kolay gelsin bereketli olsun tatlım.Bende güzel uyudum şükür canım kız kardeşim ramazan hazırlığı yapıyor da ona yardıma geldim yeğenime bakmaya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsin bereketli olsun tatlım.Bende güzel uyudum şükür canım kız kardeşim ramazan hazırlığı yapıyor da ona yardıma geldim yeğenime bakmaya![]()
Hayırlı sabahlar kızlar sağlıkla mutlulukla hayırla zamanı gelen çocuğunu kucağına alarak sevinçle geçecek bir hafta olsun inş..
Benimki hep bas asagi duruyor hic normal durmadi.bebişi hala baş aşağı dönmeyen var mı aranızda yoksa bir tek ben miyim:)
bebişi hala baş aşağı dönmeyen var mı aranızda yoksa bir tek ben miyim:)
Evet örnekleri varmış ama sanırım dönmezse 40 a kadar beklemiyor doktorlar. 38 ya da 39 haftada sezeryan günü veriyor riskli diye. 37 ye kadar dönebilir 37 den sonra biraz zor dönmesi demişti doktorum. Herşeyin hayırlısı artık sağlıklı bir şekilde gelsin de nasıl olduğunun önemi yokdoğum haftası bile dönen var bildiğim kadarıyla.
Canım benim iki haftadır çok sık ve düzensiz sancılarım var çok şükür 37 haftayı doldurduk. İnşallah senin bebişin de en az bir hafta daha dayanır.Kızlar dün gece düzensiz doğum sancılarım oldu. 1.5 saat kadar sürdü. Bugün de sık sık karnımda sertleşme var. İnşallah bir hafta daha kalır doğmaz bebeğim..
Canım doktorum normal doğumdan yana ama benim başka sıkıntılarım vardı söyledim o da tercihi bana bıraktı iğne normal doğuma engel değilmiş...canım merhaba doktorun mu sezeryan söyledi iğne kullandığın için ,yoksa senin tercihin mi sezeryan ?
hayırlısı canım inş ALLAHım kolaylık versin ,ben de sezeryanı tercih edicemCanım doktorum normal doğumdan yana ama benim başka sıkıntılarım vardı söyledim o da tercihi bana bıraktı iğne normal doğuma engel değilmiş...
Haftamiz ayni neredeyse benim bebeğimde yan duruyor hala. Hareketlerini sağlı sollu hissediyorumbebişi hala baş aşağı dönmeyen var mı aranızda yoksa bir tek ben miyim:)
Amin canım cümlemize inşallahhayırlısı canım inş ALLAHım kolaylık versin ,ben de sezeryanı tercih edicem
İnşallah canım.Canım benim iki haftadır çok sık ve düzensiz sancılarım var çok şükür 37 haftayı doldurduk. İnşallah senin bebişin de en az bir hafta daha dayanır.
Kontrolüm Çarşamba günü. Duruma göre belki yarın da gidebilirim. Baskılar çok arttı. Kasılmalar ve ağrılar da öyle... Bakalım ne diyecek doktor bu kontrolde. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.İnşallah canım.
Sen şimdi ne durumdasın kontrolün ne zaman?
Hadi hayırlısı olsun canım..Kontrolüm Çarşamba günü. Duruma göre belki yarın da gidebilirim. Baskılar çok arttı. Kasılmalar ve ağrılar da öyle... Bakalım ne diyecek doktor bu kontrolde. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.
Hadi hayırlısı olsun canım..
Riskli günleri atlattık çok şükür..
Sağlıkla gelsinler artık..
Benimde haftaya pazartesi son kontrolüm..
Güzel haberlerle dönelim inşallah..
Evet örnekleri varmış ama sanırım dönmezse 40 a kadar beklemiyor doktorlar. 38 ya da 39 haftada sezeryan günü veriyor riskli diye. 37 ye kadar dönebilir 37 den sonra biraz zor dönmesi demişti doktorum. Herşeyin hayırlısı artık sağlıklı bir şekilde gelsin de nasıl olduğunun önemi yok![]()
Kızlar dün gece düzensiz doğum sancılarım oldu. 1.5 saat kadar sürdü. Bugün de sık sık karnımda sertleşme var. İnşallah bir hafta daha kalır doğmaz bebeğim..
Kontrolüm Çarşamba günü. Duruma göre belki yarın da gidebilirim. Baskılar çok arttı. Kasılmalar ve ağrılar da öyle... Bakalım ne diyecek doktor bu kontrolde. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.
Amin canım inşallahHadi hayırlısı olsun canım..
Riskli günleri atlattık çok şükür..
Sağlıkla gelsinler artık..
Benimde haftaya pazartesi son kontrolüm..
Güzel haberlerle dönelim inşallah..