Kızlar nasılsınız? Deneyimli annelere bir sorum olacak, göğüs ucunun çok küçük olması emzirmeyi olumsuz etkilermi? Bazı yerlerde önemli olan kahverengi bolgeyi bebeğin tutması deniyor, bazı yerde cok küçük meme ucu emzirmede zor oluyor deniliyor. Bazılarında içe dönük uç var ya da hiç yok. Benim merakım uc var ama aşırı küçük olması. Arkadaslarimda gördüğüm parmak kadar meme ucu oluyordu. doğuma kadar büyüyor deniliyor ama hiç öyle bişey olmadı,bu gün kafama takıldı bu. Bilenler tecrübesini paylasirsa aynı şeyi merak edenlerde öğrenmiş olur. Silikon göğüs ucu aldım nolur nolmaz diye,belki hiç gerek kalmayadabilir,yani inşallah :)

canım çok bilgim yok ama aynı dert bende de var göğüs ucum var ile yok arasında birşey bazen çıkıyor bazen içine gömülüyor gibi umarım sorun yaşamayız bende her ihtimale karşı göğüs ucu aldım

Canım bebek emdikçe ucu çıkıyor. Velev ki çıkmadı elinin altında süt sağma pompası varsa o da çıkartıyor. Öyle ki çok sağdığın zaman çok fazla şişiyor çocuğun ağzına sığmayacak kadar bazen

Normalde yok gibi, ama krem sürünce minicik bişey o bakımdan düşünceye daldım. Bir ebe bana gogusun ucuyla bebeğin bir işi yok dedi ama arkadaşların ucunu gördükçe benimki anormal diyorum:) göğüs ucu cikaricilar var onlar hiç olmayan içe çökük göğüsler için sanki, minicikte olsa ucu olanlari buyuturmu bilemedim

Canım bende var ama minicik, mercimek kadar bişey nohut kadar olurmu sagdikca bilemedim:) ama ben süt sağma makineside goturucem, göğüs ucu çıkarma pompaları var lansnh un var acaba ondan da mı alsam diye düşündüm bugün buyuturmu acaba diye.. 38 bitince yani bir hafta sonra göğüs ucu masajına baslicam, ise yarar mı bilemiyorum.

Süt sağma makinası varsa o da yeter canım gerekirse ilk zamanlar onunla bir iki çeker ucu çıkınca da bebeği tutarsın göğsüne. O büyüyüp güçlendikçe makineyi bile geçer zaten gerek kalmaz böylece

İnş canım, için ufak olması kafamı karıştıran, makineyle çeksem bile ne kadar büyüyecek. İnş hiç bunlara gerek kalmaz

İnş canım, için ufak olması kafamı karıştıran, makineyle çeksem bile ne kadar büyüyecek. İnş hiç bunlara gerek kalmaz
Benim de öylelerdi makinadan sonra tabiri caizse davul gibi olmuşlardı tabi ben başlarda çok fazla sağdığım için istemsiz olarak ortaya böyle bir sonuç çıktı zaten doğumdan sonra göğüslerine süt dolacak sağmadıgında öyle şişecek ki rahatsız olacaksın. Sütü tahliye etmek için de ya emzireceksin ya da pompa kullanacaksın. Öyle olunca da zamanla ister istemez çıkacak ucu

Sağol canım, insan ister istemez düşünüyor:)

Kızlar göğüs dedinizde benimde göğüs ucumda yeşil bir katman oluşmuş sanırım üçüncü aydan beri acaba sizdede varmı böyle birdurum.

Kızlar hepinize merhaba buradan uzak kaldım. Bugün fotoğraf çekimi yaptırdık. Kuafördü, mekana gitmeydi, fotoğraftı derken epey yoruldum. Şansımıza yağmurlu olan hava biz oraya gelince açtı. Çok güzel fotoğraflar çektik. Umarım herkes iyidir.

Bu arada R rkndmt meme ucunun emzirmede çok sorun olduğunu söylemiyorlar ama başlangıç için yine de yanına silikon göğüs ucu ve pompa alman iyi olmuş. Eltimin göğüs ucu içeri kaçıyordu doğduktan sonra bebeği emziremedi ama onun başka bir derdi daha vardı göğüsleri yara olmuştu.Bence ne olursa olsun bebeğini emzirmekte ısrarlı olmak çok önemli gerisi mutlaka gelir. Umarım hiçbir sorun yaşamadan emziririz hepimiz.

Kızlar göğüs dedinizde benimde göğüs ucumda yeşil bir katman oluşmuş sanırım üçüncü aydan beri acaba sizdede varmı böyle birdurum.
Benim de göğüs uçlarımda yeşil değil ama uçlarımın renginde bir katman var uzun zamandır kabuk bağlamış gibi oluyor. Doktora ve birkaç kişiye sordum onlar süt olduğunu söyledi. Bazen göğüsten gelen süt o şekilde bir katman oluşturabiliyormuş. Doktor kesinlikle koparmamamı söyledi. Ben de badem yağı sürüyorum yumuşuyor. İyi geliyor.

Maşallah canım gönlüne göre olur inşallah herşey

Kizlar iyi akşamlar ❤ bakamadım buralara inşallah hepiniz iyisinizdir biz bugün köye gittik kızımla temiz hava çarptı çok yorulduk kızım uyudu kaldı bende uykulu gibi geziyorum ortalarda

Teşekkürler canım demekki bir sorun yok

aynen öyle kuzum. yaşadıklarımı yazmışsın,

Kizlar iyi akşamlar ❤ bakamadım buralara inşallah hepiniz iyisinizdir biz bugün köye gittik kızımla temiz hava çarptı çok yorulduk kızım uyudu kaldı bende uykulu gibi geziyorum ortalarda
Ne güzel yapmışsınız doğa insana çok iyi geliyor gerçekten.

Teşekkürler canım, inş bol sütlü bol emmeli bir süreç yaşarız, iki yıl doya doyaemziririz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…