- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Kızlar hepinize merhaba buradan uzak kaldım. Bugün fotoğraf çekimi yaptırdık. Kuafördü, mekana gitmeydi, fotoğraftı derken epey yoruldum. Şansımıza yağmurlu olan hava biz oraya gelince açtı. Çok güzel fotoğraflar çektik. Umarım herkes iyidir.
Bu arada R rkndmt meme ucunun emzirmede çok sorun olduğunu söylemiyorlar ama başlangıç için yine de yanına silikon göğüs ucu ve pompa alman iyi olmuş. Eltimin göğüs ucu içeri kaçıyordu doğduktan sonra bebeği emziremedi ama onun başka bir derdi daha vardı göğüsleri yara olmuştu.Bence ne olursa olsun bebeğini emzirmekte ısrarlı olmak çok önemli gerisi mutlaka gelir. Umarım hiçbir sorun yaşamadan emziririz hepimiz.
Çok iyi düşünmüşsünüz canım güzel bir anı bırakmış oldun böylece bebeğine. Her şeyin de gönlüne göre olması ayrıca güzel olmuş. Darısı doğuma inşallah
Köy havası demek temiz hava demek çarpmıştır biraz ama eminim çok çok iyi gelmiştir . İnsan tazeleniyor sanki gece güzel dinlenmişsinizdir inşallah canım.Kizlar iyi akşamlar ❤ bakamadım buralara inşallah hepiniz iyisinizdir biz bugün köye gittik kızımla temiz hava çarptı çok yorulduk kızım uyudu kaldı bende uykulu gibi geziyorum ortalarda
aynen öyle kuzum. yaşadıklarımı yazmışsın,
Bu yaşadıklarımızı yakında hemen hepimiz yaşamış olacağız ya yeniden ya da ilk kez