Çok güldüm,ya hakkaten o kadar kolay olanı vardır gerçi, bir arkadaşım,annem elde çamaşır yıkarken dogmusum dedi,çömelerek yikiyomus ve doğurmuş:) bir öğrencim de annesinin yürürken farketmeden kendisini doğurduğunu anlatmıştı:)

Aynen canım önceden makat bebekler normal dogabiliyormus ama şimdi hiç risk almadan sezeryanla alınıyor komşum iki normal doğum yapmış ikisi de makat doğum olmuş şimdi direkt sezeryan , inşallah gelecek nesiller daha bilinçli olur
ya önceden hep öyleymiş canım şimdi kontrole gidiyoruz o risk bunu ye bunu yapma diye diye içimize kurt düşürüyorlar bizim köyde de kadın karının ağrıyor diye hastaneye gitmiş meğerse doğum sancisiymis kucağında bebekle eve dönünce kimse inanmamış

Gözün aydın hayırla sağlıkla buyüt inş

Hayırlı günler kızlar... 34.haftadayım ve 1 aydır hiç kilo almadım yine 1 aydır hiç ultrasonada girmedim acaba bebek kilo alıyormudur..kilom 1 aydır hiç değişmedi

Cnm sen 38 desin zaten belki dogum sancisiydi nie hemn doktora gitmedin.oyle aglatacak kadar sancin vardi da nie gitmedin

Merhaba kızlar ben bugün erkenciydim sağlık ocağına kontrole gittim kan verdim ebem bu son kontrol artık doğumdan sonra bekliyorum dedi. O kadar az mı kaldı diye düşündüm. Her şey iyi gidiyor inşallah böyle devam eder. Sağlık ocağı çalıştığım okulun yanında oradan arkadaşlarımı görmeye geldim. Öğle arasını bekliyorum. Eskiden tatilde bir an önce okul başlasın derdim çalışmadan uzun süre durmak bana göre değildi. Şimdi hiç özlememişim hamilelikten herhalde

Cnm sen 38 desin zaten belki dogum sancisiydi nie hemn doktora gitmedin.oyle aglatacak kadar sancin vardi da nie gitmedin

Düzenli değil diye gitmedim canım,bugünde üç dört defa oldu sadece, doktora gidince de orda da bekliyorsun , hastane ortamı, belki biraz açılma varsa süreci hizlandirirlar falan diye evde bekliyorum, zaten gelecekse bebiş bitmeyen ağrılar gelir mecbur koşa koşa gideriz o zaman.

Bende de aynı duygular var, bebişi bırakıp nasıl ise gitcem diye düşünüyorum:)

Canım doğum sonrası izin çok lazım oluyor diye mecburen gelip gidiyorum ama çok şükür rahatım evde daha çok yoruluyorum valla. İzne ayrılınca da son hazırlıklar derken sanırım dinlenmeye fırsat olmayacak..Bebekten sonrasını hiiiç düşünemiyorum Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin de bir evlat için herşeye değer. Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah..

R rkndmt aynı anlattığın gibi sancılarım oldu. ara ara ama beni uyutmadı. ishal oldum sabaha kadar wc yolunda git gel, sonra uyudum. bi kontrole gideyim dedim. gittim 4cm ile yatışım yapıldı sabah11 gibi akşam 6 da oğlum doğdu.

Hayırlı günler kızlar... 34.haftadayım ve 1 aydır hiç kilo almadım yine 1 aydır hiç ultrasonada girmedim acaba bebek kilo alıyormudur..kilom 1 aydır hiç değişmedi
benim de aynı idi oglum 700 gram almış canım sende kontrole gidince rahatlarsın inşallah
evet canım sende haklısın Allah'ım gönlündeki muradini versin inşallah hayırlısıyla en güzel şekilde gelsin bebislerimiz inşallah

Kızlar Hayırlı Akşamlar

Rabbim'e hamdolsun bebeğime sağlıkla kavuştum. Sabah kontrole geldim. Bebeğimin boynunda iki defa kordon dolanması olduğunu öğrendim. Kanala da iyice girdiği için doktorum daha fazla beklemek istemedi. Öğlen doğuma alındım. Darısı sizlere olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…