• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydınlar herkese :KK200: Biz iyiyiz elhamdülillah. Yarın kontrolümüz var, cuma da 37. haftayı alacağım inşallah.. İş yerindeki son haftam sağolsun canım arkadaşlarım habire bişeyler yapıyolar gder ayak. Dolu dolu geçiyor günler çok bakamadım. A asitane161719 nasılsın canım? Gittin mi kontrole? Hifaa Hifaa karapisso karapisso sizler nasılsınız? Minişleriniz de iyidir inşallah..

nerelerdesin yokluğun belli canım benim.
ay ne güzel sevilmek mutlu edilmek. maşallah kuzum. şükürler olsun iyiyiz. seninde iyi olmana sevindim. Son haftaların, benimde Son bir ayım... gelecek gibide değil gayet iyiyiz :D

IYI gecler kizlar.bnm iki gundur bel agrim var adet sancisi gibi.ama kasiklarim agrimiyor sizdede oluyomu
Canım bendede var belde.hatta dün akşam ve gece dogurucam sandım, omrumde böyle acı yaşamadım,sanki büyük tuvaletim var gibi oluyo arkadan sancı giriyo şiddetli kasiklarima yayılıyordu, lavaboya gidiyorum daha beter artiyo sancılar cok ağladım, sonra yan uzaninca dünyalar benim olmuş gibi rahatladım, gece de sanciyla uyandım defalarca ama daha azdı. Şimdi yine var korkudan yataktan kalkamıyorum, kalcalarimdan bacaklarima akan bir ağrı başladı az önce, ay valla sasirdim ben. İlla herkesde bel agriyip kasiklara yayılan bir ağrı mi oluyor, yani biseyler okudum gaz sancısı gibi olanlar da oluyomus, dün gece ikininca rahatliyodum WC de.4 hafta olacak değişik sancılar ağrılar çekiyorum, hakkaten gece dedim ki anne olmak zor.

Canım bendede var belde.hatta dün akşam ve gece dogurucam sandım, omrumde böyle acı yaşamadım,sanki büyük tuvaletim var gibi oluyo arkadan sancı giriyo şiddetli kasiklarima yayılıyordu, lavaboya gidiyorum daha beter artiyo sancılar cok ağladım, sonra yan uzaninca dünyalar benim olmuş gibi rahatladım, gece de sanciyla uyandım defalarca ama daha azdı. Şimdi yine var korkudan yataktan kalkamıyorum, kalcalarimdan bacaklarima akan bir ağrı başladı az önce, ay valla sasirdim ben. İlla herkesde bel agriyip kasiklara yayılan bir ağrı mi oluyor, yani biseyler okudum gaz sancısı gibi olanlar da oluyomus, dün gece ikininca rahatliyodum WC de.4 hafta olacak değişik sancılar ağrılar çekiyorum, hakkaten gece dedim ki anne olmak zor.
canım doktora gitseydin keşke ya sen anlattıkça ben burda sancılandım

Kızlar uzun zamandır gelemiyordum geçmişi okuyamadım ama benim erkenci kuşum doğdu cumartesi günü acil sezeryan oldum minicik kızım artık kucağımda bugün evimizede geldik çok şükür artık hızlıca iyileşip kızımı büyüteceğim darısı başınıza inşallah
hayırlı olsun canım allahım analı babalı büyütsün inş grubumuzun ilk bebişi oldu sanırım:)

canım doktora gitseydin keşke ya sen anlattıkça ben burda sancılandım

Esimde senin gibi dedi canım, böyle normalmi dedi. Dedim belde başlayıp kasiklara vurmuyo,birde düzenli değil gerek yok dedim, soğukkanlı yaklaştım duruma, bugün de oyle devam ederse kesin gidicem ama.annelik ne kutsal biseymis, dün annemi düşündüm vay be dedim

nerelerdesin yokluğun belli canım benim.
ay ne güzel sevilmek mutlu edilmek. maşallah kuzum. şükürler olsun iyiyiz. seninde iyi olmana sevindim. Son haftaların, benimde Son bir ayım... gelecek gibide değil gayet iyiyiz :KK70:
Canım benim iyi olmanıza sevindim.. Artık geri sayım başladı :anneadayı::anne::nazar:

Günaydın kizlar ❤️ herşey gönlünüzce olsun inşallah ❤️
Günaydınlar herkese :KK200: Biz iyiyiz elhamdülillah. Yarın kontrolümüz var, cuma da 37. haftayı alacağım inşallah.. İş yerindeki son haftam sağolsun canım arkadaşlarım habire bişeyler yapıyolar gder ayak. Dolu dolu geçiyor günler çok bakamadım. A asitane161719 nasılsın canım? Gittin mi kontrole? Hifaa Hifaa karapisso karapisso sizler nasılsınız? Minişleriniz de iyidir inşallah..
Hoşgeldin canım bayadır görmüyorum yazdığını ben iyiyim çok şükür ağrılar illaki oluyor ama takmaya çalışıyorum 😊 ne güzel arkadaslar tarafından düşünülmek insan sevildiğini hissediyor 😅 artık izne ayril da biraz dinlen bebeğin gelene kadar 🤗

