Kizlar Ensar'im sabah 9 buçukta doğdu 3200 gram bende iyiyim oda iyi inşallah gaz sancısı çekiyorum bolbol
Canım geçmiş olsun... Hayırlı olsun çok şükür sağlıkla kavuştun bebişine Allah’ın izniyle bi kaç güne daha iyi olursun inşallah...Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Bebegine rezene yada kimyon cayi veren varmi. Kizima 3 4 cay kasigi rezene veriyodumda bunda cesaret edemwdim.gazi var suan resmen kivraniyo oglusum

Takinca toplanir diyolar.gobegim resmen ozel bolgemin ustune sarkti.surekli oyle olunca dikisin ustu kapaniyo.afedrrsiniz ama kotu bi koku bile yapiyo

Benimde üstüne sarkiyo, ilk zamanlar çok kötü görünüyordu, artık biraz daha indi,hamile gibiyim hala doktoruma ikinciyi içerde unuttunuz sanırım dedim normal doğumlarda korse takılıyor ama sezeryanda kaslarin güçlenmesi için korse onerilmiyo

Kizlar bisey merak ediyorum.40 cikmadan bi yere gezmeye gidilmaz diye bisey var bizim burda.sizde de varmi.40 cikmadan bi yerlere gidiyo musunz
Üç defa hastaneye gittim canım onlar batıl inanç bence, ben bir ayı dolmadan niyete gitmicem bedenim de aşılarının olmayışı, aşıları olsa giderim, 40 i çıkınca aşıları da olmuş oluyo.

Atkadaşlar hangi numara bez kullanıyorsunuz? 1 numara kullanıyorum sürekli çişi taşıyor sırt sağ ya da soldan yatış şekline göre. Yarım saatte bir kıyafet değiştiriyorum kafayı yicem bebeğim 3,5 kilo 1 numara 2-5 kilo arası diyor. Küçük mü geliyor bez aslında bol da duruyor sıkı sıkı yapıştırıyorum yine de geçiyor. 2 saatte bir değiştiriyorum altını bazen maviye bile dönmemiş oluyor çizgi azıcık çiş bile full üste taşıyor . Sizler kaç numara kullanıyorsunuz nerde hata yapıyorum

Arkadaslar merhaba, mama takviyesi yapanlara aptamil prosyneo oneriyorum.ben gunde 1 kez mama takviyesi yapiyorum bwbegim gazli bir bebek , doktorumuzun onerisiyle aldik cok memnunuz. Kararsiz kalanlar deneyebilir

Benim bebegim de yaklasik 4 kilo 1 numara kullaniyoruz hic tasmadi simdiye kadar. Sanirim 1-2 hafta daha 1 numaraya devam ederiz.

bebeğim 3 kg doğdu
hala 1 numara bez kullanıyorum
ilk kez primadan memnun kaldım.

Kızlar hayırlı günler diliyorum.
Hifaa bir kız bir erkek annesi nasılsın canım. ilk geceniz nasıl geçti ?

Veee diğer anneler nasılsınız ?
kızlar doğurmayan kaldımı haketten ya

Benim kalbim sıkıştı 10 dk sürdü çok sızaldı ovdum masaj nefes derken geçti

stres değilim ama demek illa oluyor ?
sizlerde durumlar nasıl ?
leylunehar
A asitane161719
Nilayyy
R rkndmt
M Meraycan
sermed

Ben doğduğundan beri 3400 lerdeydi doğduğunda, Prima premium 1 no kullanıyorum, hiç tasma olmadı, su gibi kaka yapiyo oda tasmadi hiç. Bir defa yamuk baglamisim aceleden hafif bir sızıntı yapmisti

Hayırlı günler canım ilk gecemiz benim açımdan baya zordu çok sanciliydi ilaç istediğim iğne yaptılar o baya rahatlattı çok şükür oğlum şuan kaç aylık yoldan geldi yorgun uyuyor zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyorum baya sancısı var emerken ısırıyor canımı yakıyor resmen ama buna da şükür
sen doktora mi gorunsen kuzum bir kalp sıkışması zor olur çocuklarla mazallah

Aynen canım en iyisi en başından çıkarmaya çalışmak ama o da her zaman çıkmıyo.
Günaydın canım bizimde üstten çıkıyo ama tuvaletini yapamıyor kıvranıyor masaj yapıyorum ama 2 gündür yapamadı... Bunun için özel bişey yapıyor musunuz...
Gazları olunca çok kaka da yapmıyorlar canım.Mama da veriyor musun?
Tamam canım teşekkür ederim
Durumumuz tamamen aynı canım yaa.Yanımdakilerde acaba bu bebek doymuyor mu aranıyor diyor bi gıcık oluyorum ki anlatamam.Bebek çişimi kakasını yapıyor demek ki doyuyor.Onun bi bildiği emmek uyanık oldukça istiyor emmeyi.Ben de ikilemde kalıyorum bazen bunlar yüzünden getirip 20-30 ml mama yapıyorum sonra daha çok gazlanıyor ben iyice sinirleniyorum.Millete dert anlatmak ne zor!!
Doktorun önerdiyse vermelisin canım ama o arada sütünü çoğaltmaya bak.Şimdi çok küçükler alışmaz hemen ama bi ayı geçince farkına varır ve memeyi bırakabilir Allah korusun.
@karapissocum bende seni ve buraları özlüyorum vallahi.Sağol canım önerilerin için.Sen nasıl oldun?Kızın nasıl,evde durular nasıl?Herkes alıştı mı bebeğe??Yanında birileri varmı?
Kizlar Ensar'im sabah 9 buçukta doğdu 3200 gram bende iyiyim oda iyi inşallah gaz sancısı çekiyorum bolbol
@hifaacımm gözlerin aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Bebegine rezene yada kimyon cayi veren varmi. Kizima 3 4 cay kasigi rezene veriyodumda bunda cesaret edemwdim.gazi var suan resmen kivraniyo oglusum
canım kimyon çayını günde bi kez bir iki çay kaşığı kadar veriyorum.Bi sıkıntı olmadı çok şükür.İbrahim saraçoğlunun tarifi zaten. Galiba yararı da oluyor.

Ben doğduğundan beri 3400 lerdeydi doğduğunda, Prima premium 1 no kullanıyorum, hiç tasma olmadı, su gibi kaka yapiyo oda tasmadi hiç. Bir defa yamuk baglamisim aceleden hafif bir sızıntı yapmisti
Görüştüğüm ebe Prima da çok kimyasal var kullanmayın demişti.
Şuan ıslak mendil de kullanmıyoruz.
Pamuk ılık su zeytinyağı kullanıyoruz

karapisso canım iyiyiz çok şükür. Kızımın gecikmeli birinci ay aşısını yaptırdık bugün. Bez konusu açılmış. Biz 2 numaraya geçtik. 1 numara da oluyordu ama bariyerler iz bırakıyordu kızımın bacaklarında. 2 numara daha rahat taşma vs riski de azaldı böylece.

Canım her ne kadar kendimizi iyi hissetsek de stres alttan alttan ele geçiriyor bizi kolay değil dokuz ay boyunca zor zamanlar yaşadık doğum desen apayrı bir olay. Ve şimdi yeni bir insana hayat yolculuğunda eşlik ediyoruz lohusalık da cabası. Tekrarlarsa bir doktora görün istersen kendimize çok iyi bakmalıyız boşverme lüksümüz yok anneyiz biz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…