- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
Ben de oğlumda geçmeyen bı sarılık olmuştu.Kızlar bizim şu an ki sorunumuz sarılık üniversite hastanesine gittiğim için 2 günde 1 kan alınıp değere bakılıyor Değerler 9-11-12-14 yarın gene bakılacak sizce kızımı çok mu hırpalatıyorum acemiyim ve bilemiyorum doğrusu bu mu yarın gene kan alınacakEli morardı daha geçmedi sizce ne yapmalıyım
Kuzum mama takviyesi versen bir de dut kaynatıp günde 2 kaşık en fazla çok faydası oluyormuşKızlar bizim şu an ki sorunumuz sarılık üniversite hastanesine gittiğim için 2 günde 1 kan alınıp değere bakılıyor Değerler 9-11-12-14 yarın gene bakılacak sizce kızımı çok mu hırpalatıyorum acemiyim ve bilemiyorum doğrusu bu mu yarın gene kan alınacakEli morardı daha geçmedi sizce ne yapmalıyım
Canlar günaydin... Dileyene dogum hikayem... Pazartesi nisanim gelmisti yazmistim.. 40+1 düzensiz sancilar 1 cm aciklik.. Hastane eve yollamistir.. ve 40+2 de suyum geldi aksam 6da.. Cok sükür hastane beni yatirdi ve sabaha karsi 5de sancilarim basladi..❤
Küvete girdim .. Cömeldim kalktim topa oturdum derken 9 cm Acilma ile Artik 4 ayak sancilari karsiladim.. Bi 3-4 Saat daha gecti...
Tam pozisyon degiscekken sanci beni sirt üstüyken yakaladi ilk Basi öyle geldi.. Sonra tekrar 4 ayak ve dogdu Koray.... Zor da olsa..Cünkü Basi bir Kac kez gelip geri kacti.. Herkese göre daha fazla ikindigimi söyledi ebe ve beni takdir etti ki agri kesici
istemedigim icin.. Herkes duramazdi dediler
22 mayis 40+3 öglen saat 15:39 da
Koray Oglumuz kucagima verdiler güzel de bir kaka yapti üzerime. Sicacikti yumusaciikti.. Allahim her Anne adayina nasip etsin♥
Simdilik Sol gogsumu emmede sorun yok.. Sag gogsumu kizarak emiyorucu biraz gizli ebeler uc Verdi ama o da Plastik. Kokumu alamiyor...
Yinede biraz cekti
Agrilarim var cünkü hem dikis atildi az yirtilmam olmus hem de emdikce rahim Kasiliyor.. Agri kesici hap Aldim hafifletti..
Herkese merhaba kızlar..
Doğuranların gözüaydın olsun.
Sağlıkla büyüsün yavrular inşallah
Ömerim 31 günlük oldu çok şükür
Dün ilk aşısını vuruldu.
Sarılığımız geçmedi. Anne sütü sarılığı varmış. Benim sütümden geçiyormuş.
Sarılık değeri yükselmiyor. Ama düşmesi de bir kaç ayı buluyormuş.
İlk günler çok zayıfladı sonra 10 gün hiç kilo almadı. Emmesi herşeyi normalken. Sonra yavaş yavaş kilo almaya başladı. Daha yeni 3300 kg oldu. Hala annemlerdeyim bayram sonu 3 ay sonra evime kavuşucam.
Herşey yolunda çok şükür.
Bol bol geziyoruz. Evlere kapatmayın kendinizi.. Baharın tadını çıkartın.
Öpüyoruz hepinizi..