Günaydın kizlar ❤️ herşey gönlünüzce olsun inşallah ❤️

Hoşgeldin canım bayadır görmüyorum yazdığını ben iyiyim çok şükür ağrılar illaki oluyor ama takmaya çalışıyorum 😊 ne güzel arkadaslar tarafından düşünülmek insan sevildiğini hissediyor 😅 artık izne ayril da biraz dinlen bebeğin gelene kadar 🤗
Günaydın canım, amin :)

Günaydın canım, amin :)
Günaydın canım 😊

Kizlar ben bu ara su belgesel kanalında sıradışı hamilelikler var ya onu izliyordum gözümün önüne o kadınlar geliyor kadın ağrısı yok tuvaletim geldi diye WC ye gidiyor orda doğurup çıkıyor bu kadar kolay mi allasen 😅😅😅

bu anlattıklarını yaşadığım gecenin sabahın oğlumu kucağıma aldım kız .

Günaydın canım 😊

Kizlar ben bu ara su belgesel kanalında sıradışı hamilelikler var ya onu izliyordum gözümün önüne o kadınlar geliyor kadın ağrısı yok tuvaletim geldi diye WC ye gidiyor orda doğurup çıkıyor bu kadar kolay mi allasen 😅😅😅

doğallar bizim gibi hastane gebesi değiller.

ne kontrol ne hazırlık. müdelahesiz doğada doğum işte. bizdeki stres endişe korkular doğumu engelliyor hooop ameliyat .

doğallar bizim gibi hastane gebesi değiller.

ne kontrol ne hazırlık. müdelahesiz doğada doğum işte. bizdeki stres endişe korkular doğumu engelliyor hooop ameliyat .
Aynen öyle canım kadın zaten hamile olduğunu bile bilmiyormuş hiç bir hamilelik belirtisi yaşamamış doğum yapınca şok oluyor sonra koşa koşa hastaneye gidiyor 😅 ne güzel haggat 😂

Aynen öyle canım kadın zaten hamile olduğunu bile bilmiyormuş hiç bir hamilelik belirtisi yaşamamış doğum yapınca şok oluyor sonra koşa koşa hastaneye gidiyor 😅 ne güzel haggat 😂

ya aslında bizim hayatlarımız bize göre daha kolay ve yaşanılır. bizler çok şanslıyız. ama gel gelelim bedenimizi bilmiyoruz. doktor yanlış işle yapsada gebe kabul ediyor ..çünkü korkuyor, Allaha tevekkül hususunda çok eksiğiz. halbuki hz.meryem nasıl doğum yaptı. veya şimdiye kadar anasının karnına giren nasıl çıktı :D
suni sancı ağrı kesiciler bunlar bişeyleri bozdu. normal doğumlar normal değil artık . ama çok hoşuma giden bişey var maşallah bizler kendimizi öğrenmeye başladık..eğitimler kurslar araştırmalar. artık kadınlar uyanık artık doğala endeksli doğumlar var. ssvd doğumlar arttı. inanıyorum bizlerde sağlıklı nesiller için çalışacağız 🤗😘

ay alemsin ne güldüm. sinsi ağrılar demek benzetmen harika :KK66:
anlattığın akıntı şeffaf ve katı olursa nişan derim ben..sümüksü gibi olursa haptan olabilir. şöyle düşün, rahim ağzı tıkacı o katı gelecek olan akıntı. rahim ağzını açan kadar gelir ve sonra açılma başlar. genede bi doktoruna görün istersen.
canim zaten dun dr agittim . Bu akinti ilk.dun
Oldu. Ben de dr a gittim. Sanci ve kasilma dogru cikti bebek cok.asagiya inmis kanala yerlesmis ama acilmaya bakti. Henuz.acilma yok dedi. ama hamileligim boyunca boyle akintim olmamisti unutmusum hatta. Akintisiz.guzeldi hayat 😂
Sinsi agridan kastim. Agri.diyince siddetli.bir agrim var sanilmasin diye oyle yaziyrum canim. Gercekten de boyle hafif hafif.agri var belime vuruyor.ama dr senin dediginin tersini.soyledi. Sumuksu ise nisandir dedi.ama hafif kirmizi olmasi lazim dedi. Off kafam cok karisik. Neyse. Siddetli sancim ya da suyum gelene kadar beklim en iyisi 😨

Back
X