Canım aynı şeyleri yaşıyoruz başlarda aynı şekilde emzirme ve süt problemi yaşıyordum. Şimdi ben emzirmeye başladım sütüm de yavaş yavaş geliyor ama bu sefer kendimi lohusa depresyonunun en dibinde buldum evet danışmanımın tavsiyeleri işe yaradı.. Bir de ben promalt malt içeceğinin ve bestlak damlanın faydasını gördüm sen de bir bak istersen. Doğum, sarılık, göğüs yaraları, emzirememe, sütün gelmemesi derken bütün psikolojim bozuldu. Oğlumdan uzaklaşmaktan onu sevmemekten çok korkuyorum ama ağladığı anda içim sıkılıyor tahammül edemiyorum. Sürekli ağlıyorum.İçimde tarifsiz bir acı var. Neden böyle oldum bilmiyorum ne kadar mutlu ve heyecanlıydım halbuki... Hiç böyle düşünmemiştim ama dayanmaya çalışıyorum. Olmadı psikoloğa gideceğim her şeyin üst üste gelmesi benim sinirlerimi yıprattı. Sen de danışmandan yardım alabilirsin ama benim gibi yapma nolur mama da versem büyür diye düşün ben bunları dert ettikçe daha kötü oldum önemli olan senin psikolojin o iyiyse çocuğun neyle beslenirse beslensin önemli değilmiş onu anladım.Yine de istersen özelden benim danışmanımın ismini veririm instagramdan iletişim kurabilirsin.
kızlar ilk anne olan herkes bu depresyonu yaşıyor. sebebi özgürlük kaybı. şimdiye kadar böyle bir sorumluluk bilmedikki nasıl davvrnaılır neler yapılır zamanla öğreneceğiz. .ben oğlumda 32 gün yaşadım bu halleri.
hayatımız kendime aitti şimdi bir bebek herşeyi kendine bağladı. üstüne emzirmeyi bakımını kendimizi hayatımızı ona göre ayarlamayı öğreneceğiz. .
benim 2.doğmda hasta oldum. o nednele sağlık ne kadar önemli onun peşine düştüm lohuslaığı dibinde yaşadım..şimdide 3 çocuklu hayata alışma çabasındayım. .
belki siz beni anlamazsınız kendimi ifade edemem ama yapayalnızım. eşim dışında yanımda kimse olmadı. hep kendimi motive ettim. .rahmetli annemi yurt dışındaki ablamı deliler gibi özledim. .hepsi için ağladım hemde çok ağladım... sonra bakıyorum hepsi geçecek tek ilaç zaman. bebeklerimiz sağlıklı bizler iyiyiz. çok şanslıyız aslında ama hormonlar bu güzel anları zehir ediyor bize.
anneniz eşiniz yanınızda kim varsa duyguslrınızı söyleyin. lütfen söyleyin rahatlayın. bişeyler izleyin fırsat buldukça. komik film dizi neyse. okuyun kendinize. her akşam üstü basıyordu bana.. LA havle çektim Estağfirullah çektim sürekli okudum eşime okuttum. .
sizi Allaha emanet ediyorum. O Size bize derman olsun....