• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım bendede baskılar çok sancılar falan, doktor gayet iyi şuan hazırlığını yapın siz yine de dedi .belli olmaz dedi, ama 10 gün sonra çatı muayenesi yapacak, 39 bitmiş olucak, ben bu kontrolde yapar sandım ama sanırım çatı muayenesi doğumu da tetikleyebiliyomus sanırım erken yapmaya gerek yok dedi. Normal doğuma odaklan dedi. Doktora her gittiğimde normal doğuma odaklanıp çıkıyorum odasından, acayip bir ikna kabiliyeti var:) hayırlısıyla yaşayıp gorucez. Arkadaşım üç hafta düzensiz kasılmalar yaşadı ve en son eve plates topu alıp üstünde hopluyodu , 40 i geçerken hastaneye gitti. Herkesin farklı bir hikayesi oluyo, Allah herkese güzel doğumlar kavusmalar nasip etsin inşallah:)
Canım benim hem açılma var hem de suyu az ya o yüzden o kadar kalamam gibi geliyor ama zaten korkulu haftaları atlattık inşallah sağlıkla gelir kuzular. Ben açılmayı resmen hissediyorum. Her an lavaboya çıkma isteği var afedersin. Doktorum çatı muayenesi yapmadı bana ama alttan baktı açılmaya. Hatta sordum tetikler mi diye o da tetikleyen muayene var tetiklemeyen muayene var dedi. Gerçekten de canım hiç acımadı . İlk doğumda 3 dk.da bir düzenli sancıyı rağmen açıklık bir cm.di bunda henüz ortada doğum yok ben 1.5 cm'le geziyorum bir haftadır tabi artmadıysa 😊😂

Kızlar do
Canım benim hem açılma var hem de suyu az ya o yüzden o kadar kalamam gibi geliyor ama zaten korkulu haftaları atlattık inşallah sağlıkla gelir kuzular. Ben açılmayı resmen hissediyorum. Her an lavaboya çıkma isteği var afedersin. Doktorum çatı muayenesi yapmadı bana ama alttan baktı açılmaya. Hatta sordum tetikler mi diye o da tetikleyen muayene var tetiklemeyen muayene var dedi. Gerçekten de canım hiç acımadı . İlk doğumda 3 dk.da bir düzenli sancıyı rağmen açıklık bir cm.di bunda henüz ortada doğum yok ben 1.5 cm'le geziyorum bir haftadır tabi artmadıysa 😊😂
Canım büyük tuvalete çıkma hissiyatı mi oluyor acaba. Allah güç kuvvet versin sana

Evet canım tam olarak bu his. Bazen o kadar çok fazla oluyor ki her an düşecekmiş gibi hissettiğim bile oluyor 😂😊

Bendede bugün gaz sancısı gibi var, ponpomun üstüne oturamiyorum bıçak sokuluyo gibi ,sıkıldım tüm gün böyleyim.
Arkadan öne doğru saplaniyo ,ay ne değişik şeyler yaşıyoruz, erkekler çok rahat ya

Bendede bugün gaz sancısı gibi var, ponpomun üstüne oturamiyorum bıçak sokuluyo gibi ,sıkıldım tüm gün böyleyim.
Arkadan öne doğru saplaniyo ,ay ne değişik şeyler yaşıyoruz, erkekler çok rahat ya
Bir açıdan avantajlı bir durum beden kendini doğuma hazırlıyor. Başka bir açıdan da yaşam kalitemiz düştü iyiden iyiye. Anne olmanın tatlı bedelleri mi diyelim 😍

Kızlar uzun zamandır gelemiyordum geçmişi okuyamadım ama benim erkenci kuşum doğdu cumartesi günü acil sezeryan oldum minicik kızım artık kucağımda bugün evimizede geldik çok şükür artık hızlıca iyileşip kızımı büyüteceğim darısı başınıza inşallah

Kızlar uzun zamandır gelemiyordum geçmişi okuyamadım ama benim erkenci kuşum doğdu cumartesi günü acil sezeryan oldum minicik kızım artık kucağımda bugün evimizede geldik çok şükür artık hızlıca iyileşip kızımı büyüteceğim darısı başınıza inşallah

hayırlı olsun, gözünüz aydın eviniz huzurlu bol sütlü günlerin olsun. Hayrola neden acil sezeryan oldun. Allah acil şifalar versin kızını sağlıkla büyüt 💖💞

Ya kizlar sanirim sormam lazim size. Simdi dr su boyle foss diye cok gelir dedi. Nisan da kanli akinti gelir dedi. Ama bende aksamdan beri seffaf akinti var.boyle sumugumsu gibi. Akinti.cunku adet oldum gibi geliyor bakiyorum.bisi yok. Enfeksiyon icin bitkisel hap (vitamin) kullaniyorum acaba ondan mi oluyor. Bu arada her an dogurabilirsin demisti dr oyle bekliyorum. Kasilmalarim ve sinsi agrilarim.halen var.

hayırlı olsun, gözünüz aydın eviniz huzurlu bol sütlü günlerin olsun. Hayrola neden acil sezeryan oldun. Allah acil şifalar versin kızını sağlıkla büyüt 💖💞
3.sezeryan olunca sağlık sorunları daha fazla bekletmedi rahim duvarı yırtılma tehlikesi vardı mecburen oldu çok şükür şimdi iyiyiz güzel dileklerin için teşekkür ederim

Ya kizlar sanirim sormam lazim size. Simdi dr su boyle foss diye cok gelir dedi. Nisan da kanli akinti gelir dedi. Ama bende aksamdan beri seffaf akinti var.boyle sumugumsu gibi. Akinti.cunku adet oldum gibi geliyor bakiyorum.bisi yok. Enfeksiyon icin bitkisel hap (vitamin) kullaniyorum acaba ondan mi oluyor. Bu arada her an dogurabilirsin demisti dr oyle bekliyorum. Kasilmalarim ve sinsi agrilarim.halen var.
Aaaaaaaa ben yanlis yere yazmisim😨

Günaydınlar herkese :KK200: Biz iyiyiz elhamdülillah. Yarın kontrolümüz var, cuma da 37. haftayı alacağım inşallah.. İş yerindeki son haftam sağolsun canım arkadaşlarım habire bişeyler yapıyolar gder ayak. Dolu dolu geçiyor günler çok bakamadım. A asitane161719 nasılsın canım? Gittin mi kontrole? Hifaa Hifaa karapisso karapisso sizler nasılsınız? Minişleriniz de iyidir inşallah..

ay alemsin ne güldüm. sinsi ağrılar demek benzetmen harika ;)
anlattığın akıntı şeffaf ve katı olursa nişan derim ben..sümüksü gibi olursa haptan olabilir. şöyle düşün, rahim ağzı tıkacı o katı gelecek olan akıntı. rahim ağzını açan kadar gelir ve sonra açılma başlar. genede bi doktoruna görün istersen.

Back