• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar mutlu herşeyin yolunda gideceği bir hafta olsun inşallah aldınız çoğunuz mis kokulularinizi kucağınıza unuttunuz bizi ☺️ dua edin bize de sağ selamet sağlıkla kavusalim inşallah ❤️
Canım şu an emzirmekten başka bir şey yapmıyorum daha yeni evimize geldik. Alışacağız inşallah. 😍😘😘 Senin de güzel haberlerini bekliyorum.

Canım doktorum bana bebeğin suyunun pembemsi olacağını söyledi öyle su gibi olmaz bende öyleyim bebek aşağıya baskı yapıyor yürürken felan kafası sanki altimda gibi dibim düşecek gibi yuruyemiyorum benim kontrolüm de cuma günü inşallah dayanirim o zaman a kadar sezeryan günü vercek doktor
Ay anladımm canım demekki normalmiş dün sabah bi anda başladı bende,çok sinir bozucu 🤔🤔 inşallah ya hayirlisiyla kucağımıza alalım inş 🤗

Canım şu an emzirmekten başka bir şey yapmıyorum daha yeni evimize geldik. Alışacağız inşallah. 😍😘😘 Senin de güzel haberlerini bekliyorum.
Ay canım alışırsın annelik değişik hemen alisiyorsun daha önce hep hayatindaymis gibi 😍❤️ koklayin benim yerime de ❤️ benim bu hafta gelecek gibi sanki yerleşmeye çalışıyormuş gibi oğlum bu haftaki kontrole bavullarla gidecem nolur nolmaz içimde öyle bir his var 🙊

Ay anladımm canım demekki normalmiş dün sabah bi anda başladı bende,çok sinir bozucu 🤔🤔 inşallah ya hayirlisiyla kucağımıza alalım inş 🤗
İnşallah canım ❤️ benimde bir haftadır böyle üşeniyorum yoruluyorum WC ye giderken artık 😅 bak bugün afedersin de sanki büyük abdeste sıkışmış gibiyim ama yok boş boş yol yapıyorum WC ye

İnşallah canım ❤️ benimde bir haftadır böyle üşeniyorum yoruluyorum WC ye giderken artık 😅 bak bugün afedersin de sanki büyük abdeste sıkışmış gibiyim ama yok boş boş yol yapıyorum WC ye
Aynı valla bende öyle canım tahmini doğum tarihlerimizde yakın 🤗 ben her hastaneye gittiğimde sanki bişey olacak bi terslik birden suyum bitmiş felan hop bi anda doğuma alıncak gibi hissediyorum bakalım hayirlisi :(

Aynı valla bende öyle canım tahmini doğum tarihlerimizde yakın 🤗 ben her hastaneye gittiğimde sanki bişey olacak bi terslik birden suyum bitmiş felan hop bi anda doğuma alıncak gibi hissediyorum bakalım hayirlisi :KK43:
Kuzenim öyle doğum yaptı çok kolay oldu ama özel hastanedeki ebeler zorla bebeği içerde tutup doktoru bekletmis öyle anlattı şok oldum 😱 inşallah Allah'ım hayırlı doğum nasip etsin sağ salim sorunsuz kavuştursun ❤️

Canım doktorum bana bebeğin suyunun pembemsi olacağını söyledi öyle su gibi olmaz bende öyleyim bebek aşağıya baskı yapıyor yürürken felan kafası sanki altimda gibi dibim düşecek gibi yuruyemiyorum benim kontrolüm de cuma günü inşallah dayanirim o zaman a kadar sezeryan günü vercek doktor

Yere oturup destek almadan ayağını öbür ayağının üstüne getirebiliyorsan daha zaman var getiremiyorsan her an doğum yapabilirsin derler

Böyle kasıklarım ağrır gibi oluyor 5 dk filan hiç bitmiyor ama bu mu yalancı doğum sancısı????? Gerçek olan düzenli olurmuş yazıyor

Kizlar mutlu herşeyin yolunda gideceği bir hafta olsun inşallah aldınız çoğunuz mis kokulularinizi kucağınıza unuttunuz bizi ☺️ dua edin bize de sağ selamet sağlıkla kavusalim inşallah ❤️
Canım inanki unutmadık ama kendi adıma söyliyim göğüs uçlarım yara olmuş sütüm az bebeğimde sarılık başlangıcı varmiş sezaryen ağrımda cabası..bunlarla uğraşıyorum doğum yaptım ama daha rahat bir nefes alamadım..olsun rabbim sizede en kısa zamanda hayırla kavuşmayı nasip etsin

Yere oturup destek almadan ayağını öbür ayağının üstüne getirebiliyorsan daha zaman var getiremiyorsan her an doğum yapabilirsin derler
Bugün gören bana bebek toplanmış göbeğinin başına diyor 😊 artık bu neye işaret bilmiyorum ama bende sabahtan beri adet sızısı gibi ağrı çekiyorum oturamiyorum vajinamda batma hissediyorum ikinci hamileliğim ama ilki acil sezeryan olduğu için hiç bilmiyorum doğum sancısını maalesef 🙄

Kuzenim öyle doğum yaptı çok kolay oldu ama özel hastanedeki ebeler zorla bebeği içerde tutup doktoru bekletmis öyle anlattı şok oldum 😱 inşallah Allah'ım hayırlı doğum nasip etsin sağ salim sorunsuz kavuştursun ❤️
Ayy Allahım düzgün insanlarla karşılaştırsın inş benim hastanem de kötü ankaradayım pek iyi anılmayan bi hastane 😏 ama el mahkum gidicem inş sancım felan gelir açılmam olur da gittiğim gibi doğurur çıkarım diye umut ediyorum 😊

Canım inanki unutmadık ama kendi adıma söyliyim göğüs uçlarım yara olmuş sütüm az bebeğimde sarılık başlangıcı varmiş sezaryen ağrımda cabası..bunlarla uğraşıyorum doğum yaptım ama daha rahat bir nefes alamadım..olsun rabbim sizede en kısa zamanda hayırla kavuşmayı nasip etsin
Allah'ım kolaylık versin canım her sey en kısa zamanda yoluna girer inşallah

Ayy Allahım düzgün insanlarla karşılaştırsın inş benim hastanem de kötü ankaradayım pek iyi anılmayan bi hastane 😏 ama el mahkum gidicem inş sancım felan gelir açılmam olur da gittiğim gibi doğurur çıkarım diye umut ediyorum 😊
Allah'ım gönlündekini hakkında hayırlı eylesin canım inşallah herşey gönlüne göre olur ❤️

He ya 27 günlük ablayız bugüne bugün 😂 hadi bakalım seni bekliyoruz topik olarak inşallah güzel haberler getir bize 😘
Biz de bugun 14 gunluk olduk simdilik emme gaz alt degistrme uyuma seklinde gidiyoruz 15. Gunden sonra degisir diyorlar korkuyorum.sizde degisiklik var mi:) gece uykularinda vs:)

Biz de bugun 14 gunluk olduk simdilik emme gaz alt degistrme uyuma seklinde gidiyoruz 15. Gunden sonra degisir diyorlar korkuyorum.sizde degisiklik var mi:) gece uykularinda vs:)
Başlarda emzirme konusunda çok sıkıntı çektik çünkü bizim kız uyanmak bilmiyordu 😁 20.günden itibaren uyanıklık süresi ciddi derecede arttı ve hatta huysuzluk başladı diyebilirim. Yalnız kalmak istemiyor hatta kucak bile kâfi gelmiyor memeyi dahi oyalanmak için istiyor evi turlamaya başlayınca sakinleşiyor. Emzirme sürecimiz de daha düzenli çok şükür. Özetle 15i bilmem ama 20 den sonra bizde çok şey değişti 😁😂

Gece gündüze göre daha sakin şu anda bizde belli aralıklarla uyanıyor emziriyorum. Bir üç ayı devirmemiz şart uzun gece uykusu için bazen kalkmak çok ama çok zor geliyor 😪😪

Başlarda emzirme konusunda çok sıkıntı çektik çünkü bizim kız uyanmak bilmiyordu 😁 20.günden itibaren uyanıklık süresi ciddi derecede arttı ve hatta huysuzluk başladı diyebilirim. Yalnız kalmak istemiyor hatta kucak bile kâfi gelmiyor memeyi dahi oyalanmak için istiyor evi turlamaya başlayınca sakinleşiyor. Emzirme sürecimiz de daha düzenli çok şükür. Özetle 15i bilmem ama 20 den sonra bizde çok şey değişti 😁😂

Gece gündüze göre daha sakin şu anda bizde belli aralıklarla uyanıyor emziriyorum. Bir üç ayı devirmemiz şart uzun gece uykusu için bazen kalkmak çok ama çok zor geliyor 😪😪
Gozum korktu simdi baya😊

Kızlar merhaba, Perşembe akşamı epudral sezeryan ile yavruma kavuştum. Detayları anlatırım. normal doğum sürecini 26 saat civarı yaşayıp olmayınca sezeryan oldu.biraz zor bir süreçti uykusuzluk ve yorgunluk bebeğe adapte olamama, ağrılar, aglamalar, çok şükür bugün biraz kendime gelebildim , süt sorunu yaşıyorum zaten mama ile besliyorum,onun verdiği sıkıntılar bütün vaktimi enerjimi süt üretimi için harcıyorum. Elime telefon nerdeyse hiç almadım, bebegimle bunu aşmaya çalışıyoruz. Göğüs ucu küçük olduğundan emzirmeye sıkıntılar yaşıyoruz,haliyle etmesi lazım süt üretimi için , pompayla da olmuyo bu is, mücadele ediyoruz bebegimle inşallah aşariz , kendimi unuttum günlerdir. Anneliği yeni farkına varıyorum.agrilar çok fazlaydı.sezeryan çok zormuş her yönüyle, beni çok zorladı, hem normal doğum için o sancilara katlanıp iki gün uykusuzluk ve sancı süreci çekip üstüne sezeryan olup sezeryanin süreci eklendiginden iki kat yoruldum malesef. Bendeki durum bu kızlar,okuyamadım herşeyi girip yazdım sadece dua edelim birbirimize

Back