Canım ben artık iyice aşağıda hissediyorum benimkini. Regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor bir de daha önce normal doğum yaptığım için doğum sonrası ağrılarımı hatırlatan ağrılar başladı. Bir hafta daha dayanabilsek başka bir şey istemiyorum. İşi gücü askıya aldım çoğu şeyde eşim yardım ediyor sağ olsun. Sen de dikkat et ben ilk gebeliğimde yasadiklarima güvendim biraz rahat davrandım açıkçası. İlk gebeliğimde kimsenin desteği olmadan ev taşımıştık eşimle temizlik derleme toplama yerleştirme vs üç saat yol yürüdüğümü biliyorum aralıksız. Ama bu kez hesaplar tutmadı. Hayırlısı olsun.
benimkide çok aşağıda bana çok umut veriyor. gelsinler sağlıkla , çok özledim bebeğimi. O minik ellerini ayacıklarını o mis kokusunu içime çekmek için gün sayıyorum. .şükürler olsun riskli dönem bitti. inşallah doğumlarımızda selametle gerçekleşir.
benimkide çok aşağıda bana çok umut veriyor. gelsinler sağlıkla , çok özledim bebeğimi. O minik ellerini ayacıklarını o mis kokusunu içime çekmek için gün sayıyorum. .şükürler olsun riskli dönem bitti. inşallah doğumlarımızda selametle gerçekleşir.
Ay kuzum ben de öyle diyordum zaman çabuk geçse de kavuşsam diye şimdi de zaman çabuk geçsin istiyorum ama kızım hala içerde dursun istiyorum diğer yandan. 19 Nisan kandilmiş dua ediyorum inşallah kızım o gün de benimle olur diye inşallah sabreder
madem kararı tek çocuk, ne diye ikinci erkek olsun diyor anlam veremedim
inşallah teyzesi. ne düşündüysem bi türlü tamam bu diyemedim nedense.
kuzum ben evi temizleyip sonra yattım , uyutmadılar ama olsun en azından dinledim şükürler olsn. Allahın izniyle az kaldı doğumuna. geçecek hepsi unutacağız, sonra o lohusa kedi gibi olacağız muhtemelen
Nilayyy
çok beğendim tacını , bak ince görseydim bende böyle isterdim emin ol . can sağlığı ile kullanalım inşallah.
birde ben gözlüklüyümtaç kullanamadı hiç..bakalım bu kez başarırım belki
karapisso
Çok teşekkür ederim daha önce görseydim paylaşırdım ben de çok kalın model sevmiyorum çünkü. Güle güle giyelim taçlarımızı bebeklerimizle fotoğraf çektirelim.
karapisso
Çok teşekkür ederim daha önce görseydim paylaşırdım ben de çok kalın model sevmiyorum çünkü. Güle güle giyelim taçlarımızı bebeklerimizle fotoğraf çektirelim.
Ay kuzum ben de öyle diyordum zaman çabuk geçse de kavuşsam diye şimdi de zaman çabuk geçsin istiyorum ama kızım hala içerde dursun istiyorum diğer yandan. 19 Nisan kandilmiş dua ediyorum inşallah kızım o gün de benimle olur diye inşallah sabreder