- 24 Nisan 2017
- 432
- 518
- 53
Canım çok sevindim gözün aydın Allah'ım analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsinKızlar bende dün kızıma kavuştum çok şükür sağ Salim aldık kucağımıza❤ Benim 5 düşüğüm vardı 6. gebelikte kavuştum kızıma Rabbime ne kadar şükretsem az... Spinal sezeryan oldum ağrılarım var tabii ama bi an önce eve gitmek istiyorum... Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Canım alışamamıstır daha sen meme de diren sütünü sağ çay kaşığı ile ver gerekirse çocuk doktoruna sor süt sağma makinesi göğüs ucunu bebeğin emebilecegi şekle sokar ayrıca biberon bebeklerin kolayına gider ona daha kolay alışırlar sütünün inmesi de zorlaşır stres yapma bol su iç süt olsun. Bol bol inşallahMerhaba kızlar ,ben de oğlumu dün spinal sezaryen ile kucağıma aldım çok şükürağrılarım ve sancım çok ,sütüm henüz yok bebito da tutmuyor memeyi mama veriyoruz kendimi kötü hissediyorum biraz
Gözün aydın canım gelmiş geçmiş olsunSelamlar.
Bizde pazar akşamı kızımla buluştuk şükür
Bana anneler günü hediyesi olarak geldi.
Bı hafta hastanede gözetim altında kaldım.
Günde 2 kere sancı verdiler alttan muayeneler ntsler .
6gun böyle geçti suyum geldi ama sancı gelmedi açılma olmadı.
Pazar günde doktor bebeği zorlamayalim dedi. Sezeryana alalım dedi.
40+6 da iken bebeğimi iftar saatlerinde kucağıma aldım.
Babası da girdi doğuma.
Babasına verdiler sarıp sarmalayip.
Sonra odaya ben çıktım.
Geldim ki elleri ağzında :)
Çok şükür iyiyiz.
Eşim doğar doğmaz yanıma getirdi ben ağlıyorum Allah'ım rüya mı diye
O kadar 6gun ha bugün ha yarın acılarla beklemeden sonra inanamadim.
Şuan dikiş acilarim var ama ikimizde iyiyiz elhamdülillah.
Tüm herkese hakkında ne hayırlı ise o şekilde bı doğum diliyorum.
Canım adet sancısı gibi bir sancı idi akşama kadar kesintisiz devam etti bacaklarım uyuşuyordu resmen alt tarafimda batma oluyordu gece geçti şükür .Hayırlı sahurda geceler olsun kızlar .
Girip bakamadım okuyamadım, emme süreci biraz zorladı bizi. 3 gece uykusuzluktan sonra haliyle çok zorladım , bugün daha iyiyiz şükürler olsun.
Eşim ve ben hastayız. benn zaten hastalıkla uğraşıyorum dikili öksürüğü teri Vs eşimde üstüne hasta olunca zor oldu.
@rkndmt Allah yardımcın olsun kuzum.
can sağlığı ile aldık kucağımıza inşallah geriside güzel gelir.
Hifaa hayrola ne ağrısı bu çokmu yordun kendini ?
Nilayyy Mert nasıl sen nasılsın?
@asitane161719 gurubun büyük ablası Zeynep Azra nasıl. Zeynep Rana'nın selamı var
@Pisikedii Sende gel oku bak doğruyoruz sırasıyla , nerelerdesin hiçmi merak etmiyorsun zalım , herşey yolundamı?
aklıma gelmeyen diğer herkes iyiler inşallah .
Merhaba kızlar ,ben de oğlumu dün spinal sezaryen ile kucağıma aldım çok şükürağrılarım ve sancım çok ,sütüm henüz yok bebito da tutmuyor memeyi mama veriyoruz kendimi kötü hissediyorum biraz
Canım adet sancısı gibi bir sancı idi akşama kadar kesintisiz devam etti bacaklarım uyuşuyordu resmen alt tarafimda batma oluyordu gece geçti şükür .
