Nilayin söylediği dut ve inciri hoşaf yapıp içmek canım
20 damka çok sanki, 5-6 yetiyorsa bende öyle yapayım, bir zararı yoktur bitkisel olduğundan,gerçi acı çekip bagirmasindansa sakin huzurlu olması daha iyi
Buğdayı bende yarın itibariyle yapayım, tam diyetlik tarzda, yoğurtla bile karıştırılıp yenir valla

Az önce uyandım yine her yerim kabarmış buraya geldiğimden beri böyle kuzum ve sadece yazları ortaya çıkıyor kışın hiçbir şey yok. Başka şehire gittiğimde de ortaya çıkıyor artık. Evlenmeden önce böyle bir sorunum yoktu . Daha yazın başındayız baş edemem böyle İstanbul'da doktora giderim artık tekrar annem çocuklara bakar.

tabi ya zor çok zor hemde. Allah şifa versin kuzum. benimde Son 3 yıldır ağzımın tadı gidiyor tıkanıklıktan , yazın rahatım ama kışın

Afiyet şifa olsun canım sana ve bebeğine..Ellerine sağlık.Biz iyiyiz canım ara ara gazımız oluyor başka sıkıntımız yok çok şükür.Okullar tatil olunca biraz daha rahatlayacaz inşallah..Kayınvalidemler kaldıklar ilk 10 gün yanımızda sonra annem gelip gidiyo eşim oluyo yanımızda.Çok şükür desteksiz kalmadım hiç.En büyük destekçimiz Rabbimizdir o kolaylık versin inşallah..Evet canım ramazan gelmedi bize hiç ramazan gibi değil.Zaten ancak bebekle uğraşıyoruz ama oruç da olmayınca o modda olmuuorsun.Seneye tutarız inşallah dediğin gibi kısa günlerde Rabbim sağlık versin de..Canım bildiğim kadarıyla urfa aşırı sıcak yerlerimizden elazığ da sıcak ama hiç öyle olmaz ve siz gelene kadar aşırı sıcaklar başlamaz.Merak etme canım.Memlekete gidince de Allah kolaylık versin.
Aynen canım çok da lezzetli valla.İçine biraz da dereotu doğra hem besleyici hem süt artırıcı. Açıkcası bu gaz giderici vb. şeyler konusunda bende senin gibi düşünürüm eşim hep verme taraftarıdır.Onun ısrarıyla düzenli verdik ve gördümki gerçekten fayda ediyor.Sabal 7-8 gibi 5-6 damla akşam da 7-8 gibi 5-6 damla veriyoruz.Katkı şeker falan yok yazıyo.Ne yapalım gerçektende bebeğin çok ağlamasından iyidir.

Son düzenleme:
Biz bugün hamdolsun 22 günlük olduk...kızlar bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor benim bazı günler hiç yapmıyor bazen iki kere yapıyor acaba iyi beslenemiyormu
Canım beslenip beslenemedigini en iyi tartıda anlarsın için rahat etmezse sağlık ocağına götür bir tartsınlar. Bebekten bebeğe değişebilir ama genel olarak günde dört beş kez yapması beklenir. Bu arada çişi ne durumda dolu dolu yapıyor mu ?

kızlar herkes iyidir umarım.
benmi abartıyorum bilmiyorumbüyük kızım sürekli tepemde. bir An bebeği yalnız bırakmıyor sürekli öpüyor. baz evvel bebek arasından düşürdü. Allahtan kucağına düştü bebek. kafası kolu mermere denk gelmedi. avazım çıktığınca bağırmak istiyorum İMDATTTTT..........

dünden beri istanbul yanıyor. can sağlığı ile güzel geçer inşallah
şifa olsun her yediğimiz içtiğimiz .bol süt olsun .

