- 26 Eylül 2018
- 17
- 30
- 3
- 35
Cok tesekkur ederim sag salim geldik eve cok sukur 1 hafta oldu anca bakabildimevet ya aniden tarihin belli olmasıda insanı etkiliyor. güzel bir süpriz olmuş sana.
benim ikinci doğumumdan aniden sezeryana girecektim kalp Ritmi bozukluğundan . nasıl heyecan yapmıştım. maşallah senin hafatanda güzel. can sağlığı ile kavuşursun inşallah annesi :)
İyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim donduk evimize cok sukur yeni bakabiliyorumAy sağ salim alırsın inşallah bebeğini kucağına canım ❤ hayırlı haberlerle dön inşallah
maalesef benim kızım ters duruyor, başı yukarıda... O yüzden sezaryen olmak zorundayım... tabi bir sürpriz yapıp son anda dönmez ise :)Sizin girdi mi doğum kanalına acaba
Allah'ım kolaylık versin canımDogumun her turlusu zor ama emzirmek basli basina bir zorluk Allah hepimize kolaylik versin bende anne sutu arkasindan mama veriyorum insallah sutum artar da mamayi birakiriz ilk cocugum mamayla buyudu masallah sıkıntı yapmamaya calisiyorum artik
Çok sağol canım bugün daha iyiyim mucize gibi çok şükürMaşallah canım gecikiyorsa güzelleşiyordur dedikleri bu olsa gerek. Hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel ahlak sahibi göz aydınlığı bir evlat olsun sizlereyarına kendini çok daha iyi hissedersin Allah'ın izniyle şifa versin Rabbim sana da
Benimde aynı canım eve gidelim hersey yoluna girecek bence iyi düşünelim iyi olsunMerhaba kızlar ,ben de oğlumu dün spinal sezaryen ile kucağıma aldım çok şükürağrılarım ve sancım çok ,sütüm henüz yok bebito da tutmuyor memeyi mama veriyoruz kendimi kötü hissediyorum biraz
Bu arada hayırlı olsun canım ... Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...Merhaba kızlar ,ben de oğlumu dün spinal sezaryen ile kucağıma aldım çok şükürağrılarım ve sancım çok ,sütüm henüz yok bebito da tutmuyor memeyi mama veriyoruz kendimi kötü hissediyorum biraz
Hayırlı olsun canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallahMerhaba kızlar ,ben de oğlumu dün spinal sezaryen ile kucağıma aldım çok şükürağrılarım ve sancım çok ,sütüm henüz yok bebito da tutmuyor memeyi mama veriyoruz kendimi kötü hissediyorum biraz
Canım çok sevindim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. İnşallah hayırlı bir evlat olsun bebişin.Kızlar bende dün kızıma kavuştum çok şükür sağ Salim aldık kucağımıza❤ Benim 5 düşüğüm vardı 6. gebelikte kavuştum kızıma Rabbime ne kadar şükretsem az... Spinal sezeryan oldum ağrılarım var tabii ama bi an önce eve gitmek istiyorum... Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Hifaa umarım sen de hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Sende durumlar nasıl peki?Allah'ım kolaylık versin canım ❤ artık işiniz sizin emzirme pişik göğüs yarası na döndü doğurmayan bir ben kaldım zaar kıskanıyorumdarısı başıma inşallah
Günaydın canımHifaa umarım sen de hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Sende durumlar nasıl peki?
ay ben seni kaçırmışım ya. kuzum maşallah subhanAllah mucizene kavuştun demek . oy maşallah tekrar ya. Allah korusun sizi . düşükler kayıplar Vs derken bakhepsi geçti gitti kızın kucağında çok sevindim. şimdi nasılsın ? gözün gönlün hep aydın olsun.Kızlar bende dün kızıma kavuştum çok şükür sağ Salim aldık kucağımıza❤ Benim 5 düşüğüm vardı 6. gebelikte kavuştum kızıma Rabbime ne kadar şükretsem az... Spinal sezeryan oldum ağrılarım var tabii ama bi an önce eve gitmek istiyorum... Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Merhaba kızlar ,ben de oğlumu dün spinal sezaryen ile kucağıma aldım çok şükürağrılarım ve sancım çok ,sütüm henüz yok bebito da tutmuyor memeyi mama veriyoruz kendimi kötü hissediyorum biraz
sütün geldimi peki . benim yeni yeni iniyor şükürler olsun , kız Kilo durumun ne alemde. ben hala şoktayımkarapisso daha iyiyim çok şükür. Dikişlerim biraz zorluyor bir de göğüs uçlarım yara oldu onlarla uğraşıyorum. Mert bebek iyi çok şükür sürekli emmek istiyor daha sütüm tam gelmedi sanırım. Hiç boş kalmadığı için yara oldu göğüsler tabii Geçecek bugünler de inşallah ama annelik çok başkaymış bana bunu tattırana şükürler olsun
.Allah razı olsun. ay demi 40 hafta dolar öyle gelir diyordum. şükürler olsun kavuşturana...Gözünüz aydın. En sona kalirim derken ilkerden oldunuz. Sizin adınıza çok sevindim. Herşey istediğiniz gibi yolunda gitmiş ne güzel. Bundan sonrasında bol sütlü ve gazsiz günleriniz olsun inşallah sağlıcakla kalın.
Günaydın canımhayırlı sabahlar kızlar.
şimdi söyleyin bakemHifaa dışında kimler kaldı ahala tombik göbüşlü olan...
Ben hala kızımı emzirme telaşındayım kızlar.
geceleri sabaha kadar uyanığım. 2800 olmuş kilosu ve rengi döndü sebebi lan uyuşmazlıpımızmış. Dün hastaneye kontrole gittim moralim çok bozuk şekşlde döndüm. ama şimdi iyiyim , hakikaten ben Size doğum hikayemi yazmadım demi
kendimi toparlayıp yazmak istiyorum.
doktorum dün diyor ben seni doğurtmaya bayıldım tekrar doğurtmak istiyorum
dedim 4.olabilir ama şimdi değil.
çekirdek ailemizle bizbize az büyüyelim
sizlerde durumlar nasıl ?
Etrafımda duyudm canim bu şekilde doğum yapan sezeryandan daha iyi bence ama en iyisini sen bilirsin acele etmesen ? Biliyorum kayınvaliden için çabalıyorsun ama bebek de en güzel zamanı kendisi seçiyor doktorun da fitil koyup deneyelim diyorsa bir dene doktorun en iyisini bilir sonuçtaSelam arkadaşlar bir şey danışıcam. Şimdi doktordan geldim de sancı yok açılma yok bebek inmemiş. Ben de sezeryan oliyim artık sıkıldım dedim beklemekten. Cuma günü 40 hafta bitcek çünkü. Doktor da bebek doğum pozisyonu almış neden sezeryan olasın ki dedi istersen normal doğumu deneyelim yapabilirsin dedi. Propess diye bi ilaç var rahme yerleştiriyorlar o rahmi gevşetip açıyor ve sancı kendiliğinden başlayarak bebek doğum kanalına inmeye başlıyor. Bu şekilde doğum yapamayan kimseye rastlamadım dedi. Gerekirse suni sancı veriliyormuş.
Acaba aranızda bu şekilde fitille doğum yapan oldu mu ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?