• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hepimiz için hayırlısı olsun. inşallah o güzel müjdeli günler mübarek günler ile birlikte gelecek. baksana ramazana ne kaldı. bu perşembe Regaip kandili. mübarek kadir gecesi hepimiz kucaklamış olacağız bebişlerimizi. inşallahu teâlâ 💞💞💞
İnşallah canım ne güzel günlerde geliyorlar ❤️ inşallah en güzel zamanda gelirler 🤗 ay ben bir duygulandim eşim de yok biraz ağlayım bari 😪

Emin ol benden düzenli besleniyorsundur canım 😅 benim canavar kızım yüzünden ben bir türlü kendime bakamıyorum da 😅
Ayy sende de mi var cnm bende de var 2 yaşına girecek mayısta valla bende bakamiyorum kendime ama öylede bi iştahım var ki sorma canım neler istiyor neler amaa yaptırmaz yemek yaparken kıyamet kopuyor 🤧😁😁

Ayy sende de mi var cnm bende de var 2 yaşına girecek mayısta valla bende bakamiyorum kendime ama öylede bi iştahım var ki sorma canım neler istiyor neler amaa yaptırmaz yemek yaparken kıyamet kopuyor 🤧😁😁
Yemek yapıyorum yiyemiyorum benim ki 4 yaşına yeni girdi aşırı ilgi oyun istiyor halim yok ki oynayamiyorum da mide yanması yaşadığım için doğru düzgün bişey yiyemiyorum yemege kattığım herşey mide yanmami tetikliyor kızım desen durdurmuyor zaten 😁az kaldı inşallah hakkımızda hayırlısı 🤗 Allah'ım hayırlı evlat etsin inşallah hepsini ❤️

kızın minikmiş daha. tam senle bir kişi olduğu dönem. sensiz bir hiç sanki hayat yok. ve biz gebeyiz kendimize hayrımız yok. Allah yardımcımız olsun. benimki 2 yaş 8 aylık. Son 1 aydır çok zor oldu herşey. önceden iyiydi şimdi çok değişti. :KK43:
Hifaa Hifaa
senin kız 4 yaşında demek ben daha küçük sanıyorum kaçırdım yaşını. Allah sana bağışlasın. az düşmesi lazım yakandan. kendi kendine oyunlar oynama yaşı
aranız nasıl?
ağlamayalım ya gel sarılalım ama gülelim en güzel günleri görelim yakında. hepimiz evi huzurlu olsun. laf anlayalım anlatalım. nedir bu kavga terslikler. muhabbet yok. sıkıldım evin içinde iki yabancı gibi yaşamaktan.... bıktım usandım😢😢😢😢😢

kızın minikmiş daha. tam senle bir kişi olduğu dönem. sensiz bir hiç sanki hayat yok. ve biz gebeyiz kendimize hayrımız yok. Allah yardımcımız olsun. benimki 2 yaş 8 aylık. Son 1 aydır çok zor oldu herşey. önceden iyiydi şimdi çok değişti. :KK43:
Hifaa Hifaa
senin kız 4 yaşında demek ben daha küçük sanıyorum kaçırdım yaşını. Allah sana bağışlasın. az düşmesi lazım yakandan. kendi kendine oyunlar oynama yaşı
aranız nasıl?
ağlamayalım ya gel sarılalım ama gülelim en güzel günleri görelim yakında. hepimiz evi huzurlu olsun. laf anlayalım anlatalım. nedir bu kavga terslikler. muhabbet yok. sıkıldım evin içinde iki yabancı gibi yaşamaktan.... bıktım usandım😢😢😢😢😢
Son bir haftadır eşimle iyiyiz şükür canım bende daraldim kavgadan gürültüden bıktım artık tahammülsüz bir insan oldum en ufak biseyde patliyorum artık ya ufak kavgalar tuz biber diyorlar da insan kaldıramıyor 10 yıldan sonra durulmak istiyor ama buna da şükür diyelim 🙄 kızım desen kıskançlık mi desem bilemedim biraz da korkuyor benden ayrı duramıyor kendi başına oyun kurduğu zaman çok güzel oynar ama geçen yıl çalışıyordum ananesi bakıyordu piskolojisi etkilendi baya bırakılma korkusu var çok yoğun bi odada tek başına duramıyor yanımda da bana sarıyor bir süre sonra 😥 Allah'ım sağlık sıhhat versin evlatlarımızı bize bizi evlatlarımıza bağışlasın inşallah Allah'ım ayırmasın bizi ❤😪

Hifaa cım senle aynı haftadayız seninde kasılmaların sancın çok oluyormu?? 10 dk bir 5 dk bir 3 dk bir özellikle akşam ve gece
Sancı belki ağrı eşiğine göre değişir canım da kasilmalarim benimde oluyor düzensiz bide ben kendimi bu ara çok zorluyorum ona da bağlıyorum bu durumu 4 5 gündür hiç durmadim nerdeyse devamlı bir koşturmaca

33+4 haftadayız..maalesef doktoru arayamam..sıklığı 15 dk açılınca birde ağrım hafifleyince acaba gitmesemmi sabahımı beklesem diyorum

6-7 dakikadan, 15 dakikaya mi çıktı iki kasılma arasi mesafe ,normalde tam tersi olmalı çünkü. Daha erken 33+4 desin, doktora görün yinede, önlemini al sen.en azından için rahat eder canım. Doktorlar değişiklik farkederseniz hemen gelin diyorlar.

Kızlar 33+2 de bebeğimde karın çevresi geriliği var diye perinatolojiye yolladı doktor. Orada ultrasonda bebeğim 2028 gr çıktı. Karın çevresi de 2 hafta geri. Netten baktığımda kilosu normal görünüyor. Çok mu zayıf sizce
6 yil once ogluma hamileyken ayni seyi bana da soylemislerdi ama 3670 gr gayet normal bir sekilde dogdu.Bence siz de endise etmeyin

Back