• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim 4+2 yarın dr a gidicem kızlar sizce kese görünür mü,çok korkuyorum ya ALLAHIM isteyen herkese sağlıkla hayırlısyla nasip etsin tamamına erdirsin inş
Hayırlısı olsun canım , ben 4+6 da görmüştüm. Hcg değeri 2000 lerin üzerine çıkınca görünürmüş. Bence görürsün canım, göremesende küçük olduğu içindir. 2,3 gün bile fark ediyor.

CESUR05 CESUR05 heexee heexee Yengeç mi dediniz ... Benim O Ben :KK76: valla bazen usanc geliyor bu kadar duygusal olup ince düşünüp hassas yaşamaktan. Bir şeyi de boşvereyim diyorum. Taş çatlasın iki gün. Üçüncü gün hoooooop gelsin kaygılar :bicak:

Kızlar kese boyutlarınız neydi?
Benim 5+2'de 8,25 mm çıktı da
Benim 5+3 te 8.8cm yazıyor ama , sanırım mm olması lazım. Bundan da bir şey anlamadım. Sizin ultrason kağıtlarınız da ne yazıyor kızlar. MM mi CM mi ?

Kızlar kese boyutlarınız neydi?
Benim 5+2'de 8,25 mm çıktı da

Canım ben de pazartesi günü gittim ama haftam belirsiz doktor çok küçük olduğu için haftayı göstermiyor bir aylık gösteriyor dedi. Kesem 6.9 mm ydi. Haftaya kalp atışına gideceğim inşallah. Haftamı da ultrasonda öğrenirim artık.

CESUR05 CESUR05 heexee heexee Yengeç mi dediniz ... Benim O Ben :KK76: valla bazen usanc geliyor bu kadar duygusal olup ince düşünüp hassas yaşamaktan. Bir şeyi de boşvereyim diyorum. Taş çatlasın iki gün. Üçüncü gün hoooooop gelsin kaygılar :bicak:
Resmen beni anlatmışsın arkadaşım :) Valla Yengeç olmak çok zor iş yahu :) Birde o aşırı sevgi hallerimiz ne olacak :) Kaç Temmuz senin ki ?

Resmen beni anlatmışsın arkadaşım :) Valla Yengeç olmak çok zor iş yahu :) Birde o aşırı sevgi hallerimiz ne olacak :) Kaç Temmuz senin ki ?

Sırf burcum yüzünden panik bozukluk yaşıyorum hamilelikte şurup bile vermişti doktor bana bu yüzden. Benim doğum tarihim 24 Haziran. Başından yakalamışım :KK45:

Benim aslında terazi, yükselen yengeç, ama duygusallıktan ekstra hassaslıktan yoruldum gerçekten :)
Benim 5+3 te 8.8cm yazıyor ama , sanırım mm olması lazım. Bundan da bir şey anlamadım. Sizin ultrason kağıtlarınız da ne yazıyor kızlar. MM mi CM mi ?
mm duydum hep canım, foto var mı 88 mm çok yüksek geldi bana
Canım ben de pazartesi günü gittim ama haftam belirsiz doktor çok küçük olduğu için haftayı göstermiyor bir aylık gösteriyor dedi. Kesem 6.9 mm ydi. Haftaya kalp atışına gideceğim inşallah. Haftamı da ultrasonda öğrenirim artık.
Güzel haberlerle dön canım :)

Denedim ama yuklenmiyor.
Aynen soyle yaziyoe.
AB 2_7/0B
8.8cm /28Hz

Canım sağ alt köşede bir şeyler yazıyor mu ? Bunlar kese için değil. Aynı ibareler bende de var en üstte. Hatta 11 cm li bir şeydi kese boyutu ise sağ alt köşede benim kağıdım da. Basında da GS var. Netten baktım kese boyutu imiş GS nin karşılığı.

Back