• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek isteğim sağlıklı olduğunu bilmek, bir kızım olsun cok isterim ben tek çocuk düşünüyorum çünkü, ama içime erkek olacak gibi doğuyor, sağlıklı olsun,doğsun uzun hayırlı ömrü olsun tek duam bu.allah kız nasip ederse tabiki çok mutlu olurum,ama sağlıklı bir oğlum da olsa yine mutlu olurum, önceden çok kız kız derdim , ama hamile olunca sadece sağlık diyorsun. Bütün takvimler kız diyo eşim kız hissediyorum diyo,herkes kız olacak diyo, bana da erkek gibi geliyo bakalım tam sürpriz olacak.
İns senin sağlıklı bir oğlum benimde sağlıklı bir kızım olsun o zaman:)
İnşallah canım saol :)

Merhaba sizinle benim Sat tarihlerimiz aynı. Biliyorum her gebelik farklı ama çok merak ediyorum kesmenizi gördünüz mü kaç mmdi? Benim 12.04 mm. Büyük mü?
Kesemi 5+3 de gördük ama makine kağıdı yazdırmamış bende tekrar baktırmadım heyecandan boyutuda sormak aklma gelmedi doktor 5 haftaya uyumlu sağlıklı dedi o şekilde kurcalamıyorum ileri gerisini stres sebebi sadece :)

Test falanmı yaptırdın canım eksik vitaminleri değerleri ölçtürmek için?

Ben sağlık ocagına gitmedim daha aradılar aslında, saglık ocagında bendeki eksik veya fazla değerleri çıkartabiliyorlarmı sizce testle ?
Yaptırdım canım devlet hastanesinde yaptırdım hepsini sonra hem özeldeki doktoruma hemde sağlık ocağına gidip verdim kaydettiler sisteme. Sağlık ocağından bi sürü dosya aşı kartı takibi falan verdiler gitmem gereken tarihler yazıyor.

Belki doktor kese boyutunu olctukten sonra kayıt yapmamıştır canım. Normal dediyse her şey yolunda demektir korkma. :KK39:
Bende sormadım tecrube olmayınca aklına gelmiyor . Kese rahimde çok güzel dedi her şey iyi dedi de işte insan merak ediyor. Yardımların için çok sağ ol canım.

Bana da beyinle alakalı bişey dedi, zararlı falan diye ya baya konuştuk unuttum biraz:) B12 fazlalığının iyi olmadığından falan baya biseyler bahsetti.bende zaten çok takviye vitamin alma taraftarı değilim,boşuna kilo olmasın:KK66: ben diyetisyen gitmiyorum,doktor sormuştu,ben kendime yemek yeme düzeni kurmuştum.ama mide bulantim okadar zorluyoki bikac gundur,bulantim bastiracak şeyleri yemeye çalışıyorum üç tane köfteyi zor yedim sırf halsiz kalmiyim diye, tuhaf bişey bu hamilelik,gün güne uymuyo
Bu dönemde en önemlisi folik asitmiş nöral tüp defektini önlüyormuş va banada bayağı anlatmıştı. Hafif kansızlığım var ama 12. Haftada rutin ilaçlar verilecekmiş zaten sağlık ocağıda söyledi. Liste yardımcı oluyor bana ne yesem diye düşünüp duruyorum iştah sıfır aynı senin gibiyim halsizleşmeyeyim diye yiyorum maalesef

Sende bendensin canım :) Neyse kısmet gittiğimizde sorarız, her şey bir tecrube oluyor.
Aynen öyle canım benim :) inşallah kontrollerimizde öğrenicez :) ben acemiyim burası sayesinde öğrendim bazı şeyleri öğreniyorumda daha :)

Yaptırdım canım devlet hastanesinde yaptırdım hepsini sonra hem özeldeki doktoruma hemde sağlık ocağına gidip verdim kaydettiler sisteme. Sağlık ocağından bi sürü dosya aşı kartı takibi falan verdiler gitmem gereken tarihler yazıyor.
Bende yarın gidiyim test yaptırmış olurum eskskleri fazlaları çıkartıyım :)

Aynen öyle canım benim :) inşallah kontrollerimizde öğrenicez :) ben acemiyim burası sayesinde öğrendim bazı şeyleri öğreniyorumda daha :)
Aynen canım bende burada görünce, aa böyle bir şey sormam lazımmış dedim. Pazar günü kısmetse her şey sorucam. Yazıcam tek tek. Kısmet olursa bebeğimin kalp atışlarını duyunca unutmayayım soracaklarımı.

Back