Ağrım var canım sabahtan beri ama doğum sancısı gibi değil adet sancısı gibi yorgunluktan diyorum ama hayırdır inşallahHayır olsun canım belirtiler mi var ?
Canım çok geçmiş olsunKızlar merhaba, Perşembe akşamı epudral sezeryan ile yavruma kavuştum. Detayları anlatırım. normal doğum sürecini 26 saat civarı yaşayıp olmayınca sezeryan oldu.biraz zor bir süreçti uykusuzluk ve yorgunluk bebeğe adapte olamama, ağrılar, aglamalar, çok şükür bugün biraz kendime gelebildim , süt sorunu yaşıyorum zaten mama ile besliyorum,onun verdiği sıkıntılar bütün vaktimi enerjimi süt üretimi için harcıyorum. Elime telefon nerdeyse hiç almadım, bebegimle bunu aşmaya çalışıyoruz. Göğüs ucu küçük olduğundan emzirmeye sıkıntılar yaşıyoruz,haliyle etmesi lazım süt üretimi için , pompayla da olmuyo bu is, mücadele ediyoruz bebegimle inşallah aşariz , kendimi unuttum günlerdir. Anneliği yeni farkına varıyorum.agrilar çok fazlaydı.sezeryan çok zormuş her yönüyle, beni çok zorladı, hem normal doğum için o sancilara katlanıp iki gün uykusuzluk ve sancı süreci çekip üstüne sezeryan olup sezeryanin süreci eklendiginden iki kat yoruldum malesef. Bendeki durum bu kızlar,okuyamadım herşeyi girip yazdım sadece dua edelim birbirimize
Bugün gören bana bebek toplanmış göbeğinin başına diyorartık bu neye işaret bilmiyorum ama bende sabahtan beri adet sızısı gibi ağrı çekiyorum oturamiyorum vajinamda batma hissediyorum ikinci hamileliğim ama ilki acil sezeryan olduğu için hiç bilmiyorum doğum sancısını maalesef
Bugün bende öyleyimBana da eşim göbeğin sivrilmiş dedi. Yatarken sağdan sola dönerken çok ağrım oluyor ilkkez bugün başladı. Kasık ve alt karın sızım da bitmedi.
Benim de sürekli bir bel ağrım olmuştu ilkinde doğum sancısı başlamadan önce. Hiç belli olmaz canım belki de doğumun habercisidir. Ya da hiç alakası yoktur zamanla anlaşılır artık. Hakkında hayırlısı olsun inşallah bizi de haberdar etAğrım var canım sabahtan beri ama doğum sancısı gibi değil adet sancısı gibi yorgunluktan diyorum ama hayırdır inşallahrandevu almaya çalışıyorum randevu dolu olmazsa sabah erken gidecem kontrole inşallah
İnşallah canım acil e gitmek istemedim devamlı randevu almayı deniyorum haberdar ederim inşallahBenim de sürekli bir bel ağrım olmuştu ilkinde doğum sancısı başlamadan önce. Hiç belli olmaz canım belki de doğumun habercisidir. Ya da hiç alakası yoktur zamanla anlaşılır artık. Hakkında hayırlısı olsun inşallah bizi de haberdar et
Canım öncelikle gözün aydın sağ salim kavuşmuşsunuz çok sevindimKızlar merhaba, Perşembe akşamı epudral sezeryan ile yavruma kavuştum. Detayları anlatırım. normal doğum sürecini 26 saat civarı yaşayıp olmayınca sezeryan oldu.biraz zor bir süreçti uykusuzluk ve yorgunluk bebeğe adapte olamama, ağrılar, aglamalar, çok şükür bugün biraz kendime gelebildim , süt sorunu yaşıyorum zaten mama ile besliyorum,onun verdiği sıkıntılar bütün vaktimi enerjimi süt üretimi için harcıyorum. Elime telefon nerdeyse hiç almadım, bebegimle bunu aşmaya çalışıyoruz. Göğüs ucu küçük olduğundan emzirmeye sıkıntılar yaşıyoruz,haliyle etmesi lazım süt üretimi için , pompayla da olmuyo bu is, mücadele ediyoruz bebegimle inşallah aşariz , kendimi unuttum günlerdir. Anneliği yeni farkına varıyorum.agrilar çok fazlaydı.sezeryan çok zormuş her yönüyle, beni çok zorladı, hem normal doğum için o sancilara katlanıp iki gün uykusuzluk ve sancı süreci çekip üstüne sezeryan olup sezeryanin süreci eklendiginden iki kat yoruldum malesef. Bendeki durum bu kızlar,okuyamadım herşeyi girip yazdım sadece dua edelim birbirimize
Kızlar teşekkürler alintilayamadim, yaşadıklarımı hemen yazayım dedim.bu arada perşembeden buyana doğum yapan oldumu?
Kızlar ben geçen hafta sonunda afedersiniz ishal olmuştum, kasık larda gaz sancıları vardı. Sonra bu gaz sancıları ve ishale ama doktor doğum yaklasiyo dedi pazartesi. Acilmam hiç yoktu.
Çarşamba doktor kontrolünden sobra yoğun ağrılarım oldu öyle gaz sancıları ki bıçak saplanıyor gibi gaz sancısı.ben hep belde ağrı başlar karına ulaşır karın sertleşir diye duyduğumdan gaz diye sancı içinde kivrandim gün içinde gelen giden agrilardi.carsamba Perşembe oldum öldüm dirildim bu sancilarla, sürekli merdiven çıktım ve yürüyüş yaptım acilmam olsun diye.
Çarşamba gece ölüyorum sandım 22 de hastaneye gittik hastanenin kapısında ağrım gitti,bagirsaklarim rahatladı diye eve döndüm.
Evde fena hale geldi yuruyemedim bıçak giriyor alt tarafima resmen ağlıyorum, yine gittik hastaneye gece 2 de , hastaneye gidince sancı geçti ama dönmedik eve nstye girdim sancılar cikiyo 120-140 larda, doktor geldi ne gazı doguruyosun dedi:) açılma hiç yok, onun üzerine suni sancı ile desteklediler doğal sancıları, epudral takıldı, benim sancılar öldüren cinsten gelmeye başlayınca epudralle ağrıyı hafiflettiler, Perşembe günü akşam 4 e kadar hiç acilmam olmadı, nst de bebegin strese girdigini söyledi doktor ki zaten uzun süre hareketsiz kalıyordu kalp atışlarında sıkıntı olmaya başladı. Doktorum da bir gündür ciddi sancıların var normalde bu vakte kadar doğum bile olmalıydı hiç açılma yok ve ben bebeği tehlikeye atamam, bebek strese girdi çok fazla, bu kasilmalara bebek daha fazla dayanamaz ve ben sezeryanla alıp sagsaglim kucağına vereyim diyorum,sonrasında üzülmeyin dedi. Zaten ben bebeğin kalp atışları salı sıkıntıyı görünce dedim sezeryan olsun , her derde vardır bir hayır, belki normal doğum yapmam ben ve bebek için hiç iyi olmayacak sonuçlar doguracakti,Allah ta bunun önüne geçti diye hissettim o an. Ama bebeğe bişey olacak korkusuyla ve iki gecedir uyku uyumadigimdan, birde sürekli gelen her ebenin alttan kontrol etmesi psikolojimi çok bozdu, sezeryana girerken çok kasildim, korktum,ağladım,ameliyat boyunca titredim ve hiç bişey hatırlamıyorum o süreçle ilgili. Tek hatırladığım benim halime ağlayan eşim ve bebeği yanağına getirip öptüğüm o saniyeler.
Yani yürüdüm aşırı hareketliydim, hurmalar yedim ama fayda etmedi bana:)
Sezeryan olacağımı bilseydim öncesinde o ağrıları çekmez ,alttan muayenelere katlanmazdim,temiz temiz rahat bir kafayla gider yatardim hastaneye ama kısmet.
Sancılar vurdukça dua ettim benden dua bekleyenler vardı, belki de o dualar kabul olsun diye o süreçleri de Allah yaşattı. Oğlum yanımda herşeye bedel meleğim
Ve aleyküm selamHayırlı sahurda geceler olsun kızlar .
Girip bakamadım okuyamadım, emme süreci biraz zorladı bizi. 3 gece uykusuzluktan sonra haliyle çok zorladım , bugün daha iyiyiz şükürler olsun.
Eşim ve ben hastayız. benn zaten hastalıkla uğraşıyorum dikili öksürüğü teri Vs eşimde üstüne hasta olunca zor oldu.
R rkndmt Allah yardımcın olsun kuzum.
can sağlığı ile aldık kucağımıza inşallah geriside güzel gelir.
Hifaa hayrola ne ağrısı bu çokmu yordun kendini ?
Nilayyy Mert nasıl sen nasılsın?
A asitane161719 gurubun büyük ablası Zeynep Azra nasıl. Zeynep Rana'nın selamı var
Pisikedii Sende gel oku bak doğruyoruz sırasıyla , nerelerdesin hiçmi merak etmiyorsun zalım , herşey yolundamı?
aklıma gelmeyen diğer herkes iyiler inşallah .
Kızlar teşekkürler alintilayamadim, yaşadıklarımı hemen yazayım dedim.bu arada perşembeden buyana doğum yapan oldumu?
Kızlar ben geçen hafta sonunda afedersiniz ishal olmuştum, kasık larda gaz sancıları vardı. Sonra bu gaz sancıları ve ishale ama doktor doğum yaklasiyo dedi pazartesi. Acilmam hiç yoktu.
Çarşamba doktor kontrolünden sobra yoğun ağrılarım oldu öyle gaz sancıları ki bıçak saplanıyor gibi gaz sancısı.ben hep belde ağrı başlar karına ulaşır karın sertleşir diye duyduğumdan gaz diye sancı içinde kivrandim gün içinde gelen giden agrilardi.carsamba Perşembe oldum öldüm dirildim bu sancilarla, sürekli merdiven çıktım ve yürüyüş yaptım acilmam olsun diye.
Çarşamba gece ölüyorum sandım 22 de hastaneye gittik hastanenin kapısında ağrım gitti,bagirsaklarim rahatladı diye eve döndüm.
Evde fena hale geldi yuruyemedim bıçak giriyor alt tarafima resmen ağlıyorum, yine gittik hastaneye gece 2 de , hastaneye gidince sancı geçti ama dönmedik eve nstye girdim sancılar cikiyo 120-140 larda, doktor geldi ne gazı doguruyosun dedi:) açılma hiç yok, onun üzerine suni sancı ile desteklediler doğal sancıları, epudral takıldı, benim sancılar öldüren cinsten gelmeye başlayınca epudralle ağrıyı hafiflettiler, Perşembe günü akşam 4 e kadar hiç acilmam olmadı, nst de bebegin strese girdigini söyledi doktor ki zaten uzun süre hareketsiz kalıyordu kalp atışlarında sıkıntı olmaya başladı. Doktorum da bir gündür ciddi sancıların var normalde bu vakte kadar doğum bile olmalıydı hiç açılma yok ve ben bebeği tehlikeye atamam, bebek strese girdi çok fazla, bu kasilmalara bebek daha fazla dayanamaz ve ben sezeryanla alıp sagsaglim kucağına vereyim diyorum,sonrasında üzülmeyin dedi. Zaten ben bebeğin kalp atışları salı sıkıntıyı görünce dedim sezeryan olsun , her derde vardır bir hayır, belki normal doğum yapmam ben ve bebek için hiç iyi olmayacak sonuçlar doguracakti,Allah ta bunun önüne geçti diye hissettim o an. Ama bebeğe bişey olacak korkusuyla ve iki gecedir uyku uyumadigimdan, birde sürekli gelen her ebenin alttan kontrol etmesi psikolojimi çok bozdu, sezeryana girerken çok kasildim, korktum,ağladım,ameliyat boyunca titredim ve hiç bişey hatırlamıyorum o süreçle ilgili. Tek hatırladığım benim halime ağlayan eşim ve bebeği yanağına getirip öptüğüm o saniyeler.
Sezeryan olacağımı bilseydim öncesinde o ağrıları çekmez ,alttan muayenelere katlanmazdim,temiz temiz rahat bir kafayla gider yatardim hastaneye ama kısmet.
Sancılar vurdukça dua ettim benden dua bekleyenler vardı, belki de o dualar kabul olsun diye o süreçleri de Allah yaşattı. Oğlum yanımda herşeye bedel meleğim
Seninde gözün aydın canım,Allah bağışlasınolaya bakış açına bayıldım güzel anne
dualrınn hayırlısıyla kabul olsuninşallah.
hem kendi sancın hem suni açılma olmadıysa anne bebek Dostu sezeryan can kurtarıcı oluyor. maşallah sorunsuz bir sezeryan olmuş. Allah Size bağışlasın .
Ben ve nilay saat farkı ile doğum yaptık.
11 mayıs gece 23.40 da normal doğum ile kucağıma aldım yavrumu .
Şükürler olsun , hiç üzülme normal olmadı diye. ben kendimi çok yıpratmıştım saçmalıklan başka bişey değilmiş. önemli.olan sağlığımız , her iki doğumunda zorlukları var. ama sonu güzel herşeye değer. veren Allaha şükürler olsun.
Çok geçmiş olsun canım.... Rabbim analı babalı büyütsün inşallah en güzeli onu koklamak zatenKızlar teşekkürler alintilayamadim, yaşadıklarımı hemen yazayım dedim.bu arada perşembeden buyana doğum yapan oldumu?
maşallah SizeSeninde gözün aydın canım,Allah bağışlasınbende normal doğum olsun diye biseyim yoktu hep kendim ve bebiş için en güzeline dua ettim çok şükür bitti gitti
Maşallah canım gecikiyorsa güzelleşiyordur dedikleri bu olsa gerek. Hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel ahlak sahibi göz aydınlığı bir evlat olsun sizlereKızlar bende dün kızıma kavuştum çok şükür sağ Salim aldık kucağımızaBenim 5 düşüğüm vardı 6. gebelikte kavuştum kızıma Rabbime ne kadar şükretsem az... Spinal sezeryan oldum ağrılarım var tabii ama bi an önce eve gitmek istiyorum... Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?