• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın canım 😊

Kizlar ben bu ara su belgesel kanalında sıradışı hamilelikler var ya onu izliyordum gözümün önüne o kadınlar geliyor kadın ağrısı yok tuvaletim geldi diye WC ye gidiyor orda doğurup çıkıyor bu kadar kolay mi allasen 😅😅😅

Çok güldüm,ya hakkaten o kadar kolay olanı vardır gerçi, bir arkadaşım,annem elde çamaşır yıkarken dogmusum dedi,çömelerek yikiyomus ve doğurmuş:) bir öğrencim de annesinin yürürken farketmeden kendisini doğurduğunu anlatmıştı:)

ya aslında bizim hayatlarımız bize göre daha kolay ve yaşanılır. bizler çok şanslıyız. ama gel gelelim bedenimizi bilmiyoruz. doktor yanlış işle yapsada gebe kabul ediyor ..çünkü korkuyor, Allaha tevekkül hususunda çok eksiğiz. halbuki hz.meryem nasıl doğum yaptı. veya şimdiye kadar anasının karnına giren nasıl çıktı :KK70:
suni sancı ağrı kesiciler bunlar bişeyleri bozdu. normal doğumlar normal değil artık . ama çok hoşuma giden bişey var maşallah bizler kendimizi öğrenmeye başladık..eğitimler kurslar araştırmalar. artık kadınlar uyanık artık doğala endeksli doğumlar var. ssvd doğumlar arttı. inanıyorum bizlerde sağlıklı nesiller için çalışacağız 🤗😘
Aynen canım önceden makat bebekler normal dogabiliyormus ama şimdi hiç risk almadan sezeryanla alınıyor komşum iki normal doğum yapmış ikisi de makat doğum olmuş 🙄 şimdi direkt sezeryan , inşallah gelecek nesiller daha bilinçli olur 🤗
Çok güldüm,ya hakkaten o kadar kolay olanı vardır gerçi, bir arkadaşım,annem elde çamaşır yıkarken dogmusum dedi,çömelerek yikiyomus ve doğurmuş:) bir öğrencim de annesinin yürürken farketmeden kendisini doğurduğunu anlatmıştı:)
ya önceden hep öyleymiş canım şimdi kontrole gidiyoruz o risk bunu ye bunu yapma diye diye içimize kurt düşürüyorlar 😅 bizim köyde de kadın karının ağrıyor diye hastaneye gitmiş meğerse doğum sancisiymis 😁 kucağında bebekle eve dönünce kimse inanmamış 😂

Kızlar uzun zamandır gelemiyordum geçmişi okuyamadım ama benim erkenci kuşum doğdu cumartesi günü acil sezeryan oldum minicik kızım artık kucağımda bugün evimizede geldik çok şükür artık hızlıca iyileşip kızımı büyüteceğim darısı başınıza inşallah
Gözün aydın hayırla sağlıkla buyüt inş

Hayırlı günler kızlar... 34.haftadayım ve 1 aydır hiç kilo almadım yine 1 aydır hiç ultrasonada girmedim acaba bebek kilo alıyormudur..kilom 1 aydır hiç değişmedi

Canım bendede var belde.hatta dün akşam ve gece dogurucam sandım, omrumde böyle acı yaşamadım,sanki büyük tuvaletim var gibi oluyo arkadan sancı giriyo şiddetli kasiklarima yayılıyordu, lavaboya gidiyorum daha beter artiyo sancılar cok ağladım, sonra yan uzaninca dünyalar benim olmuş gibi rahatladım, gece de sanciyla uyandım defalarca ama daha azdı. Şimdi yine var korkudan yataktan kalkamıyorum, kalcalarimdan bacaklarima akan bir ağrı başladı az önce, ay valla sasirdim ben. İlla herkesde bel agriyip kasiklara yayılan bir ağrı mi oluyor, yani biseyler okudum gaz sancısı gibi olanlar da oluyomus, dün gece ikininca rahatliyodum WC de.4 hafta olacak değişik sancılar ağrılar çekiyorum, hakkaten gece dedim ki anne olmak zor.
Cnm sen 38 desin zaten belki dogum sancisiydi nie hemn doktora gitmedin.oyle aglatacak kadar sancin vardi da nie gitmedin

Merhaba kızlar ben bugün erkenciydim sağlık ocağına kontrole gittim kan verdim ebem bu son kontrol artık doğumdan sonra bekliyorum dedi. O kadar az mı kaldı diye düşündüm. Her şey iyi gidiyor inşallah böyle devam eder. Sağlık ocağı çalıştığım okulun yanında oradan arkadaşlarımı görmeye geldim. Öğle arasını bekliyorum. Eskiden tatilde bir an önce okul başlasın derdim çalışmadan uzun süre durmak bana göre değildi. Şimdi hiç özlememişim hamilelikten herhalde😀

Cnm sen 38 desin zaten belki dogum sancisiydi nie hemn doktora gitmedin.oyle aglatacak kadar sancin vardi da nie gitmedin

Düzenli değil diye gitmedim canım,bugünde üç dört defa oldu sadece, doktora gidince de orda da bekliyorsun , hastane ortamı, belki biraz açılma varsa süreci hizlandirirlar falan diye evde bekliyorum, zaten gelecekse bebiş bitmeyen ağrılar gelir mecbur koşa koşa gideriz o zaman.

Merhaba kızlar ben bugün erkenciydim sağlık ocağına kontrole gittim kan verdim ebem bu son kontrol artık doğumdan sonra bekliyorum dedi. O kadar az mı kaldı diye düşündüm. Her şey iyi gidiyor inşallah böyle devam eder. Sağlık ocağı çalıştığım okulun yanında oradan arkadaşlarımı görmeye geldim. Öğle arasını bekliyorum. Eskiden tatilde bir an önce okul başlasın derdim çalışmadan uzun süre durmak bana göre değildi. Şimdi hiç özlememişim hamilelikten herhalde😀

Bende de aynı duygular var, bebişi bırakıp nasıl ise gitcem diye düşünüyorum:)

Günaydın kizlar ❤ herşey gönlünüzce olsun inşallah ❤

Hoşgeldin canım bayadır görmüyorum yazdığını ben iyiyim çok şükür ağrılar illaki oluyor ama takmaya çalışıyorum 😊 ne güzel arkadaslar tarafından düşünülmek insan sevildiğini hissediyor 😅 artık izne ayril da biraz dinlen bebeğin gelene kadar 🤗
Canım doğum sonrası izin çok lazım oluyor diye mecburen gelip gidiyorum ama çok şükür rahatım evde daha çok yoruluyorum valla. İzne ayrılınca da son hazırlıklar derken sanırım dinlenmeye fırsat olmayacak..Bebekten sonrasını hiiiç düşünemiyorum :21:Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin de bir evlat için herşeye değer. Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah..

R rkndmt aynı anlattığın gibi sancılarım oldu. ara ara ama beni uyutmadı. ishal oldum sabaha kadar wc yolunda git gel, sonra uyudum. bi kontrole gideyim dedim. gittim 4cm ile yatışım yapıldı sabah11 gibi akşam 6 da oğlum doğdu.

Hayırlı günler kızlar... 34.haftadayım ve 1 aydır hiç kilo almadım yine 1 aydır hiç ultrasonada girmedim acaba bebek kilo alıyormudur..kilom 1 aydır hiç değişmedi
benim de aynı idi oglum 700 gram almış canım sende kontrole gidince rahatlarsın inşallah ❤️
Canım doğum sonrası izin çok lazım oluyor diye mecburen gelip gidiyorum ama çok şükür rahatım evde daha çok yoruluyorum valla. İzne ayrılınca da son hazırlıklar derken sanırım dinlenmeye fırsat olmayacak..Bebekten sonrasını hiiiç düşünemiyorum :21:Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin de bir evlat için herşeye değer. Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah..
evet canım sende haklısın Allah'ım gönlündeki muradini versin inşallah ❤️ hayırlısıyla en güzel şekilde gelsin bebislerimiz inşallah ❤️

Kızlar Hayırlı Akşamlar

Rabbim'e hamdolsun bebeğime sağlıkla kavuştum. Sabah kontrole geldim. Bebeğimin boynunda iki defa kordon dolanması olduğunu öğrendim. Kanala da iyice girdiği için doktorum daha fazla beklemek istemedi. Öğlen doğuma alındım. Darısı sizlere olsun inşallah 💕

Back