• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemen doktora götür.sarılık başlangıcı muhtemelen. Kan şekeri düştüğü için uyanmıyorlar. Hastanede mama filan verirler. Sarılık olmadan değerlerini düzeltirler merak etme. Ama hemen doktora götür mutlaka

Götürdük sarılık değeri 11.8 çıktı. 17 üstünü sarılık tedavisi başlatıyorlarmış.

mayıs ayı ama evimiz serin o nedenle sık sık yıkamaya korkuyorum. üşütebilir diye.
ilk bir haftalık iken yıkadım. 4 gün oldu . bugün yıkarım diye düşünüyorum , sen naptın ?
Birgun arayla 3 kere yikadik.grip oldu sanirim iki gun ara verdim bugun tekrar yikadim.2 gune bir yikarim artk hava ice isinana kadar.ama koltuk alti boynu pipisinin kenari bicilmaya baslamis.bnde elektirikli sobayi aciyorum bnyo yaptirirken hava hala serin cunku

Hayır takmıyorum doktor kesinlikle korse yok dedi. Kaslar hep kesildiği için korse kasları tembellestirip gobekte yağ kalir, gitmez göbeğin. Kasların yeniden kuvvetlenmesi için korse yok dedi doktor
Takinca toplanir diyolar.gobegim resmen ozel bolgemin ustune sarkti.surekli oyle olunca dikisin ustu kapaniyo.afedrrsiniz ama kotu bi koku bile yapiyo

Bnce kaslar kendini toparlamiyo yaa.kizima dogum yapali 2.5 yil olmus.hamile kalmadan once yine sarkikti gobegim.kizda korse takmadim ama bunda takcam bakalm nolcak

Ben korse hiç takmadım bütün karnım ağrıyor nasıl takılirki karnıniz ağrımıyormu?? Ki bence zaten karın toparlar kendini birazda karın egzersizi yapıldımı sorun kalmaz..korse falan diyorsunuzda mesela eskiden doğum yapan kadınlar hep karınlarını bağlarlardı maşallah yinede göbekleri alır başını giderdi 😃 en etkili iyileştikten sonra egzersiz

Kizlar Ensar'im sabah 9 buçukta doğdu 3200 gram 😍 bende iyiyim oda iyi inşallah gaz sancısı çekiyorum bolbol 🙊
Canım gözün aydın hayırlı mübarek bir evlat olsun inşallah. Selametlet kavuşmuşsunuz çok sevindim. Gaz sancısının tek yolu bol hareket. Zor da olsa yürümeye çalış yarına kadar azalır inşallah ;)

Kizlar bisey merak ediyorum.40 cikmadan bi yere gezmeye gidilmaz diye bisey var bizim burda.sizde de varmi.40 cikmadan bi yerlere gidiyo musunz

Benimki baya şarkıları lingir lingir, ama baya indi toparladı,suandada var kıyafetlerin göbekten olmuyor ama zamanla daha da inecek, benim sezeryan olan arkadaşlarım bir iki aya baya toparlamislardi
Benimde göbek kaldı biraz ondan takıyorum korse bi de hamilelikte olmayan ödem doğumdan sonra oldu ayaklarım çok şişti motive amaçlı takıyorum bende...

Back