Siz nasılsınız Zeynep Rana nasıl ❤ ablasıyla abisi nasıllar ay ❤ alıştılar mi
Tabi bağışıklık düştu zaten hastaydin üstüne bide doğumhane de soğuk yedin üstüne tuz biber oldubekledikleri An geldi deli gibi mutlular. üşütme halim öksürük
çok hastayım
amin kuzum ya .Tabi bağışıklık düştu zaten hastaydin üstüne bide doğumhane de soğuk yedin üstüne tuz biber olducanım benim dikkat et kendine Allah'ım şafi ismiyle şifa versin inşallah tez vakitte ❤
Allah'ım kolaylık versin canım çok zoramin kuzum ya .
öksürükten heryerim ağrıyor mahvoldum. inşallah bugün hafifler. eşimde hasta moralim bozuk açıkçası .
@ rkndmt seni merak etmiştim ne zamandır. Yaşadıklatın gerçekten çok zor biliyorum ama şimdi bebeğin kucağında ne güzel. Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer. seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız bir farkla ben gece başlayan sancıların doğum sancısı olup olmadığından emin olamadım. Sabaha karşı nst de sancılarım çıktı 7 gibi nişanım geldi doktora kontrol saatinde 8 buçukta gittiğimde 4 cm açılmam olduğunu öğrendim. Hatta doktora eve gidip evde çekeyim mi sancımı dediğimde doktor bana evde mi doğurmayı planlıyorsun doğru hastaneye yatışın yapılsın öğlen doğurursun dedi. Hastaneye gittim saat 9 buçuk tu sanırım 3 saat sonra doktor geldiğinde 8 cm olmuştum bile suyumu patlattı doktor ve beni hemen doğumhaneye aldılar. Ben de hastaneye gidince nolur nolmaz diye epidural yaptırmıştım. Sancım çok fazla gelmiyordu bana hemşirelere sormuştum bu mu olacak doğum sancım artacak mı diye sıklaşır ama şiddeti böyle olur dediler. Ben de nolur nolmaz yine de epidural yaptıralım dedim. Korkmuştum çünkü nedense doğumhaneye indiğimde 10 cm açılmıştım ama sancılarım hala bana çok gelmiyordu. Doktor yanına bir arkadaşını da almıştı beni muayene ettiklerinde kemiğin biraz içeri basık bir deneyelim dediler. Ikınmamı istediler sancım geldikçe ıkındım ama olmadı. İki doktor da geldi elleriyle çekmeye çalıştılar yine gelmedi. Doktorum daha fazla riske atmayalım dedi ve beni acilen sezaryene aldılar. Ben de senin gibi hayal kırıklığıyla korkuyla sezaryene girdim sesini duyduğumda her şey önemini yitirdi benim için. Sonrasında ise annelik heyecanı bebeğini doyurma telaşı derken sancısı dikişi her şeyine katlanıyor insan. Bundan sonrası daha güzel olacak inşallah. Dua ediyorum hepimiz için.Kızlar merhaba, Perşembe akşamı epudral sezeryan ile yavruma kavuştum. Detayları anlatırım. normal doğum sürecini 26 saat civarı yaşayıp olmayınca sezeryan oldu.biraz zor bir süreçti uykusuzluk ve yorgunluk bebeğe adapte olamama, ağrılar, aglamalar, çok şükür bugün biraz kendime gelebildim , süt sorunu yaşıyorum zaten mama ile besliyorum,onun verdiği sıkıntılar bütün vaktimi enerjimi süt üretimi için harcıyorum. Elime telefon nerdeyse hiç almadım, bebegimle bunu aşmaya çalışıyoruz. Göğüs ucu küçük olduğundan emzirmeye sıkıntılar yaşıyoruz,haliyle etmesi lazım süt üretimi için , pompayla da olmuyo bu is, mücadele ediyoruz bebegimle inşallah aşariz , kendimi unuttum günlerdir. Anneliği yeni farkına varıyorum.agrilar çok fazlaydı.sezeryan çok zormuş her yönüyle, beni çok zorladı, hem normal doğum için o sancilara katlanıp iki gün uykusuzluk ve sancı süreci çekip üstüne sezeryan olup sezeryanin süreci eklendiginden iki kat yoruldum malesef. Bendeki durum bu kızlar,okuyamadım herşeyi girip yazdım sadece dua edelim birbirimize
Hayırlı sahurda geceler olsun kızlar .
