- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Kızlar hepinize merhaba buradan uzak kaldım. Bugün fotoğraf çekimi yaptırdık. Kuafördü, mekana gitmeydi, fotoğraftı derken epey yoruldum. Şansımıza yağmurlu olan hava biz oraya gelince açtı. Çok güzel fotoğraflar çektik. Umarım herkes iyidir.
Bu arada R rkndmt meme ucunun emzirmede çok sorun olduğunu söylemiyorlar ama başlangıç için yine de yanına silikon göğüs ucu ve pompa alman iyi olmuş. Eltimin göğüs ucu içeri kaçıyordu doğduktan sonra bebeği emziremedi ama onun başka bir derdi daha vardı göğüsleri yara olmuştu.Bence ne olursa olsun bebeğini emzirmekte ısrarlı olmak çok önemli gerisi mutlaka gelir. Umarım hiçbir sorun yaşamadan emziririz hepimiz.
Köy havası demek temiz hava demek çarpmıştır biraz ama eminim çok çok iyi gelmiştir . İnsan tazeleniyor sankiKizlar iyi akşamlar ❤ bakamadım buralara inşallah hepiniz iyisinizdirbiz bugün köye gittik kızımla temiz hava çarptı çok yorulduk kızım uyudu kaldı bende uykulu gibi geziyorum ortalarda
aynen öyle kuzum. yaşadıklarımı yazmışsın,
Ne güzel yapmışsınız doğa insana çok iyi geliyor gerçekten.
Evet canım çok iyi geldi köy havası cidden gece de güzel dinlendik tabi ağrı sızı cabasi ama yapacak bişey yok o her gün var zaten bunada şükür ❤Köy havası demek temiz hava demek çarpmıştır biraz ama eminim çok çok iyi gelmiştir . İnsan tazeleniyor sankigece güzel dinlenmişsinizdir inşallah canım.
Kizlar günaydın güzel hep iyi haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah ❤
Çok iyi düşünmüşsünüz canım güzel bir anı bırakmış oldun böylece bebeğine. Her şeyin de gönlüne göre olması ayrıca güzel olmuş. Darısı doğuma inşallah
Köy havası demek temiz hava demek çarpmıştır biraz ama eminim çok çok iyi gelmiştir . İnsan tazeleniyor sankigece güzel dinlenmişsinizdir inşallah canım.
Bu yaşadıklarımızı yakında hemen hepimiz yaşamış olacağız ya yeniden ya da ilk kez
Teşekkür ederim canım aminn inşallahÇok iyi düşünmüşsünüz canım güzel bir anı bırakmış oldun böylece bebeğine. Her şeyin de gönlüne göre olması ayrıca güzel olmuş. Darısı doğuma inşallah
Köy havası demek temiz hava demek çarpmıştır biraz ama eminim çok çok iyi gelmiştir . İnsan tazeleniyor sankigece güzel dinlenmişsinizdir inşallah canım.
Bu yaşadıklarımızı yakında hemen hepimiz yaşamış olacağız ya yeniden ya da ilk kez
GünaydınŞükürler olsun ben ikincide hiç zorluk çekmedim. bolbol emdi. Ha ağrı sızı elbet oldu. ama emmemesi kadar zorluk yok bana göre. oğlum 20 gün belki daha fazla emmedi, en sonunda silikon gögüs ucu ile tutmuştu. Allahım sağ salim güzel emzirmeyi nasip etsin.
Nilayyy OH keyif valla ne güzel çekimler anılar
Herkeslere hayırlı haftalar diliyorum, iyisini hepiniz demi
kızlar günaydın ben bi şey merak ediyorum. şimdi benim 37.haftam 26 Nisan tarihinde doluyor ve iş yerime çalışamaz raporu getirmem gerekiyor. anladığım kadarıyla rapor getirince 16 hafta izinli olmuş oluyorum değil mi? 3 hafta doğum öncesi 13 hafta doğum sonrası.
peki bebek izne ayrıldıktan ertesi gün doğdu diyelim. yine 16 hafta izinli mi oluyorum yoksa doğum öncesi 3 hafta olan kısım yanıyor sadece 13 hafta mı izinli oluyorum bilgi olan bi bana bunu anlatabilir mi
canım merhaba doktorun mu sezeryan söyledi iğne kullandığın için ,yoksa senin tercihin mi sezeryan ?Merhaba canım bende tıp fakültesinde sezeryan olucam bana biraz bilgi verebilir misin süreç hakkında ilk doğumum olucak endişeliyim biraz...
canım rapor tarihin itibari ile 112 gün izinlisin doğumun isterse izne çıktığın gece olsun baz alınan doğum değil,rapor gününkızlar günaydın ben bi şey merak ediyorum. şimdi benim 37.haftam 26 Nisan tarihinde doluyor ve iş yerime çalışamaz raporu getirmem gerekiyor. anladığım kadarıyla rapor getirince 16 hafta izinli olmuş oluyorum değil mi? 3 hafta doğum öncesi 13 hafta doğum sonrası.
peki bebek izne ayrıldıktan ertesi gün doğdu diyelim. yine 16 hafta izinli mi oluyorum yoksa doğum öncesi 3 hafta olan kısım yanıyor sadece 13 hafta mı izinli oluyorum bilgi olan bi bana bunu anlatabilir mi
canım ilk doğumumuz olduğu için ben de senin gibi her şeyi kafama taktım ;göğüs ucumun birisi içe dönük ve minicik dediğin gibi ;lansinoh elektrikli süt sağma makinesi aldım;lansinoh krem aldım,silikon göğüs ucu aldım ,ve gümüş göğüs kalkanı aldım başıma ne geleceğini bilmediğim içinGünaydın kızlar, inşallah bebislerimiz içimizde güzel bir hafta geçiririz:)
canım rapor tarihin itibari ile 112 gün izinlisin doğumun isterse izne çıktığın gece olsun baz alınan doğum değil,rapor günün
Kalan kısım yanmıyor canım, doğumdan sonraya aktarılıyor. Ne kadar gün varsa, bana bu şekilde aktardi memur izin olayında. Zaten aktarilmamasi saçma olur:)
Evet daha mantıklı tatilde iznin her türlü kullanılmış sayılıyor onun yerine 36. Hafta ayrılabiliyorsan ayrılmak daha mantıklı hiç olmazsa öncesinde daha fazla dinlenmiş oluyorsun. Ama o zaman yine 112 gün mü izin verilir onu bilemem.
peki bi şey daha 37 haftalık olduğum 26 nisan tarihinde çalışamaz raporu aldığım zaman 112 gün sonrası 16 ağustos oluyor.
o hafta zaten bayram tatili.
bunun yerine ben 36. haftalıkken yani 19 nisan da rapor alınca 112 gün sonrası 9 ağustos yapıyor..
10-11 ağustos haftasonu. 12-13-14 ağustos kurban bayramı tatili. o perşembe cumayı da bağlalar muhtemelen yani zaten tatil o hafta. o zaman benim 36 haftalıkken rapor getirmem daha mantıklı olmuyor mu?
aynen boşuna çalışmamış olursun 1 hafta daha ,kendi kurumunun insan kaynakları ile konuş teyit al gününü eğer dediğin gibi h sonu ve bayramla birleşiyorsa raporunu öne alırsınpeki bi şey daha 37 haftalık olduğum 26 nisan tarihinde çalışamaz raporu aldığım zaman 112 gün sonrası 16 ağustos oluyor.
bunun yerine ben 36. haftalıkken yani 19 nisan da rapor alınca 112 gün sonrası 9 ağustos yapıyor..
10-11 ağustos haftasonu. 12-13-14 ağustos kurban bayramı tatili. o perşembe cumayı da bağlalar muhtemelen yani zaten tatil o hafta. o zaman benim 36 haftalıkken rapor getirmem daha mantıklı olmuyor mu?
Benim de son haftam kurban bayramına denk geliyor 36 da ayrılacağım ben de. Zaten bir hafta önce ayrılacaktım doğumda şehir dışına gideceğim için riske atmamak için çok iyi denk geldi. Siz 19 nisan da ayrılırsanız 9 Ağustosta bir gün çalışmak zorundasınız ama 112 gün sonrası tek bir gününüz kalıyor. İş yerinden idare ederlerse bir gün iyi olur resmi olarak 9 ağustos ta iş basında olmanız gerekiyor.peki bi şey daha 37 haftalık olduğum 26 nisan tarihinde çalışamaz raporu aldığım zaman 112 gün sonrası 16 ağustos oluyor.
canım ilk doğumumuz olduğu için ben de senin gibi her şeyi kafama taktım ;göğüs ucumun birisi içe dönük ve minicik dediğin gibi ;lansinoh elektrikli süt sağma makinesi aldım;lansinoh krem aldım,silikon göğüs ucu aldım ,ve gümüş göğüs kalkanı aldım başıma ne geleceğini bilmediğim için
amin günümüz aydın gönlümüz aydın ferah olsun canım benim. güzel uyudunuzmu
şükürler olsun biz güzel uyuduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?