Canım sağ alt köşede yazılar var ama , ne rakam var nede GS. çok ilginç gerçekten anlamadım. Neyse Pazar günü doktoruma soracağım kesinlikle. Tabii o zamana kadarda çatlamazsam.

Canım sağ alt köşede yazılar var ama , ne rakam var nede GS. çok ilginç gerçekten anlamadım. Neyse Pazar günü doktoruma soracağım kesinlikle. Tabii o zamana kadarda çatlamazsam.

Endiselenme canım her şey yolunda olmasa doktorun seni kesinlikle bilgilendirirdi. Az kaldı. Pazar günü o güzel sese kulakların ev sahipliği yapacak inşallah

amin inş canım geçen yıl kalp atışını alamadık bebeğin kürtaj oldum o kadar korkuyorum ki bu sefer kimseye bile söyleyemedim uyku uyuyamıyorum
seni iyi anlıyorum iki kayıbım var düşükten sonra yüzde 90 tutuyormuş öyle dedi için ferah tutun olumlu düşün inşallah görünecek Allah izniyle bir süre kimse söylememekten doğru yapıyorsun ben hala kimse söylemedim göbüş gözükene kadar görse sürpriz olsun dedim

Son düzenleme:
Yok canım normal. Geçen gün ilk gebeligimdeki geçmiş kontrol tarihlerine baktım da beta 638 çıktıktan iki hafta sonra gitmişim doktora. 6+2ydi kalp atışını duymuştuk .
ben çok erken farkettim gebeliği şimdi sabırsızlanıyorum sanıyorum:) hayırlı olsun canım inş sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz de

amin canım inş sağlıkla nasip etsin allahım hepimizinkini tamamına erdirsin sen gördün mü doktor sana ne dedi peki
amin cümlemizle henüz gözükmedi yarın adet günüm adetim 4 gün kala öğrendim değerim ilk düşük çıktı 2 gün sonra kan verdim ikiye katladı çok şükür yine yarın kan vereceğim bakalım inşallah hayırlı sonucu alırım

kartopu benim de simülasyon 21 mayıs doğum tarihini gösteriyor senin kesen göründü mü sana ne dedi doktor kalp atışı için falan gün verdi mi?
ben daha dr a gitmedim . haftaya carsambaya randevu alsam . beta 2000 lerde gozukuyormus kese benimki carsamba 278 di . haftaya carsamba gozukur ins . siz ne zaman gideceksiniz

ben çok erken farkettim gebeliği şimdi sabırsızlanıyorum sanıyorum:) hayırlı olsun canım inş sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz de
tatlım bende regli günümde bta hcg 96,32 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar verdim 266,3 olmuştu doktora 14 gün sonra gitmiştim herşeyi gördük kalp atışı başlamıştı ama dinleyemedik bence sabredebilirsen biraz sabret canım

ben daha dr a gitmedim . haftaya carsambaya randevu alsam . beta 2000 lerde gozukuyormus kese benimki carsamba 278 di . haftaya carsamba gozukur ins . siz ne zaman gideceksiniz
yarın gidicem bana asprin ve progesteron başlattı pazartesi günü daha önce düşüğüm olduğu için ;cuma günü de gel dedi bilmiyorum ki neden çağırdı kese için bence de erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…