Kızlar elhamdülillah biz de 16 günlük olduk.
Bı iki gündür çok kusuyor kızım.
Dün çarşaf kendi biz kirlendik bayağı kustu bı kez kusmada.
Acaba usuttu mu sizin bebeklerde de böyle oluyor mu?
Bide benim emzirme danışmanim 3 4 saate bı emzir dedi gerekirse aralarda emzik kullan dedi ama bu seferde çok içiyor sütü sanırım öylede kusuyor.
Ne yapacağımı şaşırdım

Canım reflüsü olabilir yatarken kafasını yüksek tut bir de emzirdikten sonra hemen yatırma yarım saat falan kucağında kalbine yasla aman dikkat et kuzuya kusuyorsa izle hep

Surekli aglayan bebek icin kolik muzik acin kizlar fön makinasi sesi gibi.aninda susuyo vlla kesinlikle deneyin

Ikizler uslumu bari.allh sana yardm etsn bacm.bnm 2.5 yasindaki kizmda 3 cocuga bedel.

Ikizler uslumu bari.allh sana yardm etsn bacm.bnm 2.5 yasindaki kizmda 3 cocuga bedel.

ayyy bu zamanın çocukları değil 3 , 5 taneye bedel. hala bizler lohusa inan onlarsa haklı..sürekli. kendisi ile ilgilenen annesi artık bebekle ilgileniyor. .yerleri gitti bi bakıma. neyse ki havalar iyi yoksa kış ortasında ne yapardık... korusun bizleri Rabbim. evlatlarımızı esirgesin.
oğlumun okulu bu cuma tatil. anaokulu zaten bi sorumlululu yok bana. ama bütün anneler düşünüyoruz şimdiden yaz boyuna napacak bu çocuklar evde..bi.aktivite bulmam lazım..herşeyin ucu paraya bakıyor ama olsun yeterki evde sıkıldım anné demesin.

Kızlar benim oğlanın ağzı pamukçuk oldu karbonatla sildi annemler ama fayda etmedi ne yapabilirim
bi kaç gün devam et faydası olur bi iki kere ile geçmiyor maalesef. bi zararı oluyormu bebeğine? benimkide oldu sildim bi kez geçmedi sonra ihmal ettim.

al bendende o kadar. aynısı benim kızım. iki üç gündür fena..ama şunu anladım çok emince kusuryor. .hemen uzatma tut uzun süre gazı çıksın öyle uyusun. yoksa uykuda bile kusuyor benimki. yüksek tutuyor başını korkuyorum bişey olur diye. kaç kez burnu ağzı kusmuklu tıkandı. korkudan öldüm .

herkesé huzurlu sağlıklı bol sütlü günler geceler diliyorum ...
hava müthiş sıcakladı.
bugün ilk kez kızlarımla arkadaşıma gittim.
dönüşte ikisinide yıkadım. büyük kızım uyudu küçük direniyor. şükürler olsun her halimize.
Nilayyy R rkndmt kızlar daha iyimisiniz?

A asitane161719 Hifaa canlarım sizler nasılsınız

diğer yeni anneler sizleride kucaklıyor bebeklerinizi kokluyorum. .ohhh misler gibi kusmuk koktu şaka şaka

Allahımà emanetsiniz

Canım çok iyiyiz çok şükür herşey yolunda annemde olmak çok iyi oldu bize benim maraton daha başlamadı ama yarından itibaren başlayacak yarın evimize geçiyoruz inşallah herşey yolunda gider
Dediğin gibi hava çok sıcak evde durasim yok ama en azından yarı kırk olsun diye bekliyorum bide güneş zarar verir mi diye düşünüyorum bilmiyorum
karapisso canım sen gaz için kullandigin doğal yöntemler var mı

ooo senin maraton eve geçince başlar olmadı annene geri.gelirsin , şaka bir yana inşallah evinde rahat edersin kuzum.
yarı kırkı bekleme hava almak için az az çıkabilirsin. direk güneşe maruz kalmasın korursun zaten. benim büyük kızım bile etkilendi güneşten. duş aldı uyudu anca kendine geldi. bide ben az uyusaydım ne iyi olurdu.
kendim içiyorum gaz için... bugün ilk kez 3 çay kaşığı bebeğimede içindim . rezene anason kimyon nane Vs baya çok bitkiler var içinde. Rezene ayrı demleyip içiyorum .
kıvranıyor gazdan kucağımıza alıp pışpışlıyoruz ancak duruyor.

