- 2 Eylül 2018
- 349
- 258
- 33
- 29
Doktorun aslında kullanmıyorsan vermesi lazımdı sana folikasit bana sordu doktor kullanıyorsan devam et dedi.Ben hala folik asit almadim.
Doktor da demedi bisey sali gunu doktors soyliycem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorun aslında kullanmıyorsan vermesi lazımdı sana folikasit bana sordu doktor kullanıyorsan devam et dedi.Ben hala folik asit almadim.
Doktor da demedi bisey sali gunu doktors soyliycem
Benim yükselen yengeçti, bakmıştık bir ara, pimpirik ondan mı geliyor acaba bize? :)Yengeç canım :)
Bende daha inanırmısın yumurta yiyemedim doğru düzgün bi soğuma geldi öyle :) ama süt iyi arada içiyorum gündüz akşam. Genelde akşamları yatmadan önce daha iyi diyolar süte.kahvaltida yumurta ve sute agirlik verdim buhafta yumurta da hergun hergun biktiriyor insani
Canım diyetisyene yönlendirdi doktor zaten beni ordan verilen listemde balık sebze kuruyemiş hepsi yeteri kadar var. Beslenme yeterli olursa gerisi bebeğede yükmüş. Özellikle beyninin geliştiği bu haftalarda ekstra birşey kullanma dedi bana.
hamilelikten once kullaniyor muydunuz
Yarin saglik ocagina gideyim o zaman ordan alirim baslarimDoktorun aslında kullanmıyorsan vermesi lazımdı sana folikasit bana sordu doktor kullanıyorsan devam et dedi.
15 gün sonra gel dedi doktor. Vajinal baksak görünürdü dedi ama istemedim. Artık bekliycem mecbur. Ya yoksa diye korkuyorum
ben balik hic tuketemiyorum ama ceviz findik duzenli olmasa,da yiyorum . beyaz peynirle aram kotu onu da sütle diger peynirlerle dengeliyorumdur umarim
Hepimize inşallah canım saol seninde Allah tamamına ulaştırsın. :) Ben çin takvimine baktım banada kız diyor. ama rus takvimi ilk defa duyuyorum :)Kızlar çin ve Rus takvimlerine baktınız mı, biliyoruz ki bilimsel değil ama eğlence olarak güzel oluyo, bana bütün takvimlerde hep kız çıkıyor, sizlerde nasıl,kafa dağıtmak için güzel oluyo,rahat olun huzurlu olun Allah en güzelini nasip etsin hepimize:)
Ben yaşadım canım ilk açık kırmızı sonra koyu kahve şekilde aralıklarla 3 gün devam etti ben adet oldum sandım :)Kızlar kimsede yerleşme kanaması olmadı dimi ? implantasyon
bana da kiz diyor . icimden gecen de kiz :)Kızlar çin ve Rus takvimlerine baktınız mı, biliyoruz ki bilimsel değil ama eğlence olarak güzel oluyo, bana bütün takvimlerde hep kız çıkıyor, sizlerde nasıl,kafa dağıtmak için güzel oluyo,rahat olun huzurlu olun Allah en güzelini nasip etsin hepimize:)
Ondandır canım, benim yükselenim de Yengeç :)Benim yükselen yengeçti, bakmıştık bir ara, pimpirik ondan mı geliyor acaba bize? :)
Hepimize inşallah canım saol seninde Allah tamamına ulaştırsın. :) Ben çin takvimine baktım banada kız diyor. ama rus takvimi ilk defa duyuyorum :)
bana da kiz diyor . icimden gecen de kiz :)
tablodan bakmistim . rus takvimi neymis ona da bakayimAllah gönlüne göre versin:)
Otomatik hesaplamadan mi yaptın canim
Çin takvimi otomatik hesaplama yaz,orda direkt hesaplıyor,çin takvimine göre yaşımız farklı oluyor cunkutablodan bakmistim . rus takvimi neymis ona da bakayim
rus takviminde de kiz diyor :) hayirlisi olsun :)Çin takvimi otomatik hesaplama yaz,orda direkt hesaplıyor,çin takvimine göre yaşımız farklı oluyor cunku
İnşallah gönlüne göre verir rabbim kızmı istiyorsun :) bende erkek istiyorum öyle hissediyorum sanki ama inşallah hepimizin bebeği sağlıkla sihatla olsun Allah gönlünüze göre versin :)Rus da var:) nisan annelerinde bişey gördüm geçenlerde onu yaptım ondada kız diyodu, merak ediyorum arada acaba evdeki çoğunluğu sağlayabilecek miyim diye:)
İnşallah gönlüne göre verir rabbim kızmı istiyorsun :) bende erkek istiyorum öyle hissediyorum sanki ama inşallah hepimizin bebeği sağlıkla sihatla olsun Allah gönlünüze göre versin :)