• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynen canım bende burada görünce, aa böyle bir şey sormam lazımmış dedim. Pazar günü kısmetse her şey sorucam. Yazıcam tek tek. Kısmet olursa bebeğimin kalp atışlarını duyunca unutmayayım soracaklarımı.
Hayırlısıyla inşallah duyarsın canım. :KK68: benim kide haftaya çarşamba bende unutuyorum not alıyım cidden :D sen sağlık ocagına gittinmi canım :)

Hayırlısıyla inşallah duyarsın canım. :KK68: benim kide haftaya çarşamba bende unutuyorum not alıyım cidden :KK70: sen sağlık ocagına gittinmi canım :)
Gitmedim canım, bu arada bir arkadaş dedi normal de arıyorlarmış. Hastahane kayıt edince beni aramadılar. Gerçi o arkadaşı da aramamışlar :) Ben haftaya sağlık ocağına giderim kayıtta yaptırırım , doktor testler isteyecekti onları da yaptırırım. Çoğunu yapıyor dedi burada arkadaş.

Bende yarın gidiyim test yaptırmış olurum eskskleri fazlaları çıkartıyım :)
Hemşireye gebeyim dersen zaten bir sürü şey sorup söylüyor ben test yaptırdım dediğim için onları girdiler normalde orda da yapılıyor hepsi

Kizlar ben bugün doktora gittim kalp atislarini zor da olsa duydum
Kapl atisini bariz gördum
Doktor tiroidinz 3.5 cikmis hamilrlerde 2.5 ve alti olmasini isteriz dedi ve ilac verdi
Sizlerin tiroidi kac cikti

Bende yazmıyor o banada söylemedi ya doktor kesenin boyutunu :KK43:

Keseler şu an çok minnak olduğu için doktorlar söylememiş olabilir canım. Bana da söylemedi zaten. Ölçtüğü için kağıtta gördüm. Hem boyutundan ziyade başlangıçta var olması daha önemli boyutunu ilerleyen haftalarda çok daha fazla önemsiyorlar :KK39:

Doktor tiroidinz 3.5 cikmis hamilrlerde 2.5 ve alti olmasini isteriz dedi ve ilac verdi
Ben hamile kaldığımı öğrenmeden önce genel bir tahlil yatırmıştım o zaman troit ek çıkmıştı 4 küsür ben troit hapı kullanmaya başlamıştım. Keseyi görmeye gittiğimde geçen hafta troit içtiğimi söyledim tahlil sonucunı gösterip buna devam et zaten kullanmasanda dengede kalsın diye vetecektim troit ilacı dedi. Yani ben zaten kullanıyordum 25 mg lık yine devam ediyorum canım

Ben pazartesi baktirdim 2.80 falan cikti doktor gerek yok dedi.
Oglumda ilac kullanmistim 20lere kadar cikmisti.
Gene de kadin dogum rutin testleri isterken tekrar baktiririm

Hemşireye gebeyim dersen zaten bir sürü şey sorup söylüyor ben test yaptırdım dediğim için onları girdiler normalde orda da yapılıyor hepsi
Saol canım teşekkür ederim :)
Gitmedim canım, bu arada bir arkadaş dedi normal de arıyorlarmış. Hastahane kayıt edince beni aramadılar. Gerçi o arkadaşı da aramamışlar :) Ben haftaya sağlık ocağına giderim kayıtta yaptırırım , doktor testler isteyecekti onları da yaptırırım. Çoğunu yapıyor dedi burada arkadaş.
Beni aradılar pazartesi gelirim dedim unuttum bidaha aramadilar :) inşallah bişey çıkmaz temiz çıkar sonuçlarımiz.

Kesemi 5+3 de gördük ama makine kağıdı yazdırmamış bende tekrar baktırmadım heyecandan boyutuda sormak aklma gelmedi doktor 5 haftaya uyumlu sağlıklı dedi o şekilde kurcalamıyorum ileri gerisini stres sebebi sadece :)
Ay ben de 5+3te gördüm ama 6 haftalık dedi. Haklısınız aslında çok teşekkür ederim. Allah hayırla kucağımıza almayı nasıl etsin :)

Güzeldi canım keseyim gördük daha çok mırıltı cumartesi tekrar beta Heh görmek istedi Dr. Birde adet sancısı gibi sancım oluyo demiştim bi iğne yaptılar progestan hala çok canım

Hadi gözün aydın canım sıradaki güzel geçen kontrol günleri gelsiiiin :KK6:

Bende sizinle aynıyım. Bebeğiniz hayırşı sağlıklı olsun inşaallah. Ben pazartesi gidicem kese için. Bhcg ne durumda sizin.
Hayırlısı olsun bebeğiniz..
Benim en son pazar günü 1300 dü. Çarşamba günü karından gördük keseyi.

Merhaba bayanlar 2 gündür yazmasamda girdim sadece 2 kişi bilgi vermiş ekledim listeye eklenmek isteyenler beni etiketleyerek bilgi verirseniz daha çabuk eklerim listedeki hamişler keseler görülmüş bazıları kalp atışını duymuş bu bilgileri girmemi istiyorsanız beni etiketleyip kese - kalp atışı haftasını yazarsa düzenleme yaparım

Back