karapisso canım benim yok yanmazsınız urfa kadar asla sıcak olmaz.Hatta temmuza kadar aşırı sıcak olmuyor burası.Canım bu arada bahsettiğim ham buğday yani buğdayın ilk hali.Sizde varmı bilmem bizde hedik deriz diş buğdaylarında da yapılır onun içindeki buğday yani.Aşurelik olandan farklı.Aşurelik olan döğme.Satılan yere hediklik bığday desin eşin bilirler.Pişirmesini de hediğin nohutsuz hali gibi yapıyorum.Yani buğdayı göz kararı suda düdüklüde yarım saat haşlıyorum suyuyla yiyorum.Az bi tuz ve içine dövülmüş ceviz ekliyorum öğlen yemeği niyetine çok da lezzetli valla.
canım nilayın kürü nasıl götmedim??buğdayı yukarıda yazdım humana da dahil ben süt konusuda en çok etkiyi buğdayda görüyorum.Canım nurse harveysi sabah akşam 5-6 damla veriyoruz.Prespektüsünde 20 damla yazıyor zaten.Bizde başta çok düzenli vemedik ama düzenli verdikçe daha etkili oluyor canım deneyimledik.Düzenli vermeye çalışın.

aaaa kuzum ben hediklik buğday ve döğme diyecektim , istanbulda bilmiyorlar ikisinde buğday diyorlar. O nedenle yazmadım.
kız Allah senden razı olsun. normalde herşeyi bilirim , ama uygulamada sifirim.
Dün hem buğday hem döğme suya koydum. akşam eşim gitti rezene süt yapıcı çay aldı. bugün döğmeyi yoğurtlu çorba ve lebeni çorbası yaptım. yarınada hedik yapArım. bana dinlenme iyi süt yapıyor. bu dediklerimi süt kaliteli olsun ve bebeğimin gazı gitsin diye içiyorum. uyumadığında dinlenmek ne mümkün. Allahıma dua ediyorum bu günler hemen geçsin gitsin diye. yoruldum inan....şükürler olsun.

Annenler eş Dost gelen giden varmı ?
halin keyfin nasıl?

anam demek urfa kadar sıcak olmuyor. bu konuda sevindim sonrası için Allah yardımcımız olsun. bugun babamla konuştum 39 derece dedi korktum.

Ramazan bu sené bizlere gelmedi. inşallah kış aylarında kısa günlerde tutarız. öpüyorum seni

Maşallah kız bizden hızlısınız başladınız gezmelere biz daha siftah yapmadık kısmetse bayramda bir iki kapı çalarız artık

Bizim buralar da çok sıcak bugün 33 dereceydi dışarısı alev alıyor da Allah'tan evler serin çocuklar nefes alıyor

Benim de yaz gelince alerji ile başım dertte. Isırgan otu dalamış gibi kabarıyor her yanım. 3 senedir çekiyorum doktora gittim bir kez alerji hapı verdi ama kullanamadım kızıma hamile kaldım kısa süre sonra çünkü. Şimdi de emziriyorum . Kaşınmaktan çeyrek uykumu bile uyuyamıyorum. Fenalardayım bu mevzuda.

kuzum iyiki evler serin yoksa halimiz ne olurdu. Benimde alerji kışın oluyor nefes alamıyorum ya her türlüsü zor. kaşıntı hele
Allah şifa versin. .acaba oranın havasındanmı oluyor. istanbulda varmıydı böyle bişey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…