Kızlar bizim şu an ki sorunumuz sarılık üniversite hastanesine gittiğim için 2 günde 1 kan alınıp değere bakılıyor Değerler 9-11-12-14 yarın gene bakılacak sizce kızımı çok mu hırpalatıyorum acemiyim ve bilemiyorum doğrusu bu mu yarın gene kan alınacakEli morardı daha geçmedi sizce ne yapmalıyım
Gözün aydın canım... Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...Canlar günaydin... Dileyene dogum hikayem... Pazartesi nisanim gelmisti yazmistim.. 40+1 düzensiz sancilar 1 cm aciklik.. Hastane eve yollamistir.. ve 40+2 de suyum geldi aksam 6da.. Cok sükür hastane beni yatirdi ve sabaha karsi 5de sancilarim basladi..❤
Küvete girdim .. Cömeldim kalktim topa oturdum derken 9 cm Acilma ile Artik 4 ayak sancilari karsiladim.. Bi 3-4 Saat daha gecti...
Tam pozisyon degiscekken sanci beni sirt üstüyken yakaladi ilk Basi öyle geldi.. Sonra tekrar 4 ayak ve dogdu Koray.... Zor da olsa..Cünkü Basi bir Kac kez gelip geri kacti.. Herkese göre daha fazla ikindigimi söyledi ebe ve beni takdir etti ki agri kesici
istemedigim icin.. Herkes duramazdi dediler
22 mayis 40+3 öglen saat 15:39 da
Koray Oglumuz kucagima verdiler güzel de bir kaka yapti üzerime. Sicacikti yumusaciikti.. Allahim her Anne adayina nasip etsin♥
Simdilik Sol gogsumu emmede sorun yok.. Sag gogsumu kizarak emiyorucu biraz gizli ebeler uc Verdi ama o da Plastik. Kokumu alamiyor...
Yinede biraz cekti
Agrilarim var cünkü hem dikis atildi az yirtilmam olmus hem de emdikce rahim Kasiliyor.. Agri kesici hap Aldim hafifletti..
Gözün aydın arkadaşım. Sağlıkla büyüsün inşallahÇok güzel bir doğum hikayesiAllah hayırlı bereketli ömür versin hayırlı evlat olsun inşallah. Sana da tez zamanda şifa dilerim.
Sağol canım bi akrabamızda böyle yapmıştı kararsız kaldım ama bugünden itibaren uygulamak istiyorum inşallah geçer. Doktorlar ille anne sütü diyor insan kararsız kalıyo...Ben de oğlumda geçmeyen bı sarılık olmuştu.
Bizde kan ver ver artık ben de ağlıyordum.
39gunlukken açık safra kesesi ameliyatı oldum.
Anestezi li olduğum için 2 3 gün anne sütü veremedim sütü sagip döktük.
O arada mama verdik mama verince sarılığı kendiliğinden geçti meğer benim sutumden dolayı sarılık oluyormuş.
Bence bı dene 2 3 gün mama ver değerler düşecek mi
Bugün dayanamadım verdim canım, mamayı da değiştirip 3 gün vermeyi düşünüyorum inşallah geçer...Kuzum mama takviyesi versen bir de dut kaynatıp günde 2 kaşık en fazla çok faydası oluyormuş
İnşallah canım acemi olunca ne derseler onu yapıyoruz aslında hergün çağırıyorlar araştırma hastanesi ondan sanırım ama uzaklığı bahane edip gitmedik geçecek inşallah...değerlerin gayet iyi. yiğeminim 19 idi eve getirdiler eme eme atlattı .
benimki 27 idi topuktan.25 di koldan aldılar şimdi baya azaldı. elhamdülillah. eşimde hergün kan aldırmak istedi ama gerek yok . 2 günde bir iki kez baktı sonra gitmedik.
Üzülecek bir durum yok inşallah 15 günlük plana kadar hafifler annesi.
Oğlumda da devamlı kan aldılar sarılık için ben artık dayanamıyordum dışarı cikiyordum ağlayarak.değerlerin gayet iyi. yiğeminim 19 idi eve getirdiler eme eme atlattı .
benimki 27 idi topuktan.25 di koldan aldılar şimdi baya azaldı. elhamdülillah. eşimde hergün kan aldırmak istedi ama gerek yok . 2 günde bir iki kez baktı sonra gitmedik.
Üzülecek bir durum yok inşallah 15 günlük plana kadar hafifler annesi.
Oğlumda da devamlı kan aldılar sarılık için ben artık dayanamıyordum dışarı cikiyordum ağlayarak.