Az evvel sağlıkocağına götürdük bir haftada sadece 80 grm almış yani iyi beslenememiş yavrum mama vermeyi çogaltmam gerek

Az evvel sağlıkocağına götürdük bir haftada sadece 80 grm almış yani iyi beslenememiş yavrum mama vermeyi çogaltmam gerek
Üzülme canım en azından kilo alıp almadığını öğrendin mamayı çoğaltıp kaka takibi yaparsan sorun ortadan kalkar inşallah. Yanlış bilmiyorsam mama alan bebeklerin günde bir iki kez kaka yapması lazım. 2 3 günde bir yapıyorsa ya doymamıştır ya da kabızdır.

Canım seni çok iyi anlıyorum bnm ki de aynı daha oyuncak zannediyorlar herhalde parmağını geriye doğru ittiriyordu çocuğun bide bişey olmaz anne diyor Allah'ım korusun beterinden esirgesin ucuz atlatmışsınız sizde

oyy Allahım sanada yardım etsin.
bişey olmaz diyor he bide

bizimki kucağına düştü ikisi birden düşünce. elhamdülillah bişey olmadı .

Aman Allah korumuş . Bebişler Allah'a emanet desenize ? Benim kız kardeşim de sekiz yaşında bazen ben bile korkuyorum . Bizim olmadığımız zamanlar bizim gibi bebeği kucaklamak isteyebiliyor. Bir keresinde oğlumu kucaklamak istemişti de ikisi de yere yuvarlanmıştı. Bir de kendini siper etmişti oğluma bir şey olmasın diye kızayım mı seveyim mi şaşırmıştım . Neyseki ayrı şehirlerdeyiz diyeceğim de yakında uzun süre kalmak için yanına gidiyorum sizin işiniz daha zor hiç şüphesiz çocukların yaşı ufak laftan anlamaz onlar şimdi. Gözünüzü üzerlerinden ayırmayacaksınız daha iyi bir çözüm yok gibi Hifaa

bugün çok sevdiğim iki arkadaşım geldi kısır irmikli toplardn yapmaya kalktım. é o arada kızıma gün doğdu. yoksa hiç elimden düşmüyor bebek. gelen arkadaşımımda 9 aylık oğlu var karseşine yaptığını onada yaptı. hakikaten anaç ruhlu işte. kız çocuğu değilmi?

seninki akıllıdır 8 yaş maşallah. umarım kolay geçer sizin için. Allahım hepsini korusun.

Ay allah razı olsun deneyecegim mutlaka cok kotu zonklama bile oluyor gümüş kapak almak istemdim cok fazla geldi fiyatı herkes onu oneriyor ama fiyat bana cok neyse inşallah iyi gelir krem
Canım ben kendım kullanmadım ama Mumsy kremı de cok onerdıler. Netten baktım yapılan yorumlarda çok iyi. Bir bak istersen.

Arkadaşlar iki tane sorum olucaktı.

12 günlük bebek için emzirme sıklığı ne olmalı acaba? Bizimki gündüz her saat ya da 2 saatte bir 10-15 dakika arası emiyor. Geceleri uyandırmıyorum. 4 saat uyuyup kendisi uyanıyor zaten uyanınca veriyorum. Uyanınca da gece uyutamıyorum tekrardan yatağında. Koltukta kanepede kucakta uyuyor ama kendi yatağına gelince uyanıp ağlamaya başlıyor. Yüzüstü yatmak istiyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Arkadaşlar iki tane sorum olucaktı.

12 günlük bebek için emzirme sıklığı ne olmalı acaba? Bizimki gündüz her saat ya da 2 saatte bir 10-15 dakika arası emiyor. Geceleri uyandırmıyorum. 4 saat uyuyup kendisi uyanıyor zaten uyanınca veriyorum. Uyanınca da gece uyutamıyorum tekrardan yatağında. Koltukta kanepede kucakta uyuyor ama kendi yatağına gelince uyanıp ağlamaya başlıyor. Yüzüstü yatmak istiyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…