Hayır olsun canım belirtiler mi var ?
Ağrım var canım sabahtan beri ama doğum sancısı gibi değil adet sancısı gibi yorgunluktan diyorum ama hayırdır inşallah randevu almaya çalışıyorum randevu dolu olmazsa sabah erken gidecem kontrole inşallah

Canım çok geçmiş olsun rabbim sağlık sıhhat versin herşey gönlünce olsun inşallah

Bana da eşim göbeğin sivrilmiş dedi. Yatarken sağdan sola dönerken çok ağrım oluyor ilkkez bugün başladı. Kasık ve alt karın sızım da bitmedi.

Bana da eşim göbeğin sivrilmiş dedi. Yatarken sağdan sola dönerken çok ağrım oluyor ilkkez bugün başladı. Kasık ve alt karın sızım da bitmedi.
Bugün bende öyleyim Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin canım

Benim de sürekli bir bel ağrım olmuştu ilkinde doğum sancısı başlamadan önce. Hiç belli olmaz canım belki de doğumun habercisidir. Ya da hiç alakası yoktur zamanla anlaşılır artık. Hakkında hayırlısı olsun inşallah bizi de haberdar et

İnşallah canım acil e gitmek istemedim devamlı randevu almayı deniyorum haberdar ederim inşallah

Canım öncelikle gözün aydın sağ salim kavuşmuşsunuz çok sevindim zor günler geçirmişsin geçiriyorsun Allah yardımcın olsun. Zamanla her şey öyle güzel aşılıyor ki... Hepsi değerli birer tecrübe olarak sana anlam katacak inşallah. Düzene girdikçe yaz bize de unutma bizi

Kızlar teşekkürler alintilayamadim, yaşadıklarımı hemen yazayım dedim.bu arada perşembeden buyana doğum yapan oldumu?

Kızlar ben geçen hafta sonunda afedersiniz ishal olmuştum, kasık larda gaz sancıları vardı. Sonra bu gaz sancıları ve ishale ama doktor doğum yaklasiyo dedi pazartesi. Acilmam hiç yoktu.
Çarşamba doktor kontrolünden sobra yoğun ağrılarım oldu öyle gaz sancıları ki bıçak saplanıyor gibi gaz sancısı.ben hep belde ağrı başlar karına ulaşır karın sertleşir diye duyduğumdan gaz diye sancı içinde kivrandim gün içinde gelen giden agrilardi.carsamba Perşembe oldum öldüm dirildim bu sancilarla, sürekli merdiven çıktım ve yürüyüş yaptım acilmam olsun diye.
Çarşamba gece ölüyorum sandım 22 de hastaneye gittik hastanenin kapısında ağrım gitti,bagirsaklarim rahatladı diye eve döndüm.
Evde fena hale geldi yuruyemedim bıçak giriyor alt tarafima resmen ağlıyorum, yine gittik hastaneye gece 2 de , hastaneye gidince sancı geçti ama dönmedik eve nstye girdim sancılar cikiyo 120-140 larda, doktor geldi ne gazı doguruyosun dedi:) açılma hiç yok, onun üzerine suni sancı ile desteklediler doğal sancıları, epudral takıldı, benim sancılar öldüren cinsten gelmeye başlayınca epudralle ağrıyı hafiflettiler, Perşembe günü akşam 4 e kadar hiç acilmam olmadı, nst de bebegin strese girdigini söyledi doktor ki zaten uzun süre hareketsiz kalıyordu kalp atışlarında sıkıntı olmaya başladı. Doktorum da bir gündür ciddi sancıların var normalde bu vakte kadar doğum bile olmalıydı hiç açılma yok ve ben bebeği tehlikeye atamam, bebek strese girdi çok fazla, bu kasilmalara bebek daha fazla dayanamaz ve ben sezeryanla alıp sagsaglim kucağına vereyim diyorum,sonrasında üzülmeyin dedi. Zaten ben bebeğin kalp atışları salı sıkıntıyı görünce dedim sezeryan olsun , her derde vardır bir hayır, belki normal doğum yapmam ben ve bebek için hiç iyi olmayacak sonuçlar doguracakti,Allah ta bunun önüne geçti diye hissettim o an. Ama bebeğe bişey olacak korkusuyla ve iki gecedir uyku uyumadigimdan, birde sürekli gelen her ebenin alttan kontrol etmesi psikolojimi çok bozdu, sezeryana girerken çok kasildim, korktum,ağladım,ameliyat boyunca titredim ve hiç bişey hatırlamıyorum o süreçle ilgili. Tek hatırladığım benim halime ağlayan eşim ve bebeği yanağına getirip öptüğüm o saniyeler.
Yani yürüdüm aşırı hareketliydim, hurmalar yedim ama fayda etmedi bana:)
Sezeryan olacağımı bilseydim öncesinde o ağrıları çekmez ,alttan muayenelere katlanmazdim,temiz temiz rahat bir kafayla gider yatardim hastaneye ama kısmet.
Sancılar vurdukça dua ettim benden dua bekleyenler vardı, belki de o dualar kabul olsun diye o süreçleri de Allah yaşattı. Oğlum yanımda herşeye bedel meleğim

Hayırlı sahurda geceler olsun kızlar .
Girip bakamadım okuyamadım, emme süreci biraz zorladı bizi. 3 gece uykusuzluktan sonra haliyle çok zorladım , bugün daha iyiyiz şükürler olsun.
Eşim ve ben hastayız. benn zaten hastalıkla uğraşıyorum dikili öksürüğü teri Vs eşimde üstüne hasta olunca zor oldu.
R rkndmt Allah yardımcın olsun kuzum.
can sağlığı ile aldık kucağımıza inşallah geriside güzel gelir.
Hifaa hayrola ne ağrısı bu çokmu yordun kendini ?
Nilayyy Mert nasıl sen nasılsın?
A asitane161719 gurubun büyük ablası Zeynep Azra nasıl. Zeynep Rana'nın selamı var
Pisikedii Sende gel oku bak doğruyoruz sırasıyla , nerelerdesin hiçmi merak etmiyorsun zalım , herşey yolundamı?
aklıma gelmeyen diğer herkes iyiler inşallah .

olaya bakış açına bayıldım güzel anne
dualrınn hayırlısıyla kabul olsuninşallah.
hem kendi sancın hem suni açılma olmadıysa anne bebek Dostu sezeryan can kurtarıcı oluyor. maşallah sorunsuz bir sezeryan olmuş. Allah Size bağışlasın .
Ben ve nilay saat farkı ile doğum yaptık.
11 mayıs gece 23.40 da normal doğum ile kucağıma aldım yavrumu .
Şükürler olsun , hiç üzülme normal olmadı diye. ben kendimi çok yıpratmıştım saçmalıklan başka bişey değilmiş. önemli.olan sağlığımız , her iki doğumunda zorlukları var. ama sonu güzel herşeye değer. veren Allaha şükürler olsun.

Ve aleyküm selam

Çok geçmiş olsun canım ilk bir iki haftayı atlatınca birçok şey düzene girmiş olacak inan. Ay resmen ilk günleri hatırlamak istemiyorum

Biz iyiyiz çok şükür bol bez değiştirmeli emzirmeli ağlamalı zırlamalı mızmızlanmalı arada gülücükler atmalı günler geçiriyoruz. Sabaha 1.ay kontrolümüz var boyumuz kilomuz ve alemde bakalım.

Zor bir doğum süreci olmuş ama sonucu çok güzel olmuş canım. Rabbim korumuş ikinizi de... Bundan sonrasına odaklan zamanla her şey çok daha güzel olacak inan

Seninde gözün aydın canım,Allah bağışlasın bende normal doğum olsun diye biseyim yoktu hep kendim ve bebiş için en güzeline dua ettim çok şükür bitti gitti

Çok geçmiş olsun canım.... Rabbim analı babalı büyütsün inşallah en güzeli onu koklamak zaten

Kızlar bende dün kızıma kavuştum çok şükür sağ Salim aldık kucağımıza Benim 5 düşüğüm vardı 6. gebelikte kavuştum kızıma Rabbime ne kadar şükretsem az... Spinal sezeryan oldum ağrılarım var tabii ama bi an önce eve gitmek istiyorum... Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Maşallah canım gecikiyorsa güzelleşiyordur dedikleri bu olsa gerek. Hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel ahlak sahibi göz aydınlığı bir evlat olsun sizlere yarına kendini çok daha iyi hissedersin Allah'ın izniyle şifa versin Rabbim sana da

Merhaba öncelikle bebeğinize kavuşmanızı tebrik ederim hayırlı olsun sağlıklı olsun da nasıl olursa olsun. Benim de hiç açılmam yok ve geceden beri gaz sancısı çekiyorum. Benim de bel ağrım yok. Acaba ben de mi doğuruyorum ama haberim yok :) dün kontrole gittiğimde nst de biraz sancım çıktı. Bebek normaldi. Doğum kanalına girmemiş ama pozisyonunu almıştı. Rahmimde yumuşama yok, açılma yok
Suyum nişanım gelmedi hiçbi şey yok
Hiçbi belirti olmadan doğum oluyor mu acaba?

Selamlar.
Bizde pazar akşamı kızımla buluştuk şükür
Bana anneler günü hediyesi olarak geldi.
Bı hafta hastanede gözetim altında kaldım.
Günde 2 kere sancı verdiler alttan muayeneler ntsler .
6gun böyle geçti suyum geldi ama sancı gelmedi açılma olmadı.
Pazar günde doktor bebeği zorlamayalim dedi. Sezeryana alalım dedi.
40+6 da iken bebeğimi iftar saatlerinde kucağıma aldım.
Babası da girdi doğuma.
Babasına verdiler sarıp sarmalayip.
Sonra odaya ben çıktım.
Geldim ki elleri ağzında :)
Çok şükür iyiyiz.
Eşim doğar doğmaz yanıma getirdi ben ağlıyorum Allah'ım rüya mı diye
O kadar 6gun ha bugün ha yarın acılarla beklemeden sonra inanamadim.
Şuan dikiş acilarim var ama ikimizde iyiyiz elhamdülillah.
Tüm herkese hakkında ne hayırlı ise o şekilde bı doğum diliyorum.

Doğum yapan herkesi tek tek kutluyorum hepinizin gözüaydın olsun. Biz erken doğmasaydık mayıs annesi olacaktım nasip böyleymiş şimdi 45 günlük oldu sıpacık uyku uyutmuyor hala :)) annelik zor ama en mükemmel duygu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…