- 24 Nisan 2017
- 432
- 518
- 53
kartopu benim de simülasyon 21 mayıs doğum tarihini gösteriyor senin kesen göründü mü sana ne dedi doktor kalp atışı için falan gün verdi mi?ins gozukur betaniz kacti en son olctugunuzde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kartopu benim de simülasyon 21 mayıs doğum tarihini gösteriyor senin kesen göründü mü sana ne dedi doktor kalp atışı için falan gün verdi mi?ins gozukur betaniz kacti en son olctugunuzde
Canım sağ alt köşede yazılar var ama , ne rakam var nede GS. çok ilginç gerçekten anlamadım. Neyse Pazar günü doktoruma soracağım kesinlikle. Tabii o zamana kadarda çatlamazsam.Canım sağ alt köşede bir şeyler yazıyor mu ? Bunlar kese için değil. Aynı ibareler bende de var en üstte. Hatta 11 cm li bir şeydi kese boyutu ise sağ alt köşede benim kağıdım da. Basında da GS var. Netten baktım kese boyutu imiş GS nin karşılığı.
Canım sağ alt köşede yazılar var ama , ne rakam var nede GS. çok ilginç gerçekten anlamadım. Neyse Pazar günü doktoruma soracağım kesinlikle. Tabii o zamana kadarda çatlamazsam.
2 hafta sonra kalp atışını da duyarsın zaten 2 hafta çok geç değil mi yaKan verdim kizlar bhcg 650 cikti kese gorunmedi 2 hafta sonra gel kese gorunur dedi doktor
seni iyi anlıyorum iki kayıbım var düşükten sonra yüzde 90 tutuyormuş öyle dedi için ferah tutun olumlu düşün inşallah görünecek Allah izniyle bir süre kimse söylememekten doğru yapıyorsun ben hala kimse söylemedim göbüş gözükene kadar görse sürpriz olsun dedimamin inş canım geçen yıl kalp atışını alamadık bebeğin kürtaj oldum o kadar korkuyorum ki bu sefer kimseye bile söyleyemedim uyku uyuyamıyorum![]()
2 hafta sonra kalp atışını da duyarsın zaten 2 hafta çok geç değil mi ya![]()
amin canım inş sağlıkla nasip etsin allahım hepimizinkini tamamına erdirsin sen gördün mü doktor sana ne dedi pekiinşallah haftaya göre erken görünmeyebilir 1 hafta sonra görünebilir Allah sağlıkla versin inşallah
Canım bende böyle bir şey yazmıyor ya. altta bir yazı yok.
ben çok erken farkettim gebeliği şimdi sabırsızlanıyorum sanıyorum:) hayırlı olsun canım inş sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz deYok canım normal. Geçen gün ilk gebeligimdeki geçmiş kontrol tarihlerine baktım da beta 638 çıktıktan iki hafta sonra gitmişim doktora. 6+2ydi kalp atışını duymuştuk .
2 gün önce öğredim işte beta hcg 320 çıktı. bat dediğiniz yumurtlama günü mü onun 28 ağustos olması lazımbenim bat gunu 278 cikti . sizin 320 ciktiginda batinizdan once miydi acaba
bence kese icin erken azicik o zaman ama dr bakalim ne diyecekpazartesi ölçtü en son 93 tü
amin cümlemizle henüz gözükmedi yarın adet günüm adetim 4 gün kala öğrendim değerim ilk düşük çıktı 2 gün sonra kan verdim ikiye katladı çok şükür yine yarın kan vereceğim bakalım inşallah hayırlı sonucu alırımamin canım inş sağlıkla nasip etsin allahım hepimizinkini tamamına erdirsin sen gördün mü doktor sana ne dedi peki
ben çok erken farkettim gebeliği şimdi sabırsızlanıyorum sanıyorum:) hayırlı olsun canım inş sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz de
ben daha dr a gitmedim . haftaya carsambaya randevu alsam . beta 2000 lerde gozukuyormus kese benimki carsamba 278 di . haftaya carsamba gozukur ins . siz ne zaman gideceksinizkartopu benim de simülasyon 21 mayıs doğum tarihini gösteriyor senin kesen göründü mü sana ne dedi doktor kalp atışı için falan gün verdi mi?
bat gunu beklediginiz adet gunu :)2 gün önce öğredim işte beta hcg 320 çıktı. bat dediğiniz yumurtlama günü mü onun 28 ağustos olması lazım
Belki doktor kese boyutunu olctukten sonra kayıt yapmamıştır canım. Normal dediyse her şey yolunda demektir korkma.Canım bende böyle bir şey yazmıyor ya. altta bir yazı yok.![]()
tatlım bende regli günümde bta hcg 96,32 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar verdim 266,3 olmuştu doktora 14 gün sonra gitmiştim herşeyi gördük kalp atışı başlamıştı ama dinleyemedik bence sabredebilirsen biraz sabret canımben çok erken farkettim gebeliği şimdi sabırsızlanıyorum sanıyorum:) hayırlı olsun canım inş sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz de
yarın gidicem bana asprin ve progesteron başlattı pazartesi günü daha önce düşüğüm olduğu için ;cuma günü de gel dedi bilmiyorum ki neden çağırdı kese için bence de erkenben daha dr a gitmedim . haftaya carsambaya randevu alsam . beta 2000 lerde gozukuyormus kese benimki carsamba 278 di . haftaya carsamba gozukur ins . siz ne zaman gideceksiniz