• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı akşamlar kızlar. Ben bebeğimi yerine yatırınca beni istiyor fena bağlandık ya 😍

her An birlikteyiz 🤗
sizlerde durum nasıl. A asitane161719 Nilayyy Nilayyy
şimdi eşim evde ama sonra nolcak bilmiyorum. kucakçı oldu. uyanık olduğunda asla durmuyor illa birimizde olacak.

şükürlerolsun. de haydi Konya güzelİ sonunda sende kavuştun muradına bizler gibi. maşallah Size. çok güzel haberler verdün daim olsun.

valla çok yorgunum. oturdum zencefil çayı içeçeğim
oğlum ve kızım boyama yapıyorlar sonu güzel olsun bakalım. duvar kapı silme işi olmasında. bende @asitane161719 de bayramdan sonra baba evine gideceğiz minik yavrularla. dua bekliyorum inşallah sağ salim gide geliriz. heyecan yaptım şimdiden. çok özledim çünkü .sen annendemisin. yazdım kaçırdın galiba. zeynep hanım nasıllar?
İnşallah gönlüne göre yapmışlardır boyayı ☺️ yorgunluk baki canım zaten🙄 olacak bundan sonra böyle 😁 çok şükür kavuştuk Allah'ım olmayanlara da versin güzel telaşlar ❤️

Hayırlı akşamlar kızlar. Ben bebeğimi yerine yatırınca beni istiyor fena bağlandık ya 😍

her An birlikteyiz 🤗
sizlerde durum nasıl. A asitane161719 Nilayyy Nilayyy
şimdi eşim evde ama sonra nolcak bilmiyorum. kucakçı oldu. uyanık olduğunda asla durmuyor illa birimizde olacak.
Hayırlı akşamlar canım sanki benim kızımı anlattın Zeynepler mi böyle oluyor acep 😂 yalnız benim kızın fazlası var babasında da durmuyor benimki hatta ben bile sadece emzirerek tutabiliyorum emzirmediğimde bende bile durmuyor. 😂 Ya oturup emzireceğim ya da ayakta gezdireceğim hanımı 😂

şükürlerolsun. de haydi Konya güzelİ sonunda sende kavuştun muradına bizler gibi. maşallah Size. çok güzel haberler verdün daim olsun.

valla çok yorgunum. oturdum zencefil çayı içeçeğim
oğlum ve kızım boyama yapıyorlar sonu güzel olsun bakalım. duvar kapı silme işi olmasında. bende @asitane161719 de bayramdan sonra baba evine gideceğiz minik yavrularla. dua bekliyorum inşallah sağ salim gide geliriz. heyecan yaptım şimdiden. çok özledim çünkü .sen annendemisin. yazdım kaçırdın galiba. zeynep hanım nasıllar?

İki çocukla ilk seyahatimiz olacak şimdiden hazırlıklara başladım büyük bir sırt çantası aldım iki çocuğun acil ihtiyaçları için gerekliydi. Ayriyeten büyük boy valiz aldık tek. Götürülecekler listesi yapıyorum çocukların bir eksiği kalmasın diye. Müslin örtümüz yoktu yazın rüzgara güneşe karşı koruyucu olur dedim onu da aldım . Anneler olarak ne çok şeyi birarada düşünüyoruz yaa yoruluyorum bazen 😪

Kizlar hayırlı akşamlar ☺️ biz sonunda çıkabildiği hastaneden şükür oğlumda bende iyiyiz çok şükür ❤️ çok yorgunuz sadece eve gelir gelmez banyomuzu olduk şimdi birbirimize bakisiyoruz 😍
Sizler nasılsınız ❤️
Hayırlı akşamlar canım. Sen de katıldın bizim kervana artık bu başlık altında bol bol bebekli yaşam konusu konuşabiliriz 😂

Hayırlı akşamlar canım sanki benim kızımı anlattın Zeynepler mi böyle oluyor acep 😂 yalnız benim kızın fazlası var babasında da durmuyor benimki hatta ben bile sadece emzirerek tutabiliyorum emzirmediğimde bende bile durmuyor. 😂 Ya oturup emzireceğim ya da ayakta gezdireceğim hanımı 😂

bizimki kendine gelince böyle olur heralde. hala baygın baygın bakıyor ya.

ooo maşallah gidiş tarihin ne zama?
bende onu düşündüm geçen gün.
3 cocukla valiz hazırlayacağım nasip olursa.
banada güzel bir sırt çantası veya büyük spor çantası lazım. birde inşallah çok yorulmayız.
stres istemiyorumRabbi halimiz iyi et.

