• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynen canım en iyisi en başından çıkarmaya çalışmak ama o da her zaman çıkmıyo.
Gazları olunca çok kaka da yapmıyorlar canım.Mama da veriyor musun?
Tamam canım teşekkür ederim💙
Durumumuz tamamen aynı canım yaa.Yanımdakilerde acaba bu bebek doymuyor mu aranıyor diyor bi gıcık oluyorum ki anlatamam.Bebek çişimi kakasını yapıyor demek ki doyuyor.Onun bi bildiği emmek uyanık oldukça istiyor emmeyi.Ben de ikilemde kalıyorum bazen bunlar yüzünden getirip 20-30 ml mama yapıyorum sonra daha çok gazlanıyor ben iyice sinirleniyorum.Millete dert anlatmak ne zor!!
Doktorun önerdiyse vermelisin canım ama o arada sütünü çoğaltmaya bak.Şimdi çok küçükler alışmaz hemen ama bi ayı geçince farkına varır ve memeyi bırakabilir Allah korusun.
@karapissocum bende seni ve buraları özlüyorum vallahi.Sağol canım önerilerin için.Sen nasıl oldun?Kızın nasıl,evde durular nasıl?Herkes alıştı mı bebeğe??Yanında birileri varmı?
@hifaacımm gözlerin aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah.
canım kimyon çayını günde bi kez bir iki çay kaşığı kadar veriyorum.Bi sıkıntı olmadı çok şükür.İbrahim saraçoğlunun tarifi zaten. Galiba yararı da oluyor.

Allah yardımcın olsun. bebeklerin tek bildiği emmeyi aramak ağızları hep açık aç oldukları için değilki. hiç başkalarına laf anlatmaya çalışma derim . sen tecrübelisin 2.evladın bilirsin açmı tokmu ?
boşuna mama verme inşallah.

Ben rutin alıştım gibi ama sıkıntılı kararsız değişik haldeyim.
oğlum okula gidiyor şükür.
kızım baya huy değiştirdi.
çok içleniyOR sürekli bebeği öpmek istiyor. normal seyirde olsa öpsun ama abartıyOR.

elazığa geleceğim kısmet olursa bayramdan sonra..ordan memlekete. ailemi özledim. banada çocuklarada iyi gelir inşallah.
kızım bir aylık olacak biraz zor olacak yolculuk ama sonrası güzel olur inşallah.

aslında annem babam gelecekti ama sonra sen gel daha iyi olur dediler. hiç aklımda yoktu gitmek. nasip işi.

karapisso karapisso canım iyiyiz çok şükür. Kızımın gecikmeli birinci ay aşısını yaptırdık bugün. Bez konusu açılmış. Biz 2 numaraya geçtik. 1 numara da oluyordu ama bariyerler iz bırakıyordu kızımın bacaklarında. 2 numara daha rahat taşma vs riski de azaldı böylece. 😊

Canım her ne kadar kendimizi iyi hissetsek de stres alttan alttan ele geçiriyor bizi kolay değil dokuz ay boyunca zor zamanlar yaşadık doğum desen apayrı bir olay. Ve şimdi yeni bir insana hayat yolculuğunda eşlik ediyoruz lohusalık da cabası. Tekrarlarsa bir doktora görün istersen kendimize çok iyi bakmalıyız boşverme lüksümüz yok anneyiz biz değil mi 😊👍😉

ya evet bir daha olmadı elhamdülillah olsa giderdim. senin eşin ne zaman işe başladı. yıllık izin falan nasıl oluyor öğretmenlerin .
Eşim cuma iş başı yapacak. zor durdu bu hafta evde işleri çok yoğun. Allah rast götürsün hepimizin işlerini .

Cuma akşam okulda iftar var veliler arasında. iple çekiyorum o günü. dernek çok rahat bebekle gidebileceğim yer.

Zeynep kaç kilo oldu.
Bizim kız maşallah gayet iyi hastaneye yatırma işi Vs konuşulurken baya kısa zamanda attı sarılığı.
elhamdülillah 💞

çok güzel kokuyor sürekli seviyoruz nasıl bişey evlat. Allahım olmayanlara nasip etsin.

Hayırlı günler canım ilk gecemiz benim açımdan baya zordu çok sanciliydi ilaç istediğim iğne yaptılar o baya rahatlattı çok şükür oğlum şuan kaç aylık yoldan geldi yorgun uyuyor zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyorum baya sancısı var emerken ısırıyor canımı yakıyor resmen 🙊 ama buna da şükür 😅
sen doktora mi gorunsen kuzum bir kalp sıkışması zor olur çocuklarla mazallah

çok normal ağrıların, ben normal doğumu ilk kez yaşadım ama sonrasında inan sezeryanda olduğu gibi ağrı sızı yaşadım.
ateşim yükseldi cayır cayır..hemen ateş düşürücü ağrı kesici verdiler. sabaha doğru ayaklarımà sürekli kramplar girdi bütün vucudum ağrıdı hemenn ağrı kesici iğne yaptı.
sabahâ daha iyiydim .