Benim yaşadığım yerde alnından bi aletle işin tutup bakıyorlar.
Rabbim bebeklerimize Şafi ismiyle şifa versin.
Bebekler aglayinca insan kendini çaresiz hissediyor.
Benim miniğim hep mama içiyor sütüm yok emmiyorBugün dayanamadım verdim canım, mamayı da değiştirip 3 gün vermeyi düşünüyorum inşallah geçer...
Olsun bebek saglikli olsun da gerisi bos. Mamayla da bebek buyuten milyonlarca insan var, etrafa kulaklari tikayip bebegi ve kendinizi strese sokmayin sakin ve mutlu bir bebek olmasi icin:) zira mama vermemek icin inatlasip bebegine istemeden zarar veren anneler de var. Doktorlari dinlemek lazim.umarim en yakin surede bebeginiz emer,emmese de sag salim olsunlar yeter:)Benim miniğim hep mama içiyor sütüm yok emmiyor
Cok sukur diyelim cnm.bnm oglumun gazi olmadigi surece cok iyu masallh cok uslu.gazi olursa skintili biraz ama olcak o kadar.beni asil yoran 2.5 yasindaii kizim.beni cok zorluyo hem yaramaz hem simarik iyice fena oldu hic laf dinlemiyo evi cok dagitiyo kardesini hic kiskanmadi ama cok seviyo zarar veriyo severken saniye gozumu ayiramiyom.evin isi bi yandan iki cocuk derken cok yorucu.ama varliklarina sonsuz sukurler allhm yoklugunu acisini gostermesinKızlar hayırlı günler diliyorum.
Hifaa bir kız bir erkek annesi nasılsın canım. ilk geceniz nasıl geçti ?
Veee diğer anneler nasılsınız ?
kızlar doğurmayan kaldımı haketten ya
Benim kalbim sıkıştı 10 dk sürdü çok sızaldı ovdum masaj nefes derken geçti
stres değilim ama demek illa oluyor ?
sizlerde durumlar nasıl ?
@leylunehar
A asitane161719
@Nilayyy
@rkndmt
M Meraycan
sermed
ayyy o abladan sendede var demiCok sukur diyelim cnm.bnm oglumun gazi olmadigi surece cok iyu masallh cok uslu.gazi olursa skintili biraz ama olcak o kadar.beni asil yoran 2.5 yasindaii kizim.beni cok zorluyo hem yaramaz hem simarik iyice fena oldu hic laf dinlemiyo evi cok dagitiyo kardesini hic kiskanmadi ama cok seviyo zarar veriyo severken saniye gozumu ayiramiyom.evin isi bi yandan iki cocuk derken cok yorucu.ama varliklarina sonsuz sukurler allhm yoklugunu acisini gostermesin
Ay aynısı bizim hatun 4 yaşında ama biraz önce kriz geçirdi resmen herşeye ağlıyor ananesinin benim tepemde sekiyor felanayyy o abladan sendede var demi
benim ikiside değişti iki günde. nasıl bir kredi içerlemesi ise , kıskanmanın farklı şekilleri bunlar . Allahın izniyle alışacağız
Kizlar hayırlı akşamlar ☺ biz sonunda çıkabildiği hastaneden şükür oğlumda bende iyiyiz çok şükür ❤ çok yorgunuz sadece eve gelir gelmez banyomuzu olduk şimdi birbirimize bakisiyoruz
Sizler nasılsınız ❤
Amin canım çok teşekkürler Allahım hepimizin meleklerini korusun inşOlsun bebek saglikli olsun da gerisi bos. Mamayla da bebek buyuten milyonlarca insan var, etrafa kulaklari tikayip bebegi ve kendinizi strese sokmayin sakin ve mutlu bir bebek olmasi icin:) zira mama vermemek icin inatlasip bebegine istemeden zarar veren anneler de var. Doktorlari dinlemek lazim.umarim en yakin surede bebeginiz emer,emmese de sag salim olsunlar yeter:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?