- 24 Nisan 2017
- 432
- 518
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım inşallah görünür ama çok erken olduğu için görünmeyedebilirbenim 4+2 yarın dr a gidicem kızlar sizce kese görünür mü,çok korkuyorum ya ALLAHIM isteyen herkese sağlıkla hayırlısyla nasip etsin tamamına erdirsin inş
Hayırlısı olsun canım , ben 4+6 da görmüştüm. Hcg değeri 2000 lerin üzerine çıkınca görünürmüş. Bence görürsün canım, göremesende küçük olduğu içindir. 2,3 gün bile fark ediyor.benim 4+2 yarın dr a gidicem kızlar sizce kese görünür mü,çok korkuyorum ya ALLAHIM isteyen herkese sağlıkla hayırlısyla nasip etsin tamamına erdirsin inş
inşallah haftaya göre erken görünmeyebilir 1 hafta sonra görünebilir Allah sağlıkla versin inşallahbenim 4+2 yarın dr a gidicem kızlar sizce kese görünür mü,çok korkuyorum ya ALLAHIM isteyen herkese sağlıkla hayırlısyla nasip etsin tamamına erdirsin inş
Aynı aynı :)Ondandır canım, benim yükselenim de Yengeç :)
alınganlık, duygusallık saflık ne ararsan var :)
Benim 5+3 te 8.8cm yazıyor ama , sanırım mm olması lazım. Bundan da bir şey anlamadım. Sizin ultrason kağıtlarınız da ne yazıyor kızlar. MM mi CM mi ?Kızlar kese boyutlarınız neydi?
Benim 5+2'de 8,25 mm çıktı da
Kızlar kese boyutlarınız neydi?
Benim 5+2'de 8,25 mm çıktı da
Resmen beni anlatmışsın arkadaşım :) Valla Yengeç olmak çok zor iş yahu :) Birde o aşırı sevgi hallerimiz ne olacak :) Kaç Temmuz senin ki ?
Canım kese için GS terimi kullanılıyor. 8.8 in başında GS var mı .Benim 5+3 te 8.8cm yazıyor ama , sanırım mm olması lazım. Bundan da bir şey anlamadım. Sizin ultrason kağıtlarınız da ne yazıyor kızlar. MM mi CM mi ?
ins gozukur betaniz kacti en son olctugunuzdebenim 4+2 yarın dr a gidicem kızlar sizce kese görünür mü,çok korkuyorum ya ALLAHIM isteyen herkese sağlıkla hayırlısyla nasip etsin tamamına erdirsin inş
Resmen beni anlatmışsın arkadaşım :) Valla Yengeç olmak çok zor iş yahu :) Birde o aşırı sevgi hallerimiz ne olacak :) Kaç Temmuz senin ki ?
Benim aslında terazi, yükselen yengeç, ama duygusallıktan ekstra hassaslıktan yoruldum gerçekten :)
mm duydum hep canım, foto var mı 88 mm çok yüksek geldi banaBenim 5+3 te 8.8cm yazıyor ama , sanırım mm olması lazım. Bundan da bir şey anlamadım. Sizin ultrason kağıtlarınız da ne yazıyor kızlar. MM mi CM mi ?
Güzel haberlerle dön canım :)Canım ben de pazartesi günü gittim ama haftam belirsiz doktor çok küçük olduğu için haftayı göstermiyor bir aylık gösteriyor dedi. Kesem 6.9 mm ydi. Haftaya kalp atışına gideceğim inşallah. Haftamı da ultrasonda öğrenirim artık.
Canım göremedim valla. Ekliyorum resmi bakabilir misiniz ?Canım kese için GS terimi kullanılıyor. 8.8 in başında GS var mı .
Canım göremedim valla. Ekliyorum resmi bakabilir misiniz ?
Denedim ama yuklenmiyor.Canım göremedim valla. Ekliyorum resmi bakabilir misiniz ?
amin inş canım geçen yıl kalp atışını alamadık bebeğin kürtaj oldum o kadar korkuyorum ki bu sefer kimseye bile söyleyemedim uyku uyuyamıyoruminşallah haftaya göre erken görünmeyebilir 1 hafta sonra görünebilir Allah sağlıkla versin inşallah
Denedim ama yuklenmiyor.
Aynen soyle yaziyoe.
AB 2_7/0B
8.8cm /28Hz
pazartesi ölçtü en son 93 tüins gozukur betaniz kacti en son olctugunuzde