En kısa zamanda sende kalkarsın ayağı inşallah .
Zeynep kara kaşlıı kara gözlü güzel kız gelip gördümü kardeşini...

ya evet bir daha olmadı elhamdülillah olsa giderdim. senin eşin ne zaman işe başladı. yıllık izin falan nasıl oluyor öğretmenlerin .
Eşim cuma iş başı yapacak. zor durdu bu hafta evde işleri çok yoğun. Allah rast götürsün hepimizin işlerini .

Cuma akşam okulda iftar var veliler arasında. iple çekiyorum o günü. dernek çok rahat bebekle gidebileceğim yer.

Zeynep kaç kilo oldu.
Bizim kız maşallah gayet iyi hastaneye yatırma işi Vs konuşulurken baya kısa zamanda attı sarılığı.
elhamdülillah 💞

çok güzel kokuyor sürekli seviyoruz nasıl bişey evlat. Allahım olmayanlara nasip etsin.

Canım eşimin 10 gün babalık izni vardı ama haftasonu dahil altı gün kullandı sadece. Aileler yanımızdaydı zaten.

Çok iyi olmuş canım çocuklarla devamlı evde olunca değişiklik arıyor insan bebişleri de alıştırmak lazım zaten gezmeye dış ortama. ;) Ramazan geçsin ben de çıkaracağım çocukları bol bol hava alsınlar güneş görsünler yavrucaklar. Şimdi eşim oruçlu diye kıyamıyorum 😅

Zeynep ilk ay ölçümünde 3700 çıktı teyzesi çok şükür kilo alımı normal. İlk doğduğunda 2.5 litrelik pet sise kadardı 😅😂 şimdi toparlandı hamdolsun. Allah Zeyneplerimize sağlık versin güzelce büyüsünler inşallah.

Allah yardımcın olsun. bebeklerin tek bildiği emmeyi aramak ağızları hep açık aç oldukları için değilki. hiç başkalarına laf anlatmaya çalışma derim . sen tecrübelisin 2.evladın bilirsin açmı tokmu ?
boşuna mama verme inşallah.

Ben rutin alıştım gibi ama sıkıntılı kararsız değişik haldeyim.
oğlum okula gidiyor şükür.
kızım baya huy değiştirdi.
çok içleniyOR sürekli bebeği öpmek istiyor. normal seyirde olsa öpsun ama abartıyOR.

elazığa geleceğim kısmet olursa bayramdan sonra..ordan memlekete. ailemi özledim. banada çocuklarada iyi gelir inşallah.
kızım bir aylık olacak biraz zor olacak yolculuk ama sonrası güzel olur inşallah.

aslında annem babam gelecekti ama sonra sen gel daha iyi olur dediler. hiç aklımda yoktu gitmek. nasip işi.
Sen bizim buralara geliyorsun ben de sizin oralara 😂 bayramdan sonra bizim de yolculuk var inşallah. Gözümde büyüyor ama olsun baba evime gideceğim inşallah 😊

Kizlarr hepinizin bebekleri hayirli olsun Allah anali babali buyutsun uzun omurleri olsun insallah ❤️
Yazamasam da takip ediyorum burayi da bende yarin dogum yapacagim cok heyecanliyim hamilelik derken sonuna geldik hayirlisiyla sonra da emzirme gaz kabizlik vs baslayacak :)
Allah boyle ugraslar versin insallah🤲🏻 hepinize hayirli aksamlar mis kuzucuklarinizi koklayin bol bol bende yarin oglusuma kavusuyorum inşallah dualarınıza talibim 🤲🏻😍❤️

Kızlar hayırlı günler diliyorum.
@Hifaa bir kız bir erkek annesi nasılsın canım. ilk geceniz nasıl geçti ?

Veee diğer anneler nasılsınız ?
kızlar doğurmayan kaldımı haketten ya 😍🤗

Benim kalbim sıkıştı 10 dk sürdü çok sızaldı ovdum masaj nefes derken geçti 🤔

stres değilim ama demek illa oluyor ?
sizlerde durumlar nasıl ?
@leylunehar
A asitane161719
@Nilayyy
R rkndmt
M Meraycan
@sermed
Geçmiş olsun canım tekrar yaşanmaz inşallah... Bizim sarılık sorunumuz devam ediyo 2 günde 1 kan alıyorlar sürekli yükselme eğiliminde mama da vereyim dedim ama gazı oldu baya sen nasıl yaptın sarılığı geçirdim demiştin değerler yüksekti yardımcı olabilir misin...

Kizlarr hepinizin bebekleri hayirli olsun Allah anali babali buyutsun uzun omurleri olsun insallah ❤
Yazamasam da takip ediyorum burayi da bende yarin dogum yapacagim cok heyecanliyim hamilelik derken sonuna geldik hayirlisiyla sonra da emzirme gaz kabizlik vs baslayacak :)
Allah boyle ugraslar versin insallah🤲🏻 hepinize hayirli aksamlar mis kuzucuklarinizi koklayin bol bol bende yarin oglusuma kavusuyorum inşallah dualarınıza talibim 🤲🏻😍
Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Çok güzel duygular hele ilk gördüğün an 😍 Rabbim herkesin evladını korusun sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ... Doğumunda su gibi geçsin inşallah 🤲

Görüştüğüm ebe Prima da çok kimyasal var kullanmayın demişti.
Şuan ıslak mendil de kullanmıyoruz.
Pamuk ılık su zeytinyağı kullanıyoruz
Primada vazalin var evet, koku veriyo koklayinca farkediyosun. Ben yenidoğan dönemi geçince farklı bezleri deniycem kokusuz. Şuan rahat etti sıkıntı yaşamadık, su süreçte bez değişimi yapmak istemiyorum pişik falan olur diye canim
P

Geçmiş olsun canım tekrar yaşanmaz inşallah... Bizim sarılık sorunumuz devam ediyo 2 günde 1 kan alıyorlar sürekli yükselme eğiliminde mama da vereyim dedim ama gazı oldu baya sen nasıl yaptın sarılığı geçirdim demiştin değerler yüksekti yardımcı olabilir misin...

kuzum ben kızımà 5 Günlük iken hacamat yaptırdım , 25 idi değeri. diğer gün 18 e düştü. iki kürek arsından yaptı hacamat ustam. A asitane161719 maşallah zeynep azra ya. ay maşallah sende gel annene ne güzel. çok iyi gelecek bize bu gezmeler inşallah...
Kizlarr hepinizin bebekleri hayirli olsun Allah anali babali buyutsun uzun omurleri olsun insallah ❤️
Allah boyle ugraslar versin insallah🤲🏻 hepinize hayirli aksamlar mis kuzucuklarinizi koklayin bol bol bende yarin oglusuma kavusuyorum inşallah dualarınıza talibim 🤲🏻😍❤️

inşallah can sağlığı ile evladını evine alıp gelirsin annesi.

Bence piyasadaki en ucuz bezi kullanmak lazım .
Maliyeti düşük tutmak için kimyasal kullanmiyorlardir

bazı bezler naylon karışımı oluyor kokusuz ama hava almıyor diye pişik yapıyor. ayy bide benimm diğer kızımda bezli hala... ona başka bez kullanıyorum. migrostan alıyoruz. minies marka gayet iyi. işte eşim 2.paketi almaasaydı pirimadan minies alacaktım bebeğimede.

Canlar günaydin... Dileyene dogum hikayem... Pazartesi nisanim gelmisti yazmistim.. 40+1 düzensiz sancilar 1 cm aciklik.. Hastane eve yollamistir.. ve 40+2 de suyum geldi aksam 6da.. Cok sükür hastane beni yatirdi ve sabaha karsi 5de sancilarim basladi.. 🤗❤️
Küvete girdim .. Cömeldim kalktim topa oturdum derken 9 cm Acilma ile Artik 4 ayak sancilari karsiladim.. Bi 3-4 Saat daha gecti...
Tam pozisyon degiscekken sanci beni sirt üstüyken yakaladi ilk Basi öyle geldi.. Sonra tekrar 4 ayak ve dogdu Koray.... Zor da olsa.. 👶🏻😌 Cünkü Basi bir Kac kez gelip geri kacti.. Herkese göre daha fazla ikindigimi söyledi ebe ve beni takdir etti ki agri kesici
istemedigim icin.. Herkes duramazdi dediler 🙄🙄

22 mayis 40+3 öglen saat 15:39 da
Koray Oglumuz kucagima verdiler güzel de bir kaka yapti üzerime. Sicacikti yumusaciikti.. Allahim her Anne adayina nasip etsin 🍀👣♥️
Simdilik Sol gogsumu emmede sorun yok.. Sag gogsumu kizarak emiyor 😂😂 ucu biraz gizli ebeler uc Verdi ama o da Plastik. Kokumu alamiyor...
Yinede biraz cekti 😂😂

Agrilarim var cünkü hem dikis atildi az yirtilmam olmus hem de emdikce rahim Kasiliyor.. Agri kesici hap Aldim hafifletti..

Herkese merhaba kızlar..
Doğuranların gözüaydın olsun.
Sağlıkla büyüsün yavrular inşallah
Ömerim 31 günlük oldu çok şükür
Dün ilk aşısını vuruldu.
Sarılığımız geçmedi. Anne sütü sarılığı varmış. Benim sütümden geçiyormuş.
Sarılık değeri yükselmiyor. Ama düşmesi de bir kaç ayı buluyormuş.
İlk günler çok zayıfladı sonra 10 gün hiç kilo almadı. Emmesi herşeyi normalken. Sonra yavaş yavaş kilo almaya başladı. Daha yeni 3300 kg oldu. Hala annemlerdeyim bayram sonu 3 ay sonra evime kavuşucam.
Herşey yolunda çok şükür.
Bol bol geziyoruz. Evlere kapatmayın kendinizi.. Baharın tadını çıkartın.
Öpüyoruz hepinizi..

Canlar günaydin... Dileyene dogum hikayem... Pazartesi nisanim gelmisti yazmistim.. 40+1 düzensiz sancilar 1 cm aciklik.. Hastane eve yollamistir.. ve 40+2 de suyum geldi aksam 6da.. Cok sükür hastane beni yatirdi ve sabaha karsi 5de sancilarim basladi.. 🤗❤️
Küvete girdim .. Cömeldim kalktim topa oturdum derken 9 cm Acilma ile Artik 4 ayak sancilari karsiladim.. Bi 3-4 Saat daha gecti...
Tam pozisyon degiscekken sanci beni sirt üstüyken yakaladi ilk Basi öyle geldi.. Sonra tekrar 4 ayak ve dogdu Koray.... Zor da olsa.. 👶🏻😌 Cünkü Basi bir Kac kez gelip geri kacti.. Herkese göre daha fazla ikindigimi söyledi ebe ve beni takdir etti ki agri kesici
istemedigim icin.. Herkes duramazdi dediler 🙄🙄

22 mayis 40+3 öglen saat 15:39 da
Koray Oglumuz kucagima verdiler güzel de bir kaka yapti üzerime. Sicacikti yumusaciikti.. Allahim her Anne adayina nasip etsin 🍀👣♥️
Simdilik Sol gogsumu emmede sorun yok.. Sag gogsumu kizarak emiyor 😂😂 ucu biraz gizli ebeler uc Verdi ama o da Plastik. Kokumu alamiyor...
Yinede biraz cekti 😂😂

Agrilarim var cünkü hem dikis atildi az yirtilmam olmus hem de emdikce rahim Kasiliyor.. Agri kesici hap Aldim hafifletti..
Çok güzel bir doğum hikayesi 💕 Allah hayırlı bereketli ömür versin hayırlı evlat olsun inşallah. Sana da tez zamanda şifa dilerim. 😉🌸

Herkese merhaba kızlar..
Doğuranların gözüaydın olsun.
Sağlıkla büyüsün yavrular inşallah
Ömerim 31 günlük oldu çok şükür
Dün ilk aşısını vuruldu.
Sarılığımız geçmedi. Anne sütü sarılığı varmış. Benim sütümden geçiyormuş.
Sarılık değeri yükselmiyor. Ama düşmesi de bir kaç ayı buluyormuş.
İlk günler çok zayıfladı sonra 10 gün hiç kilo almadı. Emmesi herşeyi normalken. Sonra yavaş yavaş kilo almaya başladı. Daha yeni 3300 kg oldu. Hala annemlerdeyim bayram sonu 3 ay sonra evime kavuşucam.
Herşey yolunda çok şükür.
Bol bol geziyoruz. Evlere kapatmayın kendinizi.. Baharın tadını çıkartın.
Öpüyoruz hepinizi..
Merhaba canım. Uzayan sarılık bizde de var göz akı hala tam beyaz değil. İlk başta endişelenmiştim ama oluyormuş böyle ilk kez duydum.

Maşallah Ömer Paşa'ya gitgide daha da toparlanacak inşallah kuzularımız azıcık erken geldiler ya zorlandılar dünyaya alışmakta biz de şükür şimdilerde daha rahatız ilk günlerdeki gibi değiliz 👍 Haklısın eve tıkılmamak lazım maşallah havalar güzel ısınmaya başladı çocuklar da nasibini alsın açık havadan. Kızım hemen uyuyor dışarıya çıkınca hem anne kucağı hem açık hava rahatı yerinde oluyor tabi 😅

Kızlar bizim şu an ki sorunumuz sarılık üniversite hastanesine gittiğim için 2 günde 1 kan alınıp değere bakılıyor Değerler 9-11-12-14 yarın gene bakılacak sizce kızımı çok mu hırpalatıyorum acemiyim ve bilemiyorum doğrusu bu mu yarın gene kan alınacak 😔 Eli morardı daha geçmedi sizce ne yapmalıyım 😔

Back