Kizlar hayırlı akşamlar ☺ biz sonunda çıkabildiği hastaneden şükür oğlumda bende iyiyiz çok şükür ❤ çok yorgunuz sadece eve gelir gelmez banyomuzu olduk şimdi birbirimize bakisiyoruz 😍
Sizler nasılsınız ❤
Hayırlı akşamlar canım sağlıkla eve gelmek ne büyük nimet Rabbim hepimize yaşattı çok şükür ... Bundan sonra sağlıkla huzurla büyütmek nasip oldun inşallah hepimize 😍

Canım bende anlayamıyorum yetiyo mu diye belki de benimde az o yüzden sarılık devam ediyo Sağlıklı olsunlar da mama ya da meme hiç farketmez... Strese girmeden sağmaya bak olmasa da canımız sağ olsun...
Aynen canım rızkında varsa olur inş olmazsa da ne yapayım elimden geleni yapmaya çalışıyorum :(

bizimki kendine gelince böyle olur heralde. hala baygın baygın bakıyor ya.

ooo maşallah gidiş tarihin ne zama?
bende onu düşündüm geçen gün.
3 cocukla valiz hazırlayacağım nasip olursa.
banada güzel bir sırt çantası veya büyük spor çantası lazım. birde inşallah çok yorulmayız.
stres istemiyorumRabbi halimiz iyi et.
Bayramdan sonra inşallah canım yolculuk. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Bizim yolculuk biraz külfetli olacak ikisi de bebek olduğu için ama canları sağ olsun hallederiz bir şekilde. Allah kolaylık versin canım bizlere. Uçakla mı gideceksiniz Urfa'ya 😊

Bayramdan sonra inşallah canım yolculuk. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Bizim yolculuk biraz külfetli olacak ikisi de bebek olduğu için ama canları sağ olsun hallederiz bir şekilde. Allah kolaylık versin canım bizlere. Uçakla mı gideceksiniz Urfa'ya 😊

elazığa uçak ile. abime gideceğim uçak Bileterini aldım. ordan araçla memlekete.

elazığa uçak ile. abime gideceğim uçak Bileterini aldım. ordan araçla memlekete.
Uçakta çocukların kulaklarının tikanmamasi gerek ya ben onu bile stres ediyorum şimdiden. Oğluma biberon ve emzik vereceğim kızımı da emzireceğim mecbur. Ama bir de inat edip hiçbirini almadıkları oluyor 😂

Bu arada Elazığ Urfa arası yolculukta çocuklar çok yıpranmaz inşallah. Buralarda havalar fena hele Urfa şimdiden yanıyordur sanırım 😅 2 kere gittim ikisinde de bizim buradan daha sıcaktı 😊

Kızlar benim minikte doğduğundan beri bebeklik ödemi var sivilce gibi çıkıp geri kayboluyor 10 günlük oldu doktor geçer dedi geçmedi sizce sebebi nedir mamadan olabilir mi ?

Uçakta çocukların kulaklarının tikanmamasi gerek ya ben onu bile stres ediyorum şimdiden. Oğluma biberon ve emzik vereceğim kızımı da emzireceğim mecbur. Ama bir de inat edip hiçbirini almadıkları oluyor 😂

Bu arada Elazığ Urfa arası yolculukta çocuklar çok yıpranmaz inşallah. Buralarda havalar fena hele Urfa şimdiden yanıyordur sanırım 😅 2 kere gittim ikisinde de bizim buradan daha sıcaktı 😊

ayyy şimdiden sıcağı yolculuğu düşünüp stres olmaya başladım bile 😣

yaaaa ne yapayım bilemedim ki. bi heves aldım bileti
leylunehar leylunehar kız 10 haziran'da Elazığ'da olacağım kısmet olursa. havası güzelmiş oraların yanmayız demi.
artık Urfa'da yanarız ne yapalım. Allah bebeğimi ve evlatlarımı korusun ben alışığım sıcağa. gerçi geçen yıl haziranda bayramda gittik. balkonda su ile oynadılar sürekli. serinleme yöntemi.

Orası öyle de ne bileyim canım sıkılıyor her şeyi kafaya takar oldum ev kalabalık gelen giden sağolsunlar ama logusalıktan herhalde bağıra bağıra ağlayasım var :KK43:

canımsın senİ çok iyi anlıyorum. benimde ilk lohusaığım zor geçti. hep ağladım inan. sürekli hemde. ağlamak rahatlatıyordu biraz bebeğin iyi olacak inşallah. emmesi nasıl emmese bile tenine yapıştır dokunun birbirinize. O minik Bebek senin gücüne muhtaç annesi , iyi olmalıyız bizler.

canımsın senİ çok iyi anlıyorum. benimde ilk lohusaığım zor geçti. hep ağladım inan. sürekli hemde. ağlamak rahatlatıyordu biraz bebeğin iyi olacak inşallah. emmesi nasıl emmese bile tenine yapıştır dokunun birbirinize. O minik Bebek senin gücüne muhtaç annesi , iyi olmalıyız bizler.
Allahım yardım etsin hepimize sağlıkla huzurla hayırlısıyla büyüsün miniklerimiz anne olmak çok başka bir şeymiş çok şükür rabbimin emanetine bin şükür verdiği mucizeye

ayyy şimdiden sıcağı yolculuğu düşünüp stres olmaya başladım bile 😣

yaaaa ne yapayım bilemedim ki. bi heves aldım bileti
leylunehar leylunehar kız 10 haziran'da Elazığ'da olacağım kısmet olursa. havası güzelmiş oraların yanmayız demi.
artık Urfa'da yanarız ne yapalım. Allah bebeğimi ve evlatlarımı korusun ben alışığım sıcağa. gerçi geçen yıl haziranda bayramda gittik. balkonda su ile oynadılar sürekli. serinleme yöntemi.
Biraz bize zor gelecek ama eminim çocuklar için çok güzel bir değişiklik olacak. Onlar da kendilerince bunalıyorlar sonuçta 😉 sen gelene kadar havalar tam ısınır kısa kollulara geçilir canım sen de rahat edersin. Ben mesela bocalıyorum şu an. Gündüz çok sıcak sorun olmuyor ama güneş çekilince çocuklar için biraz serin olabiliyor. Oğlum çıtçıtlı badi ile duruyor bütün gün sorun yok ama kızım tek kat uzun kollu ile gündüz sıcaklıyor akşama doğru üşümeye başlıyor. Bu arada hala devamlı penye battaniye kullanıyorum en azından. Akşam nohutlu battaniye de örtüyorum hatta 😊😁

Biraz bize zor gelecek ama eminim çocuklar için çok güzel bir değişiklik olacak. Onlar da kendilerince bunalıyorlar sonuçta 😉 sen gelene kadar havalar tam ısınır kısa kollulara geçilir canım sen de rahat edersin. Ben mesela bocalıyorum şu an. Gündüz çok sıcak sorun olmuyor ama güneş çekilince çocuklar için biraz serin olabiliyor. Oğlum çıtçıtlı badi ile duruyor bütün gün sorun yok ama kızım tek kat uzun kollu ile gündüz sıcaklıyor akşama doğru üşümeye başlıyor. Bu arada hala devamlı penye battaniye kullanıyorum en azından. Akşam nohutlu battaniye de örtüyorum hatta 😊😁
bizim burda baya serin bebek için. oğlum dışarı çıkarken kısa kollu giyiyor . hatta geçen hafta sürekli soba kualşandım yatsk odamda elektirikli. ben ilk kez lohus iken sote olsun titreme üşüme değişik bir hallerdeyim hala.

Back