Girip bakamadım okuyamadım, emme süreci biraz zorladı bizi. 3 gece uykusuzluktan sonra haliyle çok zorladım , bugün daha iyiyiz şükürler olsun.
Eşim ve ben hastayız. benn zaten hastalıkla uğraşıyorum dikili öksürüğü teri Vs eşimde üstüne hasta olunca zor oldu.
@rkndmt Allah yardımcın olsun kuzum.
can sağlığı ile aldık kucağımıza inşallah geriside güzel gelir.
Hifaa hayrola ne ağrısı bu çokmu yordun kendini ?
Nilayyy Mert nasıl sen nasılsın?
@asitane161719 gurubun büyük ablası Zeynep Azra nasıl. Zeynep Rana'nın selamı var
@Pisikedii Sende gel oku bak doğruyoruz sırasıyla , nerelerdesin hiçmi merak etmiyorsun zalım , herşey yolundamı?
aklıma gelmeyen diğer herkes iyiler inşallah .
karapisso daha iyiyim çok şükür. Dikişlerim biraz zorluyor bir de göğüs uçlarım yara oldu onlarla uğraşıyorum. Mert bebek iyi çok şükür sürekli emmek istiyor daha sütüm tam gelmedi sanırım. Hiç boş kalmadığı için yara oldu göğüsler tabii Geçecek bugünler de inşallah ama annelik çok başkaymış bana bunu tattırana şükürler olsun
canım daha vakti var bebeğinin demek ki, ona güven, en doğru zamanda gelecektir. Bol bol yürüyüş yapabilirsin, pilates topu ile egzersizler var YouTube den falan bakıp yapabilirsin. En güzeli hareketli olmak diye biliyorum... ama tecrübeli anneler seni daha doğru yönlendirir tabi.Arkadaşlar bebeğin kafası doğum kanalına girmedi hala ne yapabilirim fikri olan var mı ? 39+4 teyim
Herşey gönlüne göre olur inşallah canım sen içini ferah tutkızlar doğuran tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün. Lütfen sütünüz yok sanmayın, ilk 3-5 gün kolostrum gelir, altın değerindedir ve bebeğinize yeter. Zaten daha midesi kiraz çekirdeği kadar ilk günlerde. Kendinize ve bebeğinize güvenin, pozitif düşünün. 9 ay bebeğinizi büyüten vücudunuz şimdide onun için gerekli olan en kıymetli besini yapacaktır. Bebeğin ilk günlerde doğum kilosunun %10 u kadarını kaybetmesi normaldir, bu zaten çoğunlukla ödem, yani suyu atıyor onun vücudu da... Kendinizi ne olur üzmeyin, sağlıkla bebeğinize kavuşmanın mutluluğunu yaşayın.
İnşallah biz de önümüzdeki hafta kavuşuruz minik kuzumla. Bu hafta eşimin de olmaması nedeni ile benim için oldukça stresli geçiyor. Hem sezaryen olacak olmanın korkusu, hem bebeğim iyi mi endişesi... üstesinden gelmeye sakin ve pozitif kalmaya çalışıyorum ama akşam saatleri daha bir zor sanki .
canım daha vakti var bebeğinin demek ki, ona güven, en doğru zamanda gelecektir. Bol bol yürüyüş yapabilirsin, pilates topu ile egzersizler var YouTube den falan bakıp yapabilirsin. En güzeli hareketli olmak diye biliyorum... ama tecrübeli anneler seni daha doğru yönlendirir tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?