• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pesimist, aceleci ve sabirsiz bir yapiya sahiptim zaten. Hamilelik hormonlariyla hersey tavan yapti zaten. %300 katlandi dayanilmazligim. Ben bile kendime katlanamiyorum 🙂
Doğumdan sonra yavaş yavaş sabrı öğrenirsin muhtemelen bebişler annelerine sabrı çok güzel öğretiyor 😉

Gözüm açılmıyor nefes alamıyorum artık ama buna şükür misafir bereket demek sonuçta 😊

Hz.İbrahim'in bereketi her daim bizlerin sofrasında olsun kuzum. bizler misafir seviyoruz şükürler olsun... Allah her daim kapını açık etsin. .hep böyle dua ederim gittiğim yerlere.

Iyi geceler kizlar.bn 1 haftadr falan hic uyuyamiyorum.done done sabah oluyo.suanda uykum var ama nefesim sikisiyor midemin uzerinde 50 kilo agirlik var gibi.ayaklarim sizliyor.karnm catlayacak gibi.cok kotuyum bu son ayda yaa.siz rahat uyuyo mususnuz.

Iyi geceler kizlar.bn 1 haftadr falan hic uyuyamiyorum.done done sabah oluyo.suanda uykum var ama nefesim sikisiyor midemin uzerinde 50 kilo agirlik var gibi.ayaklarim sizliyor.karnm catlayacak gibi.cok kotuyum bu son ayda yaa.siz rahat uyuyo mususnuz.
İyi geceler canım. Benzer bir durum bende de söz konusu. Hele ki bu gece çok zor daldım uykuya. Her yerim ağrıyor resmen ne yana dönsem rahat edemiyorum. Yorgunluktan gözlerim kapanıyor bedenim sızlıyor ama yok. Sabredeceğiz mecbur Allah bu uykuları bile aratmasın bize inşallah 🙄👍

Şimdiye kadar hiç böyle uykusuzluk çekmedim saat 04.52 ve ben hâlâ uyuyamadım hamileliktenmi?? :işsiz::işsiz:birde kaşıntı eklendi :mad: rabbim sen dayanma gücü ver bugünede bu anâda hamdolsun

Uykulara hasretim bende:) herkes de oluyor son aylarda, her gece biyerlerim tutuluyo, saat başı ayaktayım ,sabah 7-8 de kalkıyorum uyuyamadigim için,ağrılar oluyo uyunmuyo zaten. Ama az kaldı, yüzüstü uyumayı özledim,bir saat de olsa yüzüstü yatsam bedenim rahat edecek sanki:) ben 33-34. Haftadan beri böyleyim, her hafta artarak devam ediyor uykusuzluk,o yüzden hep yorgunum.
Doktor bol bol son zamanlarında dinlen dedi,uyu dedi, enerji topla bize doğumda lazım olacak dedi.

Şimdiye kadar hiç böyle uykusuzluk çekmedim saat 04.52 ve ben hâlâ uyuyamadım hamileliktenmi?? :işsiz::işsiz:birde kaşıntı eklendi :mad: rabbim sen dayanma gücü ver bugünede bu anâda hamdolsun

Canım ben kaşıntı olunca krem sürüyorum geciyo,karnım deli gibi kasiniyo geceleri, uyutmuyo çünkü.karnimi uykuda bilmeden kasiyorum resmen pancar gibi oluyo gobegim, zaten ne olursa gece olur:)

sabaha kadar ilk aylarda uyumadım bu benim 3.gebeliğim. ilk ikisinde yaşamadım bunları ama bunda... sabaha kadar wc yolunda uykularım bölünüyor. az kaldı diye teselli ediyorum kendimi ama bebekle zaten gece uykuları bölük pörçük olacak.

Güzel bir pazar günü olsun canlar 🤗

Çok serin bir hava var yağışlı 🙂

hepinize sevgilerimi yolluyorum 😍🤗

Hayırlı pazarlar canım hepimize 😍
Bizim buralarda hem güneşli hem de fena bir rüzgar var. 😊 Bu hafta yağışlı geçecekmiş sanırım onun hazırlığı var havada. Nisan yağmurları bereketli gelir inşallah hem bize hem ülkemize 💕

Günaydın kızlar nasılsınız Benin diş ağrım yine başladı :KK12: gece yatarken çene mi çok sıkmışım galiba dişim ağrıyor birşey çiğneyemiyorum hayırlısıyla biran önce Doğum olsa ilk işim dişçiye gitmek diş ağrısından çok çektim :bicak:

Günaydın kızlar nasılsınız Benin diş ağrım yine başladı :KK12: gece yatarken çene mi çok sıkmışım galiba dişim ağrıyor birşey çiğneyemiyorum hayırlısıyla biran önce Doğum olsa ilk işim dişçiye gitmek diş ağrısından çok çektim :bicak:
Günaydın canım Geçmiş olsun. Karanfil ve yağı diş ağrısına iyi gelir diye biliyorum . İnşallah en kısa zamanda hafifler ve geçer.

Back
X