doğum haftası bile dönen var bildiğim kadarıyla.
Evet örnekleri varmış ama sanırım dönmezse 40 a kadar beklemiyor doktorlar. 38 ya da 39 haftada sezeryan günü veriyor riskli diye. 37 ye kadar dönebilir 37 den sonra biraz zor dönmesi demişti doktorum. Herşeyin hayırlısı artık sağlıklı bir şekilde gelsin de nasıl olduğunun önemi yok

Kızlar dün gece düzensiz doğum sancılarım oldu. 1.5 saat kadar sürdü. Bugün de sık sık karnımda sertleşme var. İnşallah bir hafta daha kalır doğmaz bebeğim..
Canım benim iki haftadır çok sık ve düzensiz sancılarım var çok şükür 37 haftayı doldurduk. İnşallah senin bebişin de en az bir hafta daha dayanır.

İnşallah canım.
Sen şimdi ne durumdasın kontrolün ne zaman?
Kontrolüm Çarşamba günü. Duruma göre belki yarın da gidebilirim. Baskılar çok arttı. Kasılmalar ve ağrılar da öyle... Bakalım ne diyecek doktor bu kontrolde. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.

Hadi hayırlısı olsun canım..
Riskli günleri atlattık çok şükür..
Sağlıkla gelsinler artık..
Benimde haftaya pazartesi son kontrolüm..
Güzel haberlerle dönelim inşallah..

Hadi hayırlısı olsun canım..
Riskli günleri atlattık çok şükür..
Sağlıkla gelsinler artık..
Benimde haftaya pazartesi son kontrolüm..
Güzel haberlerle dönelim inşallah..

artık zamanınız yaklaşıyor kızlar A asitane161719 sağlıkla inşallah.

Canım dönmesi için hareketler var, netten bak onları yap , köpek pozisyonunda durup kendini esnetiyosun falan bu tarz bir hareket görmüştüm. Bebegin dönmesini kolastiriyomus,bebek hareketli olduğu zaman o şekilde durduğunda alanı çok geniş oluyomus ve dönme ihtimali yüksek oluyomus,bir araştır

Kızlar dün gece düzensiz doğum sancılarım oldu. 1.5 saat kadar sürdü. Bugün de sık sık karnımda sertleşme var. İnşallah bir hafta daha kalır doğmaz bebeğim..

Canım bende de oluyo üç haftadır,hele bu bir haftadır fena oluyo, bence doğmaz bekler, hazirliyo bizi , hele ben bugün bir kasılmalar yaşadım daha önce böyle olmamistim, dedim bugün doğuma gidebilirim, felçli gibi kipirdayamadim o esnalarda eşim doguruyorum sandı:) dedim öyle kolaymi hemen iki dakkada dogurmak:) sonra geçti iki üç defa geldi bir saat içinde.hic gecmicek sandım arkadaşa da davetliydim geç gittim ,duş aldım uzandım ve geçti:) duş çok rahatlatiyo. 35. Haftamda 10 dk bir düzenli giren kasilmalarimda oluyodu, ama çok şükür bekliyoruz hala, seninki de bekler annesi

Canım bendede baskılar çok sancılar falan, doktor gayet iyi şuan hazırlığını yapın siz yine de dedi .belli olmaz dedi, ama 10 gün sonra çatı muayenesi yapacak, 39 bitmiş olucak, ben bu kontrolde yapar sandım ama sanırım çatı muayenesi doğumu da tetikleyebiliyomus sanırım erken yapmaya gerek yok dedi. Normal doğuma odaklan dedi. Doktora her gittiğimde normal doğuma odaklanıp çıkıyorum odasından, acayip bir ikna kabiliyeti var:) hayırlısıyla yaşayıp gorucez. Arkadaşım üç hafta düzensiz kasılmalar yaşadı ve en son eve plates topu alıp üstünde hopluyodu , 40 i geçerken hastaneye gitti. Herkesin farklı bir hikayesi oluyo, Allah herkese güzel doğumlar kavusmalar nasip etsin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…