• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maalesef benim kızimda kaka yapmıyor 5 gün hiç yapmadı sonra yaptı bide dün biraz yaptı benim ya yeterince beslenmediğinden yada mama kabızlık yapıyor
Doktora sordum normal dedi bana ama 5 gün olmamıştı benim 2 günde ben panik yaptım. 2 günün sonunda yaptı. Doktor 4 gün bile yapmayabilir. Katı gıda almıyor dedi.

Arkadaşlar merhaba ben bi şey danışmak istiyordum. 17 mayısta doğum yaptım ben ve şuan evdeyim. Bebeğimi sabah 6 da emzirdim ama tekrar emzirmek için uyandıramadım çok ağır uyuyor. Her yolu deniyoruz yüzünü ıslatıyoruz üatünü çıkarıyoruz altını açıyoruz. Çok derin uyuyor. Bir ara uyandı o zaman emzirmeye çalıştım ama ağladı almadı ağzına ve sonra emziği de almadı. Geceden beri hiç kaka yapmadı acaba bu yüzden mi emmek istemiyor

Hemen doktora götür.sarılık başlangıcı muhtemelen. Kan şekeri düştüğü için uyanmıyorlar. Hastanede mama filan verirler. Sarılık olmadan değerlerini düzeltirler merak etme. Ama hemen doktora götür mutlaka

Doğuma gren kızar güzel haberlerle gelin inşallah.
A asitane161719 kuzum daha iyiyim şükürler olsun. en azından o sıkıntılar azaldı. kendimi toplarlamak için uğraşıyorum bırakmıyorum kendimi.
yaaaa tevafuğa bak dün gece 4 gibi saati net hatırlamıyorum benim kızımda kustu ama üstüme yatak çarşaf heryer battı . soğuk diye değil gazdan öyle oldu.
Senin iyi olmana sevindim. istanbulda havalar iyice ısındı sizin güneydoğu'da havalar nasıl :D
leylunehar leylunehar kız özledim seni.
Allah yardımcın olsun.
boş rezene iç. oğlunun karnına saat yönünde masaj yap. çok fena olursa yıka iyi gelir. ben öyle yapıyordum.
birde ayaklarını göbeğinde doğru ittir masaj yap . çok faydası olmuştu. benim kızımda gaz carhemde çok fena ya kususyor ya alttan pıt pıt sürekli. Allah şifalar versin.

R rkndmt ve diğer kızlar dün bütün gün ebemle emzirme seansı yaptık. Sonunda emzirmeye devam edebiliyorum yaralara rağmen. Sütüm çok yok ama o da gelecek inşallah. Hazır öğrenmişken süt arttırıcı incir kürünğ yazayım dedim herkese şifa olsun. 9 tane kuru inciri ince ince doğruyorsunuz bir avuç da kuru dut alıp 1.5 litre suya koyuyorsunuz. Onları kaynatıp kaynadıktan sonra 15 dk daha kısık ateşte pişirmeye devam ediyorsunuz. Piştikten sonra süzüp gün içinde onu tüketiyorsunuz. Her gün bu kürü düzenli yapıyorsunuz. Denemek isteyenler için ebenin bana yaptığı tarif bu.
Sağol canım tarif için bugün bende yaptım bu kürü peki posasını yiyor musun bi de hergün bu şekilde tekrarlanıyor mu... Bol bol sütlerimiz olsun inşallah🤲

Sağol canım tarif için bugün bende yaptım bu kürü peki posasını yiyor musun bi de hergün bu şekilde tekrarlanıyor mu... Bol bol sütlerimiz olsun inşallah🤲
Rica ederim canım ne demek. Posasını da ayrıca yiyebilirsin annem onun posasını sütle mayaladı mesela. Her gün yeniden yapıyorsun bu kürü. Gün içinde tümünü tüketiyorsun.

Doğuma gren kızar güzel haberlerle gelin inşallah.
A asitane161719 kuzum daha iyiyim şükürler olsun. en azından o sıkıntılar azaldı. kendimi toplarlamak için uğraşıyorum bırakmıyorum kendimi.
yaaaa tevafuğa bak dün gece 4 gibi saati net hatırlamıyorum benim kızımda kustu ama üstüme yatak çarşaf heryer battı . soğuk diye değil gazdan öyle oldu.
Senin iyi olmana sevindim. istanbulda havalar iyice ısındı sizin güneydoğu'da havalar nasıl :D
leylunehar leylunehar kız özledim seni.
Allah yardımcın olsun.
boş rezene iç. oğlunun karnına saat yönünde masaj yap. çok fena olursa yıka iyi gelir. ben öyle yapıyordum.
birde ayaklarını göbeğinde doğru ittir masaj yap . çok faydası olmuştu. benim kızımda gaz carhemde çok fena ya kususyor ya alttan pıt pıt sürekli. Allah şifalar versin.
Çok iyi canım bırakma kendini tabiki üç evlat annesi olarak daha güçlüsün artık Yaradan'dan gelen bir nimetle 👍

Buralar yanıyor kuzum geçen gün 33 dereceyi gördük daha şimdiden 😁 ben kızımı daha sık yıkamaya çalışıyorum o yüzden ama yine iki üç günü buluyor. Yazın her gün yıkamam gerekecek yüzünde kabarcıklar çıkıyor çünkü sıcaktan.

Aynen benimde göbek kaldı bi tek eşim soruyo böyle mi kalacak diye 😡 Bende takmaya başladım artık dün sordum doktora düzelir inşallah zamanla...
Benimki baya şarkıları lingir lingir, ama baya indi toparladı,suandada var kıyafetlerin göbekten olmuyor ama zamanla daha da inecek, benim sezeryan olan arkadaşlarım bir iki aya baya toparlamislardi

Back