• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben 39+0 bekleyemem gibime geliyor. 38+ olsa bile kardir diyorum :))) cok sabirsizim

Belki iri oldugu icin 39+0 beklemez..
Sezaryende iri bebek olması bir şeyi değiştirmiyor bebek beklerse doktor zaten bekler. 38+Lara kadar sabredersen zaten 39+0 a bir şey kalmıyor. ;) Allah sağlıkla kavuştursun ;)

Sezaryende iri bebek olması bir şeyi değiştirmiyor bebek beklerse doktor zaten bekler. 38+Lara kadar sabredersen zaten 39+0 a bir şey kalmıyor. :KK66: Allah sağlıkla kavuştursun :KK66:
Oda var evet. Bi yandan diyorum ki sabredeyim, normal vaktine yaklassin bir yandan da kakasini yaparda yer diye korkuyorum.

Hiç sorma canım yarın kv'm gelecek bana yardıma gelecek sözde ama ben ona iş kalmasın diye didiniyorum sabahtan beri 🤭 lohusalıkta inşallah herşey yolunda gider de çıldırmam. Kendi kendime yetemediğimde çok kötü hissediyorum kendimi 🙄 ama bütün bunlara rağmen her şeyin başı sağlık. Tek derdimiz bunlar olsun değil mi 😊

Benim kızım da çok şükür iğnelerin etkisi geçince kendine geldi bazen ben de hissediyorum sivri bir şeyler ama topuk mu yoksa totosu mu bilemedim 🤭

ben biliyorum topuk çünkü o an bacağıda değiyor 😍😍😍😙
yerim onu ben.
çıldırmayız inşallah tatlım.
Allah verir bi kolaylık.
leylunehar leylunehar ellerine sağlık. Allah kabul etsin canım. yorulmuşsundur trileçe uğraş istiyor.

Kızlar maşallah herkesler iyi.
Eşimyoktu bende o temizliği sevmiyor diye yokken giriştim ile güce :KK70:
tertemiz olduk. çamaşır bulaşık derken.
bayadır oğlumla bişeyler yapmadığımı fark ettim :olamaz:
birlikte boyadık çizdik sadık yazdık çok eğlenceli geçti. akşama yemek yapacağım. Maşallah bana yaaaaa 💗💖💞
şükürler olsun iyiyim artıkkkkk yatak döşek yok 😌😌😌
darısı inşallah doğumdan sonrasına olsun dua ediyorum Allahım hepimiz sağlıklı olalım yetelim bebelerimize. 💪💪💪

R rkndmt sağ salim hep.güzel haberlerle gel tatlım.
Hifaa Hifaa kızzz de tamam telefonunda geldi niye yazmıyorsun. ne alemdesin öpüyorum seni Konya güzeli 😘
A asitane161719 😘
leylunehar leylunehar 😘
@Nilayyy 😘
Oh ellerine sağlık kuzum 😘 valla bende misafir ağırlıyorum sabahtan beri gün vardı gündüz hanımlar oturduk akşam erkekler geldi hala oturuyoruz şükür 😊

Oda var evet. Bi yandan diyorum ki sabredeyim, normal vaktine yaklassin bir yandan da kakasini yaparda yer diye korkuyorum.
Allah korusun aklına kötüyü getirme. Kakasını yeme durumu daha çok kırk haftayı aşan doğumlarda yaşanıyor ;) 39+0da bu olasılık çok düşük ;)

ben biliyorum topuk çünkü o an bacağıda değiyor 😍😍😍😙
yerim onu ben.
çıldırmayız inşallah tatlım.
Allah verir bi kolaylık.
leylunehar leylunehar ellerine sağlık. Allah kabul etsin canım. yorulmuşsundur trileçe uğraş istiyor.
İki gebelik geçirdim hala bilmiyorum ayağı bacağı eli kolu nerede 😂 başı aşağıda onu biliyorum bir tek . Yukarıya bir şeyleri dayiyor bazen ayak mı diz mi popişimi anlamıyorum hala :D

İki gebelik geçirdim hala bilmiyorum ayağı bacağı eli kolu nerede 😂 başı aşağıda onu biliyorum bir tek . Yukarıya bir şeyleri dayiyor bazen ayak mı diz mi popişimi anlamıyorum hala :KK70:

genellikle sağ tarafta oluyor kasığa doğru aşağıda. yukarda midemin orda top gibi bişey oluyor oda poposudur herhalde :KK66:

Oh ellerine sağlık kuzum 😘 valla bende misafir ağırlıyorum sabahtan beri gün vardı gündüz hanımlar oturduk akşam erkekler geldi hala oturuyoruz şükür 😊

ooo sabahtan akşama kadar, iyi yorulmuşsundur. kolay gelsin muhabbetiniz daim olsun.

Hamilelikte daha da endişeli oluyor insan ama sen yine de iyiyi düşünmeye çalış bebeğine güzel enerjiler gönder ;)

Pesimist, aceleci ve sabirsiz bir yapiya sahiptim zaten. Hamilelik hormonlariyla hersey tavan yapti zaten. %300 katlandi dayanilmazligim. Ben bile kendime katlanamiyorum 🙂

Bu arada aşırı halsizlik vardı, meğer tiroid az çalışmaya başlamış tembellik olmuş,ilaç verdi , dermanim olmuyordu biraz kendime gelirim ilacla, ben tansiyona bagliyodum ama degilmis

Back