• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet ya aniden tarihin belli olmasıda insanı etkiliyor. güzel bir süpriz olmuş sana.
benim ikinci doğumumdan aniden sezeryana girecektim kalp Ritmi bozukluğundan . nasıl heyecan yapmıştım. maşallah senin hafatanda güzel. can sağlığı ile kavuşursun inşallah annesi :)
Cok tesekkur ederim sag salim geldik eve cok sukur 1 hafta oldu anca bakabildim 😌

Dogumun her turlusu zor ama emzirmek basli basina bir zorluk Allah hepimize kolaylik versin bende anne sutu arkasindan mama veriyorum insallah sutum artar da mamayi birakiriz ilk cocugum mamayla buyudu masallah sıkıntı yapmamaya calisiyorum artik 😌
Allah'ım kolaylık versin canım ❤️ artık işiniz sizin emzirme pişik göğüs yarası na döndü doğurmayan bir ben kaldım zaar kıskanıyorum 🙄 darısı başıma inşallah 🤗

Maşallah canım gecikiyorsa güzelleşiyordur dedikleri bu olsa gerek. Hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel ahlak sahibi göz aydınlığı bir evlat olsun sizlere 😍 yarına kendini çok daha iyi hissedersin Allah'ın izniyle şifa versin Rabbim sana da :KK66:
Çok sağol canım bugün daha iyiyim mucize gibi çok şükür 🤲

Merhaba kızlar ,ben de oğlumu dün spinal sezaryen ile kucağıma aldım çok şükür 🙏 ağrılarım ve sancım çok ,sütüm henüz yok bebito da tutmuyor memeyi mama veriyoruz kendimi kötü hissediyorum biraz :KK43:
Benimde aynı canım eve gidelim hersey yoluna girecek bence iyi düşünelim iyi olsun☺️

Merhaba kızlar ,ben de oğlumu dün spinal sezaryen ile kucağıma aldım çok şükür 🙏 ağrılarım ve sancım çok ,sütüm henüz yok bebito da tutmuyor memeyi mama veriyoruz kendimi kötü hissediyorum biraz :KK43:
Bu arada hayırlı olsun canım ... Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Hayırlı olsun canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah🙏💕

Kızlar bende dün kızıma kavuştum çok şükür sağ Salim aldık kucağımıza 💕❤ Benim 5 düşüğüm vardı 6. gebelikte kavuştum kızıma Rabbime ne kadar şükretsem az... Spinal sezeryan oldum ağrılarım var tabii ama bi an önce eve gitmek istiyorum... Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah... 😍
Canım çok sevindim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. İnşallah hayırlı bir evlat olsun bebişin. 😍💕

Allah'ım kolaylık versin canım ❤ artık işiniz sizin emzirme pişik göğüs yarası na döndü doğurmayan bir ben kaldım zaar kıskanıyorum 🙄 darısı başıma inşallah 🤗
Hifaa umarım sen de hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Sende durumlar nasıl peki?

Hifaa umarım sen de hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Sende durumlar nasıl peki?
Günaydın canım 🤗beklemedeyim iki gündür vajinamda bir batma hissi var neden bilmiyorum oğlum gayet hareketli o yüzden gitmedim hastaneye yarın randevum var onu bekliyorum inşallah ❤️ dua edin benim içinde ❤️

hayırlı sabahlar kızlar.
şimdi söyleyin bakem Hifaa Hifaa dışında kimler kaldı ahala tombik göbüşlü olan...

Ben hala kızımı emzirme telaşındayım kızlar.
geceleri sabaha kadar uyanığım. 2800 olmuş kilosu ve rengi döndü sebebi lan uyuşmazlıpımızmış. Dün hastaneye kontrole gittim moralim çok bozuk şekşlde döndüm. ama şimdi iyiyim , hakikaten ben Size doğum hikayemi yazmadım demi :KK66:
kendimi toparlayıp yazmak istiyorum.
doktorum dün diyor ben seni doğurtmaya bayıldım tekrar doğurtmak istiyorum 😍
dedim 4.olabilir ama şimdi değil.
çekirdek ailemizle bizbize az büyüyelim :KK70:

sizlerde durumlar nasıl ?

Kızlar bende dün kızıma kavuştum çok şükür sağ Salim aldık kucağımıza 💕❤ Benim 5 düşüğüm vardı 6. gebelikte kavuştum kızıma Rabbime ne kadar şükretsem az... Spinal sezeryan oldum ağrılarım var tabii ama bi an önce eve gitmek istiyorum... Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah... 😍
ay ben seni kaçırmışım ya. kuzum maşallah subhanAllah mucizene kavuştun demek . oy maşallah tekrar ya. Allah korusun sizi . düşükler kayıplar Vs derken bakhepsi geçti gitti kızın kucağında çok sevindim. şimdi nasılsın ? gözün gönlün hep aydın olsun.

gebe gündüz daha memeyi annesi. bak benim 3.bebeğim bugün 4.gün ve sütün tam anlamıyla bugun geldi yani hoş diye inmiyor. bebek ilk o suyu içé içe sonra sarı yağlı sütü indirecek sonra süt gelecek. benimde bugün indİ yani. Allah Size bağışlasın , güzünüz aydın olsun .

karapisso karapisso daha iyiyim çok şükür. Dikişlerim biraz zorluyor bir de göğüs uçlarım yara oldu onlarla uğraşıyorum. Mert bebek iyi çok şükür sürekli emmek istiyor daha sütüm tam gelmedi sanırım. Hiç boş kalmadığı için yara oldu göğüsler tabii😀 Geçecek bugünler de inşallah ama annelik çok başkaymış bana bunu tattırana şükürler olsun😍
sütün geldimi peki . benim yeni yeni iniyor şükürler olsun , kız Kilo durumun ne alemde. ben hala şoktayım :D
maşallah subhanAllah doğum yaptım ve 4 kilo falzam kaldı. sanki fzlallık yok. çok mutlu oldum. hastalandım ya sonlara hiç Kilo almadım. 10 kiLo almıştım , bu günleri gösteren Rabbime şükürler olsun.

Gözünüz aydın. En sona kalirim derken ilkerden oldunuz. Sizin adınıza çok sevindim. Herşey istediğiniz gibi yolunda gitmiş ne güzel. Bundan sonrasında bol sütlü ve gazsiz günleriniz olsun inşallah sağlıcakla kalın.
.Allah razı olsun. ay demi 40 hafta dolar öyle gelir diyordum. şükürler olsun kavuşturana...

hayırlı sabahlar kızlar.
şimdi söyleyin bakem Hifaa Hifaa dışında kimler kaldı ahala tombik göbüşlü olan...

Ben hala kızımı emzirme telaşındayım kızlar.
geceleri sabaha kadar uyanığım. 2800 olmuş kilosu ve rengi döndü sebebi lan uyuşmazlıpımızmış. Dün hastaneye kontrole gittim moralim çok bozuk şekşlde döndüm. ama şimdi iyiyim , hakikaten ben Size doğum hikayemi yazmadım demi :KK66:
kendimi toparlayıp yazmak istiyorum.
doktorum dün diyor ben seni doğurtmaya bayıldım tekrar doğurtmak istiyorum 😍
dedim 4.olabilir ama şimdi değil.
çekirdek ailemizle bizbize az büyüyelim :KK70:

sizlerde durumlar nasıl ?
Günaydın canım ❤️ bende öyle kendimi yokluyorum 😅 acaba vücudumda neler değişti diye internette bı sayfa okuyordum biraz önce doğum yaklaştığında olacak belirtileri içeren bir yazı yazının sonunda bunlardan bir kaçını aynı anda yaşıyorsanız doktorunuza başvurun diyor 😅 gitsem mi yarın ki randevuya sabredsem mi onu düşünüyorum 😅😅😅 belirtilerin sadece iki tanesi yok hepsi var bende 😅
Sen nasılsın prensesim nasıl ❤️
A asitane161719 siz nasılsınız canım güzelim nasıl ❤️

Selam arkadaşlar bir şey danışıcam. Şimdi doktordan geldim de sancı yok açılma yok bebek inmemiş. Ben de sezeryan oliyim artık sıkıldım dedim beklemekten. Cuma günü 40 hafta bitcek çünkü. Doktor da bebek doğum pozisyonu almış neden sezeryan olasın ki dedi istersen normal doğumu deneyelim yapabilirsin dedi. Propess diye bi ilaç var rahme yerleştiriyorlar o rahmi gevşetip açıyor ve sancı kendiliğinden başlayarak bebek doğum kanalına inmeye başlıyor. Bu şekilde doğum yapamayan kimseye rastlamadım dedi. Gerekirse suni sancı veriliyormuş.

Acaba aranızda bu şekilde fitille doğum yapan oldu mu ????

Selam arkadaşlar bir şey danışıcam. Şimdi doktordan geldim de sancı yok açılma yok bebek inmemiş. Ben de sezeryan oliyim artık sıkıldım dedim beklemekten. Cuma günü 40 hafta bitcek çünkü. Doktor da bebek doğum pozisyonu almış neden sezeryan olasın ki dedi istersen normal doğumu deneyelim yapabilirsin dedi. Propess diye bi ilaç var rahme yerleştiriyorlar o rahmi gevşetip açıyor ve sancı kendiliğinden başlayarak bebek doğum kanalına inmeye başlıyor. Bu şekilde doğum yapamayan kimseye rastlamadım dedi. Gerekirse suni sancı veriliyormuş.

Acaba aranızda bu şekilde fitille doğum yapan oldu mu ????
Etrafımda duyudm canim bu şekilde doğum yapan sezeryandan daha iyi bence ama en iyisini sen bilirsin acele etmesen ? Biliyorum kayınvaliden için çabalıyorsun ama bebek de en güzel zamanı kendisi seçiyor doktorun da fitil koyup deneyelim diyorsa bir dene doktorun en iyisini bilir sonuçta

Back