de 16 günlük olduk.
Bı iki gündür çok kusuyor kızım.
Dün çarşaf kendi biz kirlendik bayağı kustu bı kez kusmada.
Acaba usuttu mu sizin bebeklerde de böyle oluyor mu?
Bide benim emzirme danışmanim 3 4 saate bı emzir dedi gerekirse aralarda emzik kullan dedi ama bu seferde çok içiyor sütü sanırım öylede kusuyor.
Ne yapacağımı şaşırdım
Canımherkesé huzurlu sağlıklı bol sütlü günler geceler diliyorum ...
hava müthiş sıcakladı.
bugün ilk kez kızlarımla arkadaşıma gittim.
dönüşte ikisinide yıkadım. büyük kızım uyudu küçük direniyor. şükürler olsun her halimize.
Nilayyy R rkndmt kızlar daha iyimisiniz?
A asitane161719Hifaa canlarım sizler nasılsınız
diğer yeni anneler sizleride kucaklıyor bebeklerinizi kokluyorum. .ohhh misler gibi kusmuk koktuşaka şaka
Allahımà emanetsiniz
ooo senin maraton eve geçince başlar olmadı annene geri.gelirsin , şaka bir yana inşallah evinde rahat edersin kuzum.Canım ❤ çok iyiyiz çok şükür herşey yolunda annemde olmak çok iyi oldu bize benim maraton daha başlamadı ama yarından itibaren başlayacak yarın evimize geçiyoruz inşallah herşey yolunda gider❤❤
Dediğin gibi hava çok sıcak evde durasim yok ama en azından yarı kırk olsun diye bekliyorum bide güneş zarar verir mi diye düşünüyorum bilmiyorum
karapisso canım sen gaz için kullandigin doğal yöntemler var mı
Uyumuyor bilmiyorum ki canım gazdan mı pamukçumdan mıbi kaç gün devam et faydası olur bi iki kere ile geçmiyor maalesef. bi zararı oluyormu bebeğine? benimkide oldu sildim bi kez geçmedi sonra ihmal ettim.
canım nilayın kürü nasıl götmedim??buğdayı yukarıda yazdım humana da dahil ben süt konusuda en çok etkiyi buğdayda görüyorum.Canım nurse harveysi sabah akşam 5-6 damla veriyoruz.Prespektüsünde 20 damla yazıyor zaten.Bizde başta çok düzenli vemedik ama düzenli verdikçe daha etkili oluyor canım deneyimledik.Düzenli vermeye çalışın.Sağol canım seni sormali
Senin adına çok sevindim, ben nilayin verdiği kuru yapıyorum düzenli acayip faydasını gördüm diyebilirim,incir ve dut kurusu hosafinin,her gün bir buçuk litre içiyorum
Buğday haslamasini nasıl yapıyorsun detaylı tarif verir misin?
Birde nurse harveys aldım bende gaz için doktor önermişti. Şaban akşam kaç damla veriyorsun? Bende bu damlanin faydasını gördüm gazdan ağlama durumum büyük ölçüde azaldı, gazı olmasa da düzenli mi veriyorsun? Ben baktım gazdan agliyo veriyorum ama etki edene kadar da kivrani yavrum. Mama çok gaz hazımsızlık yapıyor öncesinde mi vermek gerekir acaba
karapisso canım benim yok yanmazsınız urfa kadar asla sıcak olmaz.Hatta temmuza kadar aşırı sıcak olmuyor burası.Canım bu arada bahsettiğim ham buğday yani buğdayın ilk hali.Sizde varmı bilmem bizde hedik deriz diş buğdaylarında da yapılır onun içindeki buğday yani.Aşurelik olandan farklı.Aşurelik olan döğme.Satılan yere hediklik bığday desin eşin bilirler.Pişirmesini de hediğin nohutsuz hali gibi yapıyorum.Yani buğdayı göz kararı suda düdüklüde yarım saat haşlıyorum suyuyla yiyorum.Az bi tuz ve içine dövülmüş ceviz ekliyorum öğlen yemeği niyetine çok da lezzetli valla.
canım nilayın kürü nasıl götmedim??buğdayı yukarıda yazdım humana da dahil ben süt konusuda en çok etkiyi buğdayda görüyorum.Canım nurse harveysi sabah akşam 5-6 damla veriyoruz.Prespektüsünde 20 damla yazıyor zaten.Bizde başta çok düzenli vemedik ama düzenli verdikçe daha etkili oluyor canım deneyimledik.Düzenli vermeye çalışın.
annesi gazdandır maalesefUyumuyor bilmiyorum ki canım gazdan mı pamukçumdan mı
Maşallah kız bizden hızlısınız başladınız gezmelereherkesé huzurlu sağlıklı bol sütlü günler geceler diliyorum ...
hava müthiş sıcakladı.
bugün ilk kez kızlarımla arkadaşıma gittim.
dönüşte ikisinide yıkadım. büyük kızım uyudu küçük direniyor. şükürler olsun her halimize.
Nilayyy R rkndmt kızlar daha iyimisiniz?
A asitane161719Hifaa canlarım sizler nasılsınız
diğer yeni anneler sizleride kucaklıyor bebeklerinizi kokluyorum. .ohhh misler gibi kusmuk koktuşaka şaka
Allahımà emanetsiniz
kuzum iyiki evler serin yoksa halimiz ne olurdu. Benimde alerji kışın oluyor nefes alamıyorum ya her türlüsü zor. kaşıntı heleMaşallah kız bizden hızlısınız başladınız gezmelerebiz daha siftah yapmadık kısmetse bayramda bir iki kapı çalarız artık
Bizim buralar da çok sıcak bugün 33 dereceydi dışarısı alev alıyor da Allah'tan evler serin çocuklar nefes alıyor
Benim de yaz gelince alerji ile başım dertte. Isırgan otu dalamış gibi kabarıyor her yanım. 3 senedir çekiyorum doktora gittim bir kez alerji hapı verdi ama kullanamadım kızıma hamile kaldım kısa süre sonra çünkü. Şimdi de emziriyorum . Kaşınmaktan çeyrek uykumu bile uyuyamıyorum. Fenalardayım bu